Aynen canım bu kontrolde netleşir 4 5 gün sonra oluyor transferİnşallah sanırım 28 Kasım'da yapacak transferi.Kontrolde netleşir diye düşünüyorum
Ah inşallah inşallah,burada kimi gördüysem hepsi için dileğim bu.Sağlıkla herkesin kucağı dolsun inşallahAynen canım bu kontrolde netleşir 4 5 gün sonra oluyor transferilk denemende ilk bebis gelsin o zamn
İnşallah hepimiz için her şey harika olur,5.gün embriyosu hepsi.Öyle kalitelerini aa,ba gibi soramadım ama iyi kalitede,gebelik oluşturacak düzeyde dediler.Senin de teste az kalmış resmenMerhaba tatlımhuzun kovan kusu hoşgeldiiin :) hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gün embriyosu peki canım benim de ilk denemem ve 12 Kasım’da dondurulmuş birinci kalite 5. Gün embriyosu transferim oldu:) inşallah her şey yolunda gider senin için
HoşgeldinnnHeey ben de geldim,arkayı dörtleyelim!
İlk denemem.Dondurulmuş 6 tane bebekler bebeği embriyom var.Transfer için hazırlık aşamasındayım!23'ünde kontrol var sonra da transfer
Bu çok doğru bir yorum olmuş.Bir başlıkta(yine bebekle ilgili bir başlıktı) aktif olan hatta sanıyorum başlık sahibi birinin çok gereksiz yere anlamadan birini çocuk azarlar gibi azarladığını okudum.Çok garipsedim bizim amacımız burada destek olmak olmalı birbirimize,belki gittiğimiz hastanede ya da merkezde yan yana oturuyoruz ama tanımıyoruz kimseyi.Bazen öyle bir oluyor ki gerçekten de eşekten düşünenin halini eşekten düşen anlıyorMerhaba canım hoşgeldinBuradaki arkadaşlarla yaklaşık 1 senedir tanışdığımız için samimi bir ortam görmen normal Dediğin gibi olumsuzlukların olmadığı bir yer olması önemli. Neticede burası sanal bir ortam ve hepimiz aynı amaç için anne olabilmek için buradayız. Derdimizi, üzüntümüzü, mutluluğumuzu paylaşıyoruz kozlarımızı değil Tanımadığın etmediğin insanların yüzüne gülüp arkasından konuşmuyoruz, burayı ego tatmin amacı olarak görmüyoruz, herşeyi ben bilirim ben yaparım demiyoruz, burada ayrı bir dünya yaratıp insanları taraf yapmaya çalışmıyoruz, haksız olarak tartışmaya sebebiyet veren birinle diyalogunu kesip daha sonra sırf başkalarına inat olsun diye kanki olmuyoruz O yüzden bu topiği açan Kriel arkadaşımız da iyi ki var diyelim
Ben de 27 yaşındayım, tüp bebekle ikizlere hamile kaldım. İnşallah senin de yavrun tutarDualarımız seninle canım
İnşallah hepimiz için her şey harika olur,5.gün embriyosu hepsi.Öyle kalitelerini aa,ba gibi soramadım ama iyi kalitede,gebelik oluşturacak düzeyde dediler.Senin de teste az kalmış resmen
Canım o tarz insanlr hayatımızdan eksik olmuyor malesef helede böyle sanal ortamda herkes derdini paylasiyorken umut bekleyen insanların umutlarını asaga çeken çok insan var. Hatta burayı gerçek hayat gibi yaşayan çok fazla insan var. Üstünlük taslayan sürekli övulmeyi bekleyen onun dediğinin doğru olduğunu herkese kabul ettirmeye çalışan. Yani sonuç olarak burda paylaşım amacımız evlat hepimizin derdi ortak. Ama dediğin gibi essekten düşeni essekten düşen anlar. Tüp bebek yaptırmayan kimse de bizim yaşadıklarımızı anlayamaz film izler gibi sadece izler.Bu çok doğru bir yorum olmuş.Bir başlıkta(yine bebekle ilgili bir başlıktı) aktif olan hatta sanıyorum başlık sahibi birinin çok gereksiz yere anlamadan birini çocuk azarlar gibi azarladığını okudum.Çok garipsedim bizim amacımız burada destek olmak olmalı birbirimize,belki gittiğimiz hastanede ya da merkezde yan yana oturuyoruz ama tanımıyoruz kimseyi.Bazen öyle bir oluyor ki gerçekten de eşekten düşünenin halini eşekten düşen anlıyorÜstünlük taslamadan mis gibi konuşulabilecek ortam olmalı o sebeple
