Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Anladım canım evet çok önemli d vitamini bana da nefroloji doktorum verdi ilaç formunu haftada bir iç dedi. Ama o dediğin damladan da kullanmıştım. Çoğu insanın d vitamini düşük zaten ve takviye gerekiyor gele ki gebelikte çok önemliymiş ☺️ İyiki kendin alıp başlamışsın Bazen kendi kendimizin doktoru oluyoruz
Evet kuzum d vitaminim benim önceden düşuktu. Takviye kullandığım halde 30 a zar zor gelmisti. Uzun zmandr kullanmiyordm zaten reçetesiz alınıyor gebelikte bebekte anneden beslendiği için mutlaka gerekli. Dediğin gibi artık kendi doktorumuz olduk baya şeyler öğrendik bu yolda 😍

Ben de aynı multivitamini kullanıyorum canım, hamileliğin başından beri. Kullanmaya devam diyor doktorum her gittigimde, sanırım sonuna kadar kullancaz.
İçerisinde günlük gereken folik asit de var bu ilacın, kuşkulanma hiç içim rahat olsun.
Teşekkür ederim içerisindekilere baktım bulamayınca soru işareti kalmıştı

Bende sabahtan beri ara ara mide bulantıları başladı sanırım ya sabah zor kahvalti yaptım şimdide öyle yiycek görünce miden geliyo boğazıma
Normal canım bu haftalrda. Miden neyi alabiliyorsa onu ye sabah bulantin varsa baş ucunda çubuk kraker bulundur yataktan kalkamadan ağzına at biraz. Ben hiç bir şey yiyemezken çubuk kraker ile gecistirdim hep. Salatalık havuç yeşil elma iyi geliyordu.

Kızlar merhaba herkese , bende 3.gün embriyosu 21 ocakta transfer oldum. 9.gün idrarda 12.gün kanda pozitif oldu çok şükür 🙏 progestan dex kullanıyordum maliyetli olunca kabadan olana döndük oturamıyorum artık 🤗 kaçıncı haftaya kadar kullandınız bu iğneleri ? Ekstra ecopirin folbiol ve devit 3 kullanıyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım, darısı bize olsun. Ben de 20 şubatta 4. Gün embriyosu transferi oldum. 9. Gün idrarda gördüğünde nasıldı çok silik miydi?🤔

Canlar kafanızı çok şişirdim biliyorum bıktırmak da istemem ama bu yerleşme kanamasını görmeyen oldu mu aranızda? Gördüyseniz kaçıncı gün gördünüz?
Canım bende taktım Şu yerleşme kanamasına🙈 diğer sitede pozitif gören her arkadaş nerdeyse kanama yaşamış bende hiç bir şey yok 🤷🏻‍♀️ Artı göğüslerde çok hassas falan bi şeyler diyorlar bende hiç yok.. öyle azıcık moralin yok benim dünden beri

Canım bende taktım Şu yerleşme kanamasına🙈 diğer sitede pozitif gören her arkadaş nerdeyse kanama yaşamış bende hiç bir şey yok 🤷🏻‍♀️ Artı göğüslerde çok hassas falan bi şeyler diyorlar bende hiç yok.. öyle azıcık moralin yok benim dünden beri

Canım İnan aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum 🥺 7. Günündeyim transferin ama hiç bir şey yok 😔🥺 seni telkin edemiyorum da kusura bakma 😔

Normal canım bu haftalrda. Miden neyi alabiliyorsa onu ye sabah bulantin varsa baş ucunda çubuk kraker bulundur yataktan kalkamadan ağzına at biraz. Ben hiç bir şey yiyemezken çubuk kraker ile gecistirdim hep. Salatalık havuç yeşil elma iyi geliyordu.
Sabah aç olduğum için için kıyılıyo galiba çok aç uyaniyorum sabahlar ya

Canım İnan aynı durumdayım seni çok iyi anlıyorum 🥺 7. Günündeyim transferin ama hiç bir şey yok 😔🥺 seni telkin edemiyorum da kusura bakma 😔
Körler sağırlar birbirini ağırlarmış 😂 ne yapalım canım rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız işte. Bazen kafama takıyorum tabi forumda geze geze bir hal oldum 🙈😂

Körler sağırlar birbirini ağırlarmış 😂 ne yapalım canım rabbim neyi nasip ettiyse onu yaşayacağız işte. Bazen kafama takıyorum tabi forumda geze geze bir hal oldum 🙈😂
Hiç sorma 😊 ben de sanıyorum ki sadece ben bu haldeyim 😁 demek ki bu süreçte hepimiz aynı ruh halindeyiz Rabbim hepimizin yüzünü güldürür inşallah 🤲🏼🤲🏼

Canlar kafanızı çok şişirdim biliyorum bıktırmak da istemem ama bu yerleşme kanamasını görmeyen oldu mu aranızda? Gördüyseniz kaçıncı gün gördünüz?
Kızlar bende test gününe kadar yerleşme kanaması olmadı, ne pembe ne kahve.
10. Gün test günümdü, pozitifi gördük.
11. Gün hafif pembe kanamam oldu, sonra bikaç kez daha oldu hatta kırmızı da olmuştu daha sonra.
Yani bugünlerde lekelenme olmaya da biliyor.

X