Sag ol canım bilgi için, rahatladım resmenSonucu görmeden tedaviyi düzenlediler bnm de kan verdim onlar sonucuna baktı sonra
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sag ol canım bilgi için, rahatladım resmenSonucu görmeden tedaviyi düzenlediler bnm de kan verdim onlar sonucuna baktı sonra
Bizde tedaviye başlarken genetik test yaptırdık eşimede banada bi sorun çıkmadı.Bizim bebekte analize gitmişti canım, bizde analiz yapılamadı, geç kürtaj olmuşum sonra eşime bana genetik tahlili yaptılar. Hiç bir sorun çıkmadı canım, kismette yokmuş resmen. Hayırlısı olsun canım, mart gözü açıp kapayan kadar gelir
Covid olunca yasağı çiğnedik, vurduk çayın gözüne az önce gördüm kızın olucakmış sağ sağlim kucaklaşın inşaallahAyyy masallahh covid yaradı mı o zaman
Aminnnn kuzum doğum yaptigimiz günlerimizi de görelim hep beraber. isteyen herkese rabbim tez zmanda nasip etsin
Bulantı var epeydir su özellikle coşturuyor ama çok da susuyorum. Sanki wc'deki musluğun suyu yakın zamanda tecrube edersin inşaallahCanım Allah razı olsun senden burda o kadar güzel dostlar edindim ki, herkes çok destekliyor Bu arada koficim nasıl gidiyor gebelik, bulantı vs var mı, doktor bebis için ne diyor
Zaten sende Bi yasağı çiğneme eğilimi vardı boşuna değilmişCovid olunca yasağı çiğnedik, vurduk çayın gözüne az önce gördüm kızın olucakmış sağ sağlim kucaklaşın inşaallah
İnşallah canım, elimizden geleni yapıyoruz, gerisi takdiri ilahi diyorum. Ancak çok yoruldum be bacım, yaklaşık 3 yıldır sürekli hastaneye gidiyorum, artık yıprandım. Aslında çocuksuz bir haya nasıl olur hayal etsem tamamen birakicam, o kadar yordu süreç bir de bacım İzmir resmen kurtlar sofrası. Herkes seni afedersin yolun ak kaz gibi görüyor. Merkeze gidiyorum, muayene paralı, kan tahlili paralı, o ekstra bu ekstra habire bişey istediler. Ama anlaşırken doğru düzgün bilgi vermediler. Resmen bu alanda çalışan herkes seni para olarak görüyor, sağlık vs hiç mühim değilO bebek nasibinizde varsa gelecek canım. Seni o yola koyanda Rabbim o yoldan alanda. Hiç o kısmı düşünme. Yeni bir tedavi yeni başlangıçlar. Full motivasyon bol dua
Dimi yaa her lafın sonu niye yasak var ki oldu geri kalır mıyım koştum peşinizden hemen ikili test yaptırmiycam ben. Hemşire kafa karışıklığı dedi. Yani 99 sağlıklı görünen problemli yada problemli görünen sağlıklı olabiliyormuş. 20. Hafta ayrıntılı ultrasonu bekliycem kısmet olursaZaten sende Bi yasağı çiğneme eğilimi vardı boşuna değilmiş
Canım çok saol. Büyük ihtimal kız dedi geçen hafta ikili test icin gittiğimizde 1 ay sonraki kontrolde kesin olur herhlde. Seninde ikili test zamanın gelmiş. Hani hep bana yetiş diyordum yaa gerçektende yetismissin
Amin hepimiz yasalim canım insallah sana da çok geçmiş olsun, zor ama tatlı zorluklarBulantı var epeydir su özellikle coşturuyor ama çok da susuyorum. Sanki wc'deki musluğun suyu yakın zamanda tecrube edersin inşaallah
Canım yorulma konusunda çok haklısın. Yani hem vücut hem beyin yoruluyor maddiyat bitiyor. Geçen gün düşündüm tedavilere para harcamasak gebeliğimde daha iyi doktora gider daha iyi şartlarda doğum yapmak isterdim ama para kalmadiİnşallah canım, elimizden geleni yapıyoruz, gerisi takdiri ilahi diyorum. Ancak çok yoruldum be bacım, yaklaşık 3 yıldır sürekli hastaneye gidiyorum, artık yıprandım. Aslında çocuksuz bir haya nasıl olur hayal etsem tamamen birakicam, o kadar yordu süreç bir de bacım İzmir resmen kurtlar sofrası. Herkes seni afedersin yolun ak kaz gibi görüyor. Merkeze gidiyorum, muayene paralı, kan tahlili paralı, o ekstra bu ekstra habire bişey istediler. Ama anlaşırken doğru düzgün bilgi vermediler. Resmen bu alanda çalışan herkes seni para olarak görüyor, sağlık vs hiç mühim değil
