Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ya ben multivitamin kullanıyorum prenetal life isimli hiç folik asit içmedim doktorumda bunu iç dedi ekstrasını sormadım sürekli aklımda bu kuşku var
Ben de aynı multivitamini kullanıyorum canım, hamileliğin başından beri. Kullanmaya devam diyor doktorum her gittigimde, sanırım sonuna kadar kullancaz.
İçerisinde günlük gereken folik asit de var bu ilacın, kuşkulanma hiç içim rahat olsun.

Kızlar yaşadıklarınız normal. Kötüye yormayın. Test yaptığım gün adet ağrım vardı poztif çıktı ama galiba adet olacağım demiştim. Bir de progestan kullandığımız için adet olmuyoruz zaten bırakınca olunuyor yaşadığınız şeylerde sıkıntı yok ilaçlarda bu tarz ağrı yapabilir gebelikten de olabilir. Sabırla test gününüzü bekleyin. Biliyorum ister istemez insan kendini dinliyor ama bu süreçte bel ağrısı kasık ağrısı normal 😍🙏🏻 pozitifi gördükten sonra asıl belirtileri yaşayacaksınız 😁🧿🙏🏻

Ya çok haklısın tatlım da ne uykum kaldı ne bir şey. Bir yandan heyecandan stresten bir yandan ya sabaha kadar idrara kalkmaktan uyku uyuyamaz oldum. Eşim de sorup duruyor sabaha kadar niye gezinip duruyorsun diye 😔 sen gece hiç tuvalete kalkmazdın diyor şimdi sabaha kadar 3 kez kalkıyorum garanti. Stresten işte. Dün dayanamadım test yaptım belki silik milik bir umut çizgi görürüm dedim ama maalesef 😔 gecem gündüzüm belirti aramak oldu 🥺

Ya çok haklısın tatlım da ne uykum kaldı ne bir şey. Bir yandan heyecandan stresten bir yandan ya sabaha kadar idrara kalkmaktan uyku uyuyamaz oldum. Eşim de sorup duruyor sabaha kadar niye gezinip duruyorsun diye 😔 sen gece hiç tuvalete kalkmazdın diyor şimdi sabaha kadar 3 kez kalkıyorum garanti. Stresten işte. Dün dayanamadım test yaptım belki silik milik bir umut çizgi görürüm dedim ama maalesef 😔 gecem gündüzüm belirti aramak oldu 🥺
Seninle aynıydı benim transferim bence canım çok erken değil mi 5.gun moralini bozma erkenden olumsuz sonucla karşılaşıp son günü bekle sabretmek zor ama öylesi moral açısından bence en iyisi

Canim bende dr ilk günlerde sik tuvalete kalkma durumu oldu
Bende hic belirti yoktu hatta doktorumun asistanina yazdım tup bebek merkeziyle gorustum belirtim yok olumsuz mu oldu diye çok tedirgin olmuştum.
Hatta esim test yapmamı engelledi ben gene de yaptım beta hcgye hemen geçmiyor çünkü kanda ilk beta hcg çıkıyor sonrasında idrar testinde çıkıyor

Çok erken yapmışsın canım testi kendini üzme boş yere. İnşallah gününde pozitif haberi alırsın 🙏🏻

Canım bugün transfer sonrası 7. Günüm henüz 🥰 bakalım ne bekliyor beni 🙈 allahtan dersler var öğrencilerle oyalanıyoruz bir şekilde. Ama olumsuz olursa o moral bozukluğuyla nasıl anlatırım bilemiyorum
Çektiğiniz ağrılar bence normal canım hatta iyiye işaret bile olabilir 🤗 senin test günün çok yaklaşmıışşşşşş🤭🤭 çarşamba perşembe gibi yapabilirsin 😁

İyi yapmışsın canım sen orayı beğenmiştin 😍 ben de takip ediyorum tatlı bir adam güven veriyor konuşmaları 😊 olur inşallah neden olmasın 😘 tek mi çift mi koydular
Tek koyuldu canım. İlk iki denemede tek koyuyorum dedi. Ben de tek istediğim için zaten hiç sormamıştım baştan beri 😅 hayırlısı olsun bakalım