Kesinlikle en iyisi öyle ikili oynanan ortamlardan uzaklaşmak canımBu çok doğru bir yorum olmuş.Bir başlıkta(yine bebekle ilgili bir başlıktı) aktif olan hatta sanıyorum başlık sahibi birinin çok gereksiz yere anlamadan birini çocuk azarlar gibi azarladığını okudum.Çok garipsedim bizim amacımız burada destek olmak olmalı birbirimize,belki gittiğimiz hastanede ya da merkezde yan yana oturuyoruz ama tanımıyoruz kimseyi.Bazen öyle bir oluyor ki gerçekten de eşekten düşünenin halini eşekten düşen anlıyorÜstünlük taslamadan mis gibi konuşulabilecek ortam olmalı o sebeple
Ayyy evet kesinlikle katılıyorum..Bu çok doğru bir yorum olmuş.Bir başlıkta(yine bebekle ilgili bir başlıktı) aktif olan hatta sanıyorum başlık sahibi birinin çok gereksiz yere anlamadan birini çocuk azarlar gibi azarladığını okudum.Çok garipsedim bizim amacımız burada destek olmak olmalı birbirimize,belki gittiğimiz hastanede ya da merkezde yan yana oturuyoruz ama tanımıyoruz kimseyi.Bazen öyle bir oluyor ki gerçekten de eşekten düşünenin halini eşekten düşen anlıyorÜstünlük taslamadan mis gibi konuşulabilecek ortam olmalı o sebeple
Teşekkür ederim canım 3. Gün embriyosu ve yarın ilk testi yapıcam inşallah olumlu olurHayırlısı olsun canım kaçıncı gün embriyosu ne zman test yapıcaksin
Hoşgeldinn canımHeey ben de geldim,arkayı dörtleyelim!
İlk denemem.Dondurulmuş 6 tane bebekler bebeği embriyom var.Transfer için hazırlık aşamasındayım!23'ünde kontrol var sonra da transfer
Yaa stres hayatımızi mafetti zaten2 3 gündür test stresleri arttı mı koyulaştı mı derken günde 4 5 saat uyuyabiliyodum, şimdi çıkıyo acısı bi baş ağrısı ki fenaa
Of hiç hoş şeyler değil ya ben de gerekirse sayfamdan engellerim gibi konuşmalara şahit olmuştum. Hoş değil gerçekten..Bu çok doğru bir yorum olmuş.Bir başlıkta(yine bebekle ilgili bir başlıktı) aktif olan hatta sanıyorum başlık sahibi birinin çok gereksiz yere anlamadan birini çocuk azarlar gibi azarladığını okudum.Çok garipsedim bizim amacımız burada destek olmak olmalı birbirimize,belki gittiğimiz hastanede ya da merkezde yan yana oturuyoruz ama tanımıyoruz kimseyi.Bazen öyle bir oluyor ki gerçekten de eşekten düşünenin halini eşekten düşen anlıyorÜstünlük taslamadan mis gibi konuşulabilecek ortam olmalı o sebeple
Ağrıyabilirrr tabiYaa stres hayatımızi mafetti zatenneyseki sebebi güzel bir şey olunca başta agriyabilir
Güzel haberlerini bekliyoruz canımTeşekkür ederim canım 3. Gün embriyosu ve yarın ilk testi yapıcam inşallah olumlu olurİsteyen herkese rabbim versin
Canım merhaba, iğneler ilaçlar öyle etkilere sebep olabiliyor. Cetrotide da kullanıyomuşsun, çatlamazlarr, doktorlar çok güzel ayarlıyo o işleri için rahat olsunMerhaba hanımlar cuma günü ilk tüp bebek tedavimin opu işlemi gerçekleştirilicek. Şu an göğüslerimde ağrı var bu ağrılar yumurta çatladıktan sonra oluyo sanıyordum ben çatlamış olamaz değil mi yumurtalarım cetrotide da kullanıyorum. Opu öncesi göğüs ağrısı yaşayan var mı
Merhaba canımMerhaba hanımlar cuma günü ilk tüp bebek tedavimin opu işlemi gerçekleştirilicek. Şu an göğüslerimde ağrı var bu ağrılar yumurta çatladıktan sonra oluyo sanıyordum ben çatlamış olamaz değil mi yumurtalarım cetrotide da kullanıyorum. Opu öncesi göğüs ağrısı yaşayan var mı