Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Ben de tam bıraktım derken lekelenme olmuştu 2 hafta daha uzamıştı progesteron kullanımı. O psikoloji ile zor gelmişti valla.
Ay canım geçmiş olsun, gebelikte diyet de zor olur, iğnesi de ayrı zor. Sabır kuzum yarıladık sayılır çok şükür🙏🏻
Evet alıştık artık başından beri zordu zaten 😂 sağlıklı olsun önemli değil

Canım geçti oh ya bugün iyi uyandım çok şükür🙏🏻🥰
Sen nasılsın test gününe ne kadar kaldı?
İyi çok şükür canım sevindim 🥰
Ben iyiyim hep bir belirti aramaca işte 🙈😂 bazen bir şeyler var gibi hissediyorum sonra bütün hepsi gidiyor hiç bir belirti kalmıyor falan. Geçen gün ayak bileğim ağrıdı onu belirtiye yordum, yani pek de iyi sayılmazmışım😂😂

Ben iyiyim hep bir belirti aramaca işte 🙈😂 bazen bir şeyler var gibi hissediyorum sonra bütün hepsi gidiyor hiç bir belirti kalmıyor falan. Geçen gün ayak bileğim ağrıdı onu belirtiye yordum, yani pek de iyi sayılmazmışım😂😂
Ben de öyleydim, sabah bişeler hisseder bebiş geliyo heralde derdim, akşam hiç belirti hissetmeyip olmadı heralde derdim 😄 gün günü tutmuyo, yine de belirti aramamaya çalış kuzum.
En zoru bu beklemek ama az kaldı sonuca, hayırlı haberler olsun inşallah😍😍

En iyisi test yapmak :KK70::rolleyes:

Canım sen nasılsın?
Test günleriniz yaklaşıyor arka arkaya güzel haberlerinizi alalım inşallah ya🙏🏻♥️
İyiyim canım herhangi bi rahatsızlığım değişiklik yok bende daha 😊 rabbim hrrkese nasip etsin güzel haberler vermeyi az kaldı son 1 hafta benim 🥳🥰

Ben de öyleydim, sabah bişeler hisseder bebiş geliyo heralde derdim, akşam hiç belirti hissetmeyip olmadı heralde derdim 😄 gün günü tutmuyo, yine de belirti aramamaya çalış kuzum.
En zoru bu beklemek ama az kaldı sonuca, hayırlı haberler olsun inşallah😍😍
En güzeli aramamak evet 🙈
En iyisi test yapmak :KK70::rolleyes:
aslında bir yanım sabırsızlanıyor amaaa diğer yanım dur yapma diyor 😂 sanırım henüz yapamayacağım

Canım masallahh ya sen baya erken hissetmissin bebisi. İlk gebeliklerde 20den sonra hissedilir diyorlar genelde sen istisnasin😍
Yaa evet kuzum çok şükür 😍 ama çok iyi geldi bize bu kanamadan sonra ben çok endişeliydim bir şey olacak diye umutsuzluğa kapılmıştım, ben buradayım üzülmeyin dedi sanki 🥰
Insallah Allah o günleri bize de nasip etsin
İnşallah canım kucağımıza sağlıkla aldığımız zamanları konuşalım inşallah ❤️
Peki ne kullanıyorsunuz ?
Ben prolutex igne kullanıyorum maliyetli de geliyor sgk karşılamıyor
Bana başta hiç iğne vermemişti canım tüp bebek sürecim de doğala yakın oldu zaten. Progestan fitil kullanıyordum günde 3 sadece.
Geçmiş olsun canım . Şuan iyi olduğuna sevindim 😊 Sağlıklı olun da yat dinlen iş yapma kaytar daha iyi🤣
Çok sağol canım senin de transferin olmuş 😍 güzel güzel tutunsun inşallah ❤️ Bu arada nereye karar verdin hangi merkezdesin 😍
Sag ol canım ıyıyım. Sımdı takviye kullanıyorum, mart ortası doktor tamam derse yeni tedaviye başlıyorum 😊
çok az kalmış canım takviye yumurta kalitesi için değil mi 🤷🏻‍♀️
Canlar progestan 200 mg ı fitil olarak kullananınız var mı? Ben fitil olarak atıyorum 40 dakika kadar yattıktan sonra kalktığımda erimiş şekilde parça parça geri geliyor 🥺 faydası olmuyor mu acaba? Sorun bende mi?
Zaten gelmesi gerekiyor canım, içindeki ilaç emiliyor kalanlar dolgu maddesi😉

Yaa evet kuzum çok şükür 😍 ama çok iyi geldi bize bu kanamadan sonra ben çok endişeliydim bir şey olacak diye umutsuzluğa kapılmıştım, ben buradayım üzülmeyin dedi sanki 🥰

İnşallah canım kucağımıza sağlıkla aldığımız zamanları konuşalım inşallah ❤️

Bana başta hiç iğne vermemişti canım tüp bebek sürecim de doğala yakın oldu zaten. Progestan fitil kullanıyordum günde 3 sadece.

Çok sağol canım senin de transferin olmuş 😍 güzel güzel tutunsun inşallah ❤️ Bu arada nereye karar verdin hangi merkezdesin 😍

çok az kalmış canım takviye yumurta kalitesi için değil mi 🤷🏻‍♀️

Zaten gelmesi gerekiyor canım, içindeki ilaç emiliyor kalanlar dolgu maddesi😉
İlk aklımın kaldığı yerde yaptırdım canım,Acıbadem Şahin hoca 😊 memnun da kaldım açıkçası. İnşallah neticesi de güzel olur 😊

X