Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım inan hiçbir şey diyemiyorum, sen bilirsin 😍 doktorun ne zaman yap demişti 😬 umut olsun tabi ki hep iyi düşünmeye çalış ama ne gelirse Allahtan😍 Bende göğüs sızlaması olmadı hatta şuanda da yok hiçbir şey. Akıntıyı da tam bilemiyorum ilaç koyduğumuz için onunla birlikte geliyor su gibi sanki

Kızlar çıkmadı sonuç, yine yarına kaldı 🤦🏻‍♀️ Ben de endişelenip duruyorum böyle olunca
Nerede verdin canım kanı. Sağlık ocağında geç çıkıyor sadece

Canım inan hiçbir şey diyemiyorum, sen bilirsin 😍 doktorun ne zaman yap demişti 😬 umut olsun tabi ki hep iyi düşünmeye çalış ama ne gelirse Allahtan😍 Bende göğüs sızlaması olmadı hatta şuanda da yok hiçbir şey. Akıntıyı da tam bilemiyorum ilaç koyduğumuz için onunla birlikte geliyor su gibi sanki

Kızlar çıkmadı sonuç, yine yarına kaldı 🤦🏻‍♀️ Ben de endişelenip duruyorum böyle olunca
eczhnm eczhnm canım doktorum 14 gün sonra dedi iyisi mi o günü beklemekte ❤️ Bende çok az sızlama ve aynen ilaçla birlikte gelen su gibi akıntı.
Endişelenmemeye çalış tatlım Allah’ın izniyle yolunda olacak her şey 🤲🏻

eczhnm eczhnm canım doktorum 14 gün sonra dedi iyisi mi o günü beklemekte ❤️ Bende çok az sızlama ve aynen ilaçla birlikte gelen su gibi akıntı.
Endişelenmemeye çalış tatlım Allah’ın izniyle yolunda olacak her şey 🤲🏻
İçin nasıl rahat edecekse canım 🥰 inşallah vardır bizi sevindirsin bebişin 😍
İnşallah canım sabah haber veririm size 😘
eczhnm eczhnm yarına kaldı o zaman beklemesi zor, az daha sabır🙏🏻
Aynen kuzum öyle oldu, el mahkum bekleyeceğim inşallah iyidir :dua:

Sağlık ocağında canım, zaten başka şansım yok burada. Küçük bir ilçedeyim hastane randevusuz almıyor, acilde de almıyorlarmış o yüzden.
Sağlık ocağı bir gün sonra çıkıyor canım. Sen yarın öğleden sonra sağlık ocağına gidip öğren bazen sisteme bile geç düşüyor

İyidir inanıyorum ben🤲🏻😍
İçin nasıl rahat edecekse canım 🥰 inşallah vardır bizi sevindirsin bebişin 😍
İnşallah canım sabah haber veririm size 😘

Aynen kuzum öyle oldu, el mahkum bekleyeceğim inşallah iyidir :dua:
Valla heyecanla senden haber bekliyoruz yarın sağlık ocağına git ve bu işi bitir Allah’ın izniyle 😍

İnşallaah canım🤲🏻 Heyecanlardan uyuyamaz oldum doğru düzgün 😊
Bende uyuyamadım akşam 3 ay sonra tekrar doktora gideceğim için. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle ara verip tekrar gitmek beni heyecanlandırıyor. Nasıl geçer dediğim o 3 ay geçti. Zalimsin zaman 😃

Bende uyuyamadım akşam 3 ay sonra tekrar doktora gideceğim için. Sonuç ne olur bilmiyorum ama böyle ara verip tekrar gitmek beni heyecanlandırıyor. Nasıl geçer dediğim o 3 ay geçti. Zalimsin zaman 😃
Yaa senin için inan ben de çok heyecanlanıyorum canım benim💕 kız geçiyor geçiyor, zorlanıyoruz, söyleniyoruz derken bakıyosun geçmiş gitmiş zaman 🥰 cuma kaçta randevun?

Yaa senin için inan ben de çok heyecanlanıyorum canım benim💕 kız geçiyor geçiyor, zorlanıyoruz, söyleniyoruz derken bakıyosun geçmiş gitmiş zaman 🥰 cuma kaçta randevun?
Yarın sabah 10 da canım bu saatlerde yolda oluruz artık 😃 Ayyy o geçen zamanı gelde bana sor hep bekleyerek geçirdim. İnşallah son bekleyişimdr artık asindirdigim o yolları bebeğimi görmek icij giderim çünkü yol istikametinden nefret eder oldum gide gele 😂

Yarın sabah 10 da canım bu saatlerde yolda oluruz artık 😃 Ayyy o geçen zamanı gelde bana sor hep bekleyerek geçirdim. İnşallah son bekleyişimdr artık asindirdigim o yolları bebeğimi görmek icij giderim çünkü yol istikametinden nefret eder oldum gide gele 😂
Hadi hayırlı haberlerle inşallah🤲🏻♥️ Amin kuzumm bebiş gelcek bu seferr son olcak dualarımız seninlee😍

Belki tahlil ücretinden sonra uyuyor numarası yapıyordur 😁 dürt kızz adamı Bi de öğlene kadar sonuç bekliyoruz burda 😃
Olabilirrrr 🤣🤣 salı günü tek tahlil neden yetmiyo diyoduu🤣 dün en son 2 tahlil kesin yeter bidaha istemez doktor dedi kendi kendine 🤣
Mecbur uyancakk yoksa köpeği yollarım az sonra başınaa 🤣

Ayy kızlar gece oraya dön buraya dön çişe git ay kaburgam ağrıdı ay sırtım derken hiç güzel uyuyamıyorum 🧐 Son trimester harbiden en zoruymuş

X