Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bize olsun. Ben de 20 şubatta 4. Gün embriyosu transferi oldum. 9. Gün idrarda gördüğünde nasıldı çok silik miydi?🤔
İnşallah canım , tabi çok net değildi ama çok silik de değildi . 7. Gün falan sa yapmıştım çıkmamıştı mesela ama moralimi bozmadım . Bence gününü bekleyip yaptırmak en güzeli. Kan verdiğimde bile ilk 180 çıktı sonra 440 sonra 1000 küsür ama yükselecek mi ne olacak diye hep stres içindesin. O yüzden dua et ve bekle canım

Kızlar bende test gününe kadar yerleşme kanaması olmadı, ne pembe ne kahve.
10. Gün test günümdü, pozitifi gördük.
11. Gün hafif pembe kanamam oldu, sonra bikaç kez daha oldu hatta kırmızı da olmuştu daha sonra.
Yani bugünlerde lekelenme olmaya da biliyor.
Hımm anladım canım evet kimisinin de ilerleyen günlerde oluyor. Şu bel ağrısı beni düşündürüyor gerçekten 😑 sizde bu kadar yoğun mu yaşadınız bel ağrısını. İlaçlar bu kadar mı etkili yahu

İnşallah canım , tabi çok net değildi ama çok silik de değildi . 7. Gün falan sa yapmıştım çıkmamıştı mesela ama moralimi bozmadım . Bence gününü bekleyip yaptırmak en güzeli. Kan verdiğimde bile ilk 180 çıktı sonra 440 sonra 1000 küsür ama yükselecek mi ne olacak diye hep stres içindesin. O yüzden dua et ve bekle canım
En güzeli beklemek zaten de canım becerebilene 🤪😁 inşallah günüme kadar beklerim moral bozmadan.. hayırlı olsun tekrardan

Hımm anladım canım evet kimisinin de ilerleyen günlerde oluyor. Şu bel ağrısı beni düşündürüyor gerçekten 😑 sizde bu kadar yoğun mu yaşadınız bel ağrısını. İlaçlar bu kadar mı etkili yahu
Canım ben de bel ağrısı da yok 🤷‍♀️ Sürekli bir dolgunluk hissi adet olacakmış gibi ve fazlaca sık idrara sıkışıp çıkma var öncesinden farklı olarak 🤷‍♀️

Bel ağrısı da belirtiler arasında deniyo hep, ben de çok olmamıştı hafifti.
Ne zaman yapcaksın testini az kaldı heralde senin di mi teste?

Canım ben de bel ağrısı da yok 🤷‍♀️ Sürekli bir dolgunluk hissi adet olacakmış gibi ve fazlaca sık idrara sıkışıp çıkma var öncesinden farklı olarak 🤷‍♀️
Canim bende hic belirtim yoktu korkma lutfen hatta hiç yerleşme kanaması denen şeyi yasamadim sadece senin gibi idrar hissi olustu başka da bisey oluşmadı

Kriel Kriel canım cumartrsi Test günüm normalde. Bakalım öncesinden yapabilecek miyim kendimi kestiremiyorum şu an 🤷🏻‍♀️
Sanki sen test yapıp senin test sonucun ne çıkarsa benimki de o çıkacak gibi hissediyorum günlerimiz çok yakın olunca ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya 🤗

Canim bende hic belirtim yoktu korkma lutfen hatta hiç yerleşme kanaması denen şeyi yasamadim sadece senin gibi idrar hissi olustu başka da bisey oluşmadı
Hayır geceleri ben hiç idrara kalkmazken gece 2-3 kez kalkınca hatta üşüttüm mü acaba diye düşündüm. Hiç bir belirtim yok adet öncesi dolgunluk hissi dışında 🤷‍♀️ Dualarınıza muhtacız canlar 😘😘🤲🏼🤲🏼

Bu arada hergün enox iğne yapıyorum göbekten. Göbeğimin hali fotoda olduğu gibi biraz korkutuyor beni kızlar ne dersiniz?

Eklentiler

• 696F3E09-716F-4452-8D0F-F9D535FB7841.jpeg
    696F3E09-716F-4452-8D0F-F9D535FB7841.jpeg
    121,8 KB · Görüntüleme: 46
Bu arada hergün enox iğne yapıyorum göbekten. Göbeğimin hali fotoda olduğu gibi biraz korkutuyor beni kızlar ne dersiniz?
merhaba,
bende oksapar kullanıyorum başta göbek resmim felaketti resmen mürekkep dökmüşüz gibi korkudan acile bile gittim.
sonrasında doktor kola çevirdi şimdş kollarım 2 side aynı şekilde.

Hayır geceleri ben hiç idrara kalkmazken gece 2-3 kez kalkınca hatta üşüttüm mü acaba diye düşündüm. Hiç bir belirtim yok adet öncesi dolgunluk hissi dışında 🤷‍♀️ Dualarınıza muhtacız canlar 😘😘🤲🏼🤲🏼
Canim hic merak etme Allah in izniyle olacak bende de ayni sorun vardi bende tutmadı dedim
Ama oldu cok şükür dedim başka sorunlar cikti hic canini sıkma insallah hersey yolunu bulacak

Sanki sen test yapıp senin test sonucun ne çıkarsa benimki de o çıkacak gibi hissediyorum günlerimiz çok yakın olunca ama ben cesaret edemiyorum test yapmaya 🤗
☺️☺️ canım ya evet insan öyle hissediyor gerçekten. Rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün inşallah 🙏🏻 cesaret bende de yok zaten 🙈

Canım bende oksapar kullanıyorum benim göbekte seninkine çok benziyor 😂 ben bir de göbekten prolutex yapıyorum. Artık pozitifi görürsek kol bacak allah ne verdiyse devam ederiz 🙈

X