🙈🙈 yaaa evett yaklaştı gerçekten ☺️ heyecan çok bende ama belli etmiyorum 😂 Çok cool davranıyorum 😂😂 aslında verdikleri kan sulandırıcı çarşamba günü bitiyor o gün test yapsam eğer olumluysa devam etsem mantıklı mi?
Canım o gün varsa çıkar zaten. Bence mantıklı o gün kan ver. Idrar çıkmazsa bile. Kan isterler kesin sonuç diye.

Transfer sonrası 9. Gün oluyor çıkar diyorsun dimi
Ben 7.gun idrarda 8.gun kanda öğrenmiştim canım. İdrar her zman yaniltir yani doktorlar pek güvenmez çıkmasa bile kan ister ama kan kesindir. Küçükte olsa bir değer çıkar.

🙈🙈 yaaa evett yaklaştı gerçekten ☺️ heyecan çok bende ama belli etmiyorum 😂 Çok cool davranıyorum 😂😂 aslında verdikleri kan sulandırıcı çarşamba günü bitiyor o gün test yapsam eğer olumluysa devam etsem mantıklı mi?
Sen çıksa da çıkmasa da kan sulandırıcıya her türlü devam et bence canım hiçbir ilacı kesme. O gün çıkar herhalde ama bence artık inşallah 🤗🙏🏼

Kızlar merhaba herkese , bende 3.gün embriyosu 21 ocakta transfer oldum. 9.gün idrarda 12.gün kanda pozitif oldu çok şükür 🙏 progestan dex kullanıyordum maliyetli olunca kabadan olana döndük oturamıyorum artık 🤗 kaçıncı haftaya kadar kullandınız bu iğneleri ? Ekstra ecopirin folbiol ve devit 3 kullanıyorum

Kızlar merhaba herkese , bende 3.gün embriyosu 21 ocakta transfer oldum. 9.gün idrarda 12.gün kanda pozitif oldu çok şükür 🙏 progestan dex kullanıyordum maliyetli olunca kabadan olana döndük oturamıyorum artık 🤗 kaçıncı haftaya kadar kullandınız bu iğneleri ? Ekstra ecopirin folbiol ve devit 3 kullanıyorum
Hayırlısı olsun canım 💕
Ben progestan iğne fitil estrofem folik asiti 13. Hafta bıraktım. Devit 3 e devam ediyorum

Fulya’cım bu arada devit3 ü ne için kullanıyorsun bir de damla formunda mı yoksa ilaç olarak mı
D vitamini canım. Bana doktor demedi ben kendim başladım sonra doktora sordum kullan dedi. Damla olarak kullanıyorum günde 5 6 damla

Merhaba canım, hayırlı olsun bebişin, sağlıkla devam etsin gebeliğin inşallah🙏🏻
bazen 10 bazen 12. Hafta civarı bırakılıyo ilaçlar genelde, doktora göre değişiyor.
Bende lekelenmeler olduğu için progesteronu daha geç bırakmıştım.

D vitamini canım. Bana doktor demedi ben kendim başladım sonra doktora sordum kullan dedi. Damla olarak kullanıyorum günde 5 6 damla
Şu d vitaminini bi düzenli kullanamadım ben. Vitamin, demir ilacı ve troid hiç şaşmaz saati fln içerim ama d vitamini 2 gün unutuyorum 1 gün kullanıyorum 3 gün unutuyorum bazen.

Anladım canım evet çok önemli d vitamini bana da nefroloji doktorum verdi ilaç formunu haftada bir iç dedi. Ama o dediğin damladan da kullanmıştım. Çoğu insanın d vitamini düşük zaten ve takviye gerekiyor gele ki gebelikte çok önemliymiş ☺️ İyiki kendin alıp başlamışsın Bazen kendi kendimizin doktoru oluyoruz

X