Aynen canım yaa tam denk geldiOhhh ohhh tam zamanında gelmiş kuzumm cuma günü için heyecan dorukta
Canım değerin güzel artmış. Bugun ki artıştan sonra doktoruna danış gerek gormeyebilir kese görmek için çağırırKızlar bir sorum daha vartransferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ?
KIZlar kimyon da gazı alıyor bi de ona bakın isterseniz. Ya heyecanlan Tabi en doğal hakkınız kolay mı elde ediliyor pozitif sonuö almak ne stresle sıkıntılarla bekliyoruz gönlünüzce mutlu olunOnu da denedim canım daha çok batınca döndüm hemen
Aa şaşırdım canım brüksel lahanası çok gaz yapıyor diye okudum düninşallah canım şuan daha iyi gibiyim bakalım
Deneyeyim kuzum teşekkür ederim, gerçekten vücut tamamen değişiyor ama bunları düşünürken bile heyecanlanıyorum
Canım 3 kere yeterli bence de doktorun zaten şu zaman gel dicektirKızlar bir sorum daha vartransferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ?
Ben de şimdiden yarın yaptırcağım kan testini merak ediyorummKızlar bir sorum daha vartransferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ?
Benimki şu an sakin sakin geliyorTam aynı günde olduk canımGözün Aydın. Ben sabah kan gölü içinde uyandım yalnız hiç hoş bir durum değildi
Sende benim hem aklımda hem kalbimdesin fulimmmm
Allah razı olsunSende benim hem aklımda hem kalbimdesin fulimmmm
Kıskanmayın kızlar
Ayyy kıskandıkkkSende benim hem aklımda hem kalbimdesin fulimmmm
Kıskanmayın kızlar
Ayy aslı çok değiştin sen böyle değildin hiçAyyy kıskandıkkk
Ay tamam hormonlarımız değişiyo ilaçlar iğneler dee korkutmayın beniSende benim hem aklımda hem kalbimdesin fulimmmm
Kıskanmayın kızlar
Sanada maşallah kuzumAy tamam hormonlarımız değişiyo ilaçlar iğneler dee korkutmayın beni
şaka bi yana maşallahınız var kızlar
Bu benim hormonsuz halimAy tamam hormonlarımız değişiyo ilaçlar iğneler dee korkutmayın beni
şaka bi yana maşallahınız var kızlar
Sen özel günündesin ondandırrrBu benim hormonsuz halim