- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
Erken gebelik.testi miCanım doktorum 26’sı cuma günü kanda gebelik testi yaptırıp beni arayın dedi Ben de kan İçin cumayı bekleyeceğim ama yarın bir erken testlerden yapsam mı diye düşünmüyor değilim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken gebelik.testi miCanım doktorum 26’sı cuma günü kanda gebelik testi yaptırıp beni arayın dedi Ben de kan İçin cumayı bekleyeceğim ama yarın bir erken testlerden yapsam mı diye düşünmüyor değilim
Koldan yapabiliyorlarsa koldan dene bende kol.bacak değiştiriyorum.surekliBu arada hergün enox iğne yapıyorum göbekten. Göbeğimin hali fotoda olduğu gibi biraz korkutuyor beni kızlar ne dersiniz?
Amin canım amin Allah isteyen hiç kimsenin kucagini boş bırakmasıncanım ya evet insan öyle hissediyor gerçekten. Rabbim ikimizin de yüzünü güldürsün inşallah cesaret bende de yok zaten
Kol ve göbekten olur canım sadece bacaktan niye yapıyorsun kiKoldan yapabiliyorlarsa koldan dene bende kol.bacak değiştiriyorum.surekli
Prolutex ile progestanin farkı var mı acaba ben maliyetli oluyor diye prolutex i değiştim aklımda soru işareti kalıyor ara ara ama içeriği progesteron diyip kendimi rahatlatiuorumCanım bende oksapar kullanıyorum benim göbekte seninkine çok benziyor ben bir de göbekten prolutex yapıyorum. Artık pozitifi görürsek kol bacak allah ne verdiyse devam ederiz
Evet canım önceden eczacıdan gebelik testi istemiştim erken gebelik testi mi geç mi diye sordu ben de şaşırdım nasıl yani dedim adetten öncesi için erken gebelik testi geciken adet sonrası İçin geç gebelik testi veriyorlarmışErken gebelik.testi mi
Ya canım zaten 2 tane kaldı zaten dayanırım artıkKoldan yapabiliyorlarsa koldan dene bende kol.bacak değiştiriyorum.surekli
Bana bacaktanda gösterdiler yapabilirsin dedilerKol ve göbekten olur canım sadece bacaktan niye yapıyorsun ki
Ben gec gebelikte öğrendim sanki daha kolay oluyor gibi geldi erken gebelik testi beni pek sarmadıEvet canım önceden eczacıdan gebelik testi istemiştim erken gebelik testi mi geç mi diye sordu ben de şaşırdım nasıl yani dedim adetten öncesi için erken gebelik testi geciken adet sonrası İçin geç gebelik testi veriyorlarmış
Niye doğuma kadar kullanılmıyor mu kan ilaciYa canım zaten 2 tane kaldı zaten dayanırım artık
Canım benim keşke hamile olsam da doğuma kadar kullanmaya razıyım benNiye doğuma kadar kullanılmıyor mu kan ilaci
Bende de öyle geciyo zamanla o morluklar iğneyi yaptıktan sonra sn bekle öyle çıkart iğneyi tutuş şeklinden dolayı morariyodur demişti doktorum gördüğünde bacak ve koldan da yapabilirsin bacakta pantolon çizgisinin dış taraflarina 4 parmak yukari 4 parmak asagi kaba yerden ordan da yapılabiliyo göbekte çok mor olunca yer bulamayinca bacaktan yapıyorum benBu arada hergün enox iğne yapıyorum göbekten. Göbeğimin hali fotoda olduğu gibi biraz korkutuyor beni kızlar ne dersiniz?
Bana bacaktanda gösterdiler yapabilirsin dediler
Bana bacaktanda gösterdiler yapabilirsin dediler
Prospektus te göbekten yazıyor o ilacın o yüzden diyorum bı de ben hemşireyim hiç bacaktan görmedim yapıldığını o yüzden şaşırdımBana bacaktanda gösterdiler yapabilirsin dediler
Ay canim.merak etme inşallah Allah in izniyle olacak korkma ben senden eminimCanım benim keşke hamile olsam da doğuma kadar kullanmaya razıyım ben
Alala saglik ocağındaki hemşire yapti özellikle sen gelme dedi covid var kendin yap dediProspektus te göbekten yazıyor o ilacın o yüzden diyorum bı de ben hemşireyim hiç bacaktan görmedim yapıldığını o yüzden şaşırdım
Ben birde göbekten prolutex i yapıyorum göbeğim delik deşik olduProspektus te göbekten yazıyor o ilacın o yüzden diyorum bı de ben hemşireyim hiç bacaktan görmedim yapıldığını o yüzden şaşırdım
Ay inşallah ağzından bal damlıyor canıııım benim Allah’ın izniyle inşallah olsun dile benden ne dilersen İsteyen bekleyen kimsenin kucağını boş bırakmasın RabbimAy canim.merak etme inşallah Allah in izniyle olacak korkma ben senden eminim