Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlaçlardan o ağrılar.Ben yan tarafından ucuna kadar dokunamadım.Sütyen bile değince irkiliyordum.Şimdi bu ilaçlarla biraz döngümüz belirtilerimiz değişiyor çok takılma.Merhaba hanımlar cuma günü ilk tüp bebek tedavimin opu işlemi gerçekleştirilicek. Şu an göğüslerimde ağrı var bu ağrılar yumurta çatladıktan sonra oluyo sanıyordum ben çatlamış olamaz değil mi yumurtalarım cetrotide da kullanıyorum. Opu öncesi göğüs ağrısı yaşayan var mı
Baho12345 canım inşallaaah güzeli sonuçlar alırsın senin için şimdiden çok heyecanlıyımTeşekkür ederim canım 3. Gün embriyosu ve yarın ilk testi yapıcam inşallah olumlu olur İsteyen herkese rabbim versin
Teşekkür ederim cvbınız için İlaçlar döngüyüde dengeyide fena bozcak gibiİlaçlardan o ağrılar.Ben yan tarafından ucuna kadar dokunamadım.Sütyen bile değince irkiliyordum.Şimdi bu ilaçlarla biraz döngümüz belirtilerimiz değişiyor çok takılma.
Merhaba canım @Sahievlatneydi tedirginliğini çok iyi anlıyorum canım çok bi gecikme sayılmaz istersen doktoruna ya da hemşirene ulaşabilirsen onlara bi sor en azından için rahatlar diye düşünüyorum ama şakın üzülme sonuçta çatlatma iğnesi tam saatinde olmalı onu kaçırmamışsın ki bu çok iyiHanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Ay tüh,acaba biraz yürüsen iyi gelir mi ki?Gaz sancısını ne yapacağız hanımlar testlerimin pozitif gelmesini bile unuttum, hamileliğe odaklanamıyorum şuan midem bağırsaklarım felaket sancılı Ne yapabilirim tavsiyeniz var mıdır?
Ah ah benim de oluyor tabi benim test günüme daha var bu gün 6. Güne giriyorum inşallah pozitifim görürüm bende yaGaz sancısını ne yapacağız hanımlar testlerimin pozitif gelmesini bile unuttum, hamileliğe odaklanamıyorum şuan midem bağırsaklarım felaket sancılı Ne yapabilirim tavsiyeniz var mıdır?
Benim de 2 tane gonappeptyl vardı 01:30’daydı alarm ile vurmuştum.Sizin bir de ovitrelle bar daha da etkili olacaktır diye düşünüyorum.Çok ciddi bir gecikme gelmedi bana.İçinizin rahatlaması için doktorunuza yazabilirsiniz belkiHanımlar merhaba birsey danışmak istiyorum doktorum bugün akşam 22.00 da gonapeptyl 2 tane vurulmami söyledi 00.00 da da ovitrelle vurulmami söyledi ama ben uyuyakalmışım 22.45 de vuruldum ve cok tedirginim simdide tekrar uyumuyorum korkumdan ovitrelle de kaçmasın diye.. Sormak istediğim sizler bu ilaçları kullandinz mi ve hangi saatlerde vuruldunuz acaba bi sakincasi olurmu yardımcı olursanız çok sevinirim
Cevabınız için teşekkür ederim üslubunz cok sevimli direkt bunu söylemek istedim çünkü icimi rahatlatmak adına verdiginiz bu cevabiniz gerçekten icimi rahatlatti doktorumu arayamam çünkü cok gec bir saat 10 dakika sonra ovitrelleyi vurulayim öyleyse. Perşembe günü de doktora belirtirim artık inşallah bi sorun olmaz. Valla kağıda yazip elime verdiler sıkı sıkı tembihleyip anlattilar ayri bi stres oluyor insan o kadar cesit ignelerden kafasi da karışıyor insanın..Merhaba canım @Sahievlatneydi tedirginliğini çok iyi anlıyorum canım çok bi gecikme sayılmaz istersen doktoruna ya da hemşirene ulaşabilirsen onlara bi sor en azından için rahatlar diye düşünüyorum ama şakın üzülme sonuçta çatlatma iğnesi tam saatinde olmalı onu kaçırmamışsın ki bu çok iyi
@Sahievlatneydi ne zaman istersen biz buradayız birbirimizi teselli etmek baz şeyleri göremediğimiz açılardan bakmak için buradayız tatlım O kadar çok ilaç ve iğne kullanılıyor ki insanız sonuçta İnan bunda kendini suçlu hissedeceğin hiçbir şey yok böyle olması gerekiyormuş diye düşün bi de mutlaka ilaç saatlerini saat kurup ayarla ben artık hep öyle yapıyorum çünkü gerçekten kafam karışıyor unutuyorum en azından hem saatleri kaçırmazsın tam bi düzene oturtumanda da yardımcı olur güzel haberlerini bekliyoruz nasipseCevabınız için teşekkür ederim üslubunz cok sevimli direkt bunu söylemek istedim çünkü icimi rahatlatmak adına verdiginiz bu cevabiniz gerçekten icimi rahatlatti doktorumu arayamam çünkü cok gec bir saat 10 dakika sonra ovitrelleyi vurulayim öyleyse. Perşembe günü de doktora belirtirim artık inşallah bi sorun olmaz. Valla kağıda yazip elime verdiler sıkı sıkı tembihleyip anlattilar ayri bi stres oluyor insan o kadar cesit ignelerden kafasi da karışıyor insanın..
