Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Kızlar bir sorum daha var transferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ?

Kızlar bir sorum daha var transferin 8. Günü 29 10. Günü 95 çıktı sonucum bugün 12.gün yine test verdim, sonuç bekliyorum. Bir daha kan testi yaptırmama gerek kalır mı? Ne zaman yaptırmalıyım ?
Canım değerin güzel artmış. Bugun ki artıştan sonra doktoruna danış gerek gormeyebilir kese görmek için çağırır

KIZlar kimyon da gazı alıyor bi de ona bakın isterseniz. Ya heyecanlan Tabi en doğal hakkınız kolay mı elde ediliyor pozitif sonuö almak ne stresle sıkıntılarla bekliyoruz gönlünüzce mutlu olun

Canım 3 kere yeterli bence de doktorun zaten şu zaman gel dicektir Maşallah bu arada hayırlısı olsun

Ben de şimdiden yarın yaptırcağım kan testini merak ediyorumm inşallah güzelce artarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…