Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bal0ncuk Aslimuu93 Kriel adet oldum
hilal-ss 3 gün sonra geldi kızz benimkide Ayy dedim sabah ama beklerim gelemezsij beklemeyince gelirsin ne halin varsa gör baktim geldi

Oleyyy ilacı düzgün içince bence öyle geliyo zaten. Ben hızlı gelsin diye günde 3 içmiştim 1 hafta da gelmişti çok sevindim gözün aydın canım Cumayı iple çekiyoruz hadi inşallah

Tam zamanındaaa Hadi gözün aydın canım
Ay hadi sorunsuz başlasın tedavin inşallah kuzum heyecanlandım
Oleyyy ilacı düzgün içince bence öyle geliyo zaten. Ben hızlı gelsin diye günde 3 içmiştim 1 hafta da gelmişti çok sevindim gözün aydın canım Cumayı iple çekiyoruz hadi inşallah
Saolun kızlar yaa aylardır beklediğim kontrolum sonunda geldi. Hayırlısı ile gidip gelmeyi nasip etsin Rabbim. İnsallah transfer hazırlığım başlar sonu güzel olsun

Cetrotide için bir kere merkezde olmam gerekti benim,yarım saat geç yaptılar.Sanırım bir seferlik falan gecikmede problem olmuyor

Günaydın huzun kovan kusu nende de tam tersi kilo verdim her bünyede farklı oluyo belki de
Benim bünye zaten hiçbir şeyde vermez kendisinin mutlaka ve sürekli “almak” üzerine başarıları vardır Bu sefer daha da hızlı oldu sadece.Şimdi yan etkilere baktım bir sürü yan etkisi varmış kilo artışı da yazıyor.Bilin bakalım tüm bu yan etkilerden ben hangisini aldım

AHahah ya Allah seni ben de mide bulantısı artışı oldu son iki üç gündür progesteron yapıyor sanırım ama kilo problemim hiç olmadı çünkü yemeden içmeden öyle bi kesildim ki stresten bir de çok kabız olduğu için az yiyorum ilaç içip tuvalete çıkıyorum mide bulantısı da etkiliyor ama olsun illakş ı kilolar bi zaman sonra verilecek Allahın izniyle önemli olan şeyi düşün ve hiç üzme kendini bi de onu kendine dert etme be bacım

Aslında olay şu ben Şubat ayında doktora gittim ilk.Bana kilo vermeden başlamayalım dedi kilom fazlaydı çünkü ben bi 15 kilo verdim.İyi ki vermişim belki kaliteli yumurtam olmayacaktı femara kullanırken 1 tane zor oldu yumurta çünkü.Şimdi kilo alınca tedirgin oldum sırf kilo yüzünden olumsuz bir şey duymak istemiyorum artık Gebelik haberi alınca zaten diyetisyene gideceğim sonrası çok kolay ama şu an hani eşiği geçerken ürktüm

Canımmmm benimmm senin İçin gerçekten biraz Daha zorlu bir süreç olmuş 15 kilo da bence Çok güzel bir kilo iyi bi kilo verme Allahın izniyle tabii ki farkedecek güzel günler bizi bekliyor unutma Rabbim onca çabanı boşa çıkarmasın ama kilo konusunu çok fazla düşünürsen sürekli alıyormuş gibi hissedersin psikolojik olarak etkiler seni çok fazla düşğnmemeye çalış tatlım olur mu her şey yolunda gidecek ki daha öncekiler başarını düşün 200 gr filan 15 kilonu yanın da hiç bi şey bile değil Ne ki senin için sen onu da verirsin

eczhnm canım gaz çıkarmaya yüz üstü uzanmakta iyi geliyor ama işte malum insan ona da korkuyo bi şey olacak korkusuyla
Onu da denedim canım daha çok batınca döndüm hemen
Aa şaşırdım canım brüksel lahanası çok gaz yapıyor diye okudum dün inşallah canım şuan daha iyi gibiyim bakalım
Deneyeyim kuzum teşekkür ederim, gerçekten vücut tamamen değişiyor ama bunları düşünürken bile heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…