Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım bende oksapar kullanıyorum benim göbekte seninkine çok benziyor 😂 ben bir de göbekten prolutex yapıyorum. Artık pozitifi görürsek kol bacak allah ne verdiyse devam ederiz 🙈
Prolutex ile progestanin farkı var mı acaba ben maliyetli oluyor diye prolutex i değiştim aklımda soru işareti kalıyor ara ara ama içeriği progesteron diyip kendimi rahatlatiuorum 🤭☺️

Evet canım önceden eczacıdan gebelik testi istemiştim erken gebelik testi mi geç mi diye sordu 😊 ben de şaşırdım nasıl yani dedim 😄 adetten öncesi için erken gebelik testi geciken adet sonrası İçin geç gebelik testi veriyorlarmış 🤷‍♀️
Ben gec gebelikte öğrendim sanki daha kolay oluyor gibi geldi erken gebelik testi beni pek sarmadı

1 1mucize1umut cakım insn ben bilmiyorum iğnenin içeriğini ama doktorun illa bunu kullan muadili yok deseydi o zaman şüpheye düşerdin. Çoğu ilaç ve iğnenin muadili var.

Bu arada hergün enox iğne yapıyorum göbekten. Göbeğimin hali fotoda olduğu gibi biraz korkutuyor beni kızlar ne dersiniz?
Bende de öyle geciyo zamanla o morluklar iğneyi yaptıktan sonra sn bekle öyle çıkart iğneyi tutuş şeklinden dolayı morariyodur demişti doktorum gördüğünde bacak ve koldan da yapabilirsin bacakta pantolon çizgisinin dış taraflarina 4 parmak yukari 4 parmak asagi kaba yerden ordan da yapılabiliyo göbekte çok mor olunca yer bulamayinca bacaktan yapıyorum ben

Prospektus te göbekten yazıyor o ilacın o yüzden diyorum bı de ben hemşireyim hiç bacaktan görmedim yapıldığını o yüzden şaşırdım
Alala saglik ocağındaki hemşire yapti özellikle sen gelme dedi covid var kendin yap dedi
Koldan da yapiyorum bacağım gerçekten kan oturdu

X