En iyisini yapmışsın. Ben yaptrdim çok stres oldum geçen hafta. Sonuç şükür iyi geldi ama. Kesin bir sonuç değil tabi ihtimal söylüyor sadece. Rabbim bilir. Güzel bir gebelik geçirelim insallahhDimi yaa her lafın sonu niye yasak var ki oldu geri kalır mıyım koştum peşinizden hemen ikili test yaptırmiycam ben. Hemşire kafa karışıklığı dedi. Yani 99 sağlıklı görünen problemli yada problemli görünen sağlıklı olabiliyormuş. 20. Hafta ayrıntılı ultrasonu bekliycem kısmet olursa
Amin canim inşallah, bir an önce artık bebislerimize kavuşuruz aynen tüm paralari tükettik resmen, artık bebek olsun gerisini halledicez bir şekilde diyorumCanım yorulma konusunda çok haklısın. Yani hem vücut hem beyin yoruluyor maddiyat bitiyor. Geçen gün düşündüm tedavilere para harcamasak gebeliğimde daha iyi doktora gider daha iyi şartlarda doğum yapmak isterdim ama para kalmadi
Rabbim yardımcınız olsun canım zorunu kolaylastirsn son olsun. Bebeğin sana gelsin dualarım seninle
Olucak olucak bu sefer Allahın izni ile başladın mı bakmışsın opu gelmiş transfer derken çift çizgiAmin canim inşallah, bir an önce artık bebislerimize kavuşuruz aynen tüm paralari tükettik resmen, artık bebek olsun gerisini halledicez bir şekilde diyorum
Ay inşallah inşallah canım, zaman su gibi geçsin diye bakıyorumOlucak olucak bu sefer Allahın izni ile başladın mı bakmışsın opu gelmiş transfer derken çift çizgi
Benim bulantıya karşı panik atağım var. Ilkin çok sıkıntılı depresif geçti. Sonra sonra alıştım. Bide istifra etmedim hiç. Onun rahatlığıyla paniklemiyorum şükürAmin hepimiz yasalim canım insallah sana da çok geçmiş olsun, zor ama tatlı zorluklar
Evet sonuç bildirmiyormuş, sadece risk analiziymiş. Benim yaş 35, o da riski fazla gösterebilir diye hiç bulaşmiycam iyi bari temiz çıkmışda boş yere kafan karışmamış yavrumEn iyisini yapmışsın. Ben yaptrdim çok stres oldum geçen hafta. Sonuç şükür iyi geldi ama. Kesin bir sonuç değil tabi ihtimal söylüyor sadece. Rabbim bilir. Güzel bir gebelik geçirelim insallahh
Maşallah canım çok güzel sağlıklı embriyolar olsunlar inşallaahKizlar opu guzel gecti biraz agri oldu sadece o da takilan aparatlardan sanirim. 12 yumurta toplanmis masallah❤
Insallah guzelce ilerleyen yumurtalardan olurlar
Ya canım gözün aydın ne güzel bi haber Herşeyde bi hayır var işte bak.. Sağlıkla kucağına da alırısn inşallahSağol canım fly, eski dostum benimmm covid oldum ya ben, sonra âdet olamadım. Arada hamile kalmışım inşaallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım miniklerimizi
Hadi bakalım tatlı heyecanlar başlasın canım benimKızlar bugün adet oldum, pazartesi 17:20 ye randevu aldım sadece aklıma bişey takıldı, benim taze transfer olucak inşallah. Pazartesi gidince bana kan tahlili yapipboyle mi iğne yazar yoksa direkt rahme bakıp mi iğne yazar? Size doktorlar ne yapmıştı? Saati çok geç verdi eğer kan tahlili ne göre iğne yazacaksan, ne ara sonuç cıkacak da ben iğne alıcam eczaneden şaşırdım. Ayrıca doktor çok yoğun, sadece pazartesi 17:20 boş dedi sekreteri. Hiç bir şekilde başka saat alternatifi vermiyor, sizin doktorlarda mi böyle, ben bi sinir oldum bu duruma ya. Benden önce biri arasa randevu mu veremeyecek ya da o saatte işte toplantı olsa ne olucak, gereğinden fazla hasta alıyorlar sanırım
İnşallah bebeginiz size tutunur. Bende 27 yasindayim ilk tüp bebek denemesinde 4 yumurta oluştu 3 ü boş birisi de tam olgunlasmamis şok oldum ve amh yapmadı doktorum yaşım küçük diye şimdi amh baktiracagim kendim. İnşallah tekrarlamaya gerek kalmaz sizeHoşbuldum canım benim yaş 28 amh 0.21 sadece 4 yumurtam toplandı biri 3. Güne cıkabildi 12 hücreli bir embriyo dediler dalı günü transfer ettiler transfer gününü saymazsak bugün 6. Günüm evde gecen aylardan erken gebelik testi vardı yapayım dedim tek cizgi cıktı eğer hamile değilsem dondurulmuş yumurtam bile yok herşey en başa dönecek cok korkuyorum