Bilmiyorum canım ya yarın deneyeyim bakalım dün akşam bir başladı hala aynı durumda sanki 4-5 aylık hamile gibiyim kocamn bir karnım olduAy tüh,acaba biraz yürüsen iyi gelir mi ki?
Cok sagolun alarm kuramadan uyuya kaldım malesef normalde sartlandirarak kendimi birazcık gözümü dinlendireyim demiştim neyseki sartlandirmisim diger şekil sabaha uyanırdım herhalde.. Kabus olurdu.. İnşallah bi şey kaybetmemişmdir. Ilk tüp bebeğin tecrubesizligi hepBenim de 2 tane gonappeptyl vardı 01:30’daydı alarm ile vurmuştum.Sizin bir de ovitrelle bar daha da etkili olacaktır diye düşünüyorum.Çok ciddi bir gecikme gelmedi bana.İçinizin rahatlaması için doktorunuza yazabilirsiniz belki
İnşallah görürsün canım, çıkartabilsem hiç şikayet etmeyeceğimAh ah benim de oluyor tabi benim test günüme daha var bu gün 6. Güne giriyorum inşallah pozitifim görürüm bende ya
Teşekkür ediyorum Allah razı olsun iyi ki varsınız iyi ki var kadınlar Kulübü hep alarm kurdum kacirmamak için diger ignelerde ama bu son ya rahatligima mi geldi artık nedir neyseki ovitrelle yi tam vaktinde vuruldum az önce@Sahievlatneydi ne zaman istersen biz buradayız birbirimizi teselli etmek baz şeyleri göremediğimiz açılardan bakmak için buradayız tatlım O kadar çok ilaç ve iğne kullanılıyor ki insanız sonuçta İnan bunda kendini suçlu hissedeceğin hiçbir şey yok böyle olması gerekiyormuş diye düşün bi de mutlaka ilaç saatlerini saat kurup ayarla ben artık hep öyle yapıyorum çünkü gerçekten kafam karışıyor unutuyorum en azından hem saatleri kaçırmazsın tam bi düzene oturtumanda da yardımcı olur güzel haberlerini bekliyoruz nasipse
eczhnm canım gaz çıkarmaya yüz üstü uzanmakta iyi geliyor ama işte malum insan ona da korkuyo bi şey olacak korkusuylaİnşallah görürsün canım, çıkartabilsem hiç şikayet etmeyeceğim
Bende çok fena olmuştum nasıl rahatladın dersen Brüksel lahanası tükettim bide çok fazla ceviz yedim ayrıca doktorum bi şurup vermişti kabız olmamam için ama almadım gerek kalmadı çünkü inşallah seninde geçer biranönceGaz sancısını ne yapacağız hanımlar testlerimin pozitif gelmesini bile unuttum, hamileliğe odaklanamıyorum şuan midem bağırsaklarım felaket sancılı Ne yapabilirim tavsiyeniz var mıdır?
Canım sabahları aç karna kuru erik ve kuru kayısı yiyip bi bardak su içmeyi deneyebilirsin. Duphalac şurup deneyebilirsin, doktoruna da danış tabi. Vücut kendini gebeliğe hazırlarken azcık ayarlar bozulabiliyo heralde.Gaz sancısını ne yapacağız hanımlar testlerimin pozitif gelmesini bile unuttum, hamileliğe odaklanamıyorum şuan midem bağırsaklarım felaket sancılı Ne yapabilirim tavsiyeniz var mıdır?