Geçmiş olsun canım, maşallah sayın güzelmiş. Hepsi güzel güzel embriyolarin olsunKizlar opu guzel gecti biraz agri oldu sadece o da takilan aparatlardan sanirim. 12 yumurta toplanmis masallah❤
Insallah guzelce ilerleyen yumurtalardan olurlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmiş olsun canım, maşallah sayın güzelmiş. Hepsi güzel güzel embriyolarin olsunKizlar opu guzel gecti biraz agri oldu sadece o da takilan aparatlardan sanirim. 12 yumurta toplanmis masallah❤
Insallah guzelce ilerleyen yumurtalardan olurlar
Birebir aynı durumları yaşamışız canım. Kalp atışı hiç olmadı, gelişim durdu kürtaj kararı alındı. Cok üzüntülü bir dönemdi şükür şimdi atlattık ama hala kendimi bebeğim dogsaydi bak 6 aylık olacaktı, bak bir yaşında olacaktı diye düşünürken buluyorum. Sanırım bu hiç geçmeyecekAmin amin Allah razı olsun cnm rabbim bu yolda isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inş
Benimde 9 haftalıktı gelişimi durdu kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım .
Çok zor gerçekten yaşayan anlayan bilir hayırlısı böyleymiş.
Benim de böyle 2 kaybım var maalesef, tüpe karar verdik adeti bekliyorum ben de merak ediyorum muayene edip doğrudan başlanıyor mu ilaçlar yoksa kan tahlili yapılıyor mu acaba, bana adet olunca gel dedi sadece,doktorum iyi ama fazla ayrıntıya girmiyorBirebir aynı durumları yaşamışız canım. Kalp atışı hiç olmadı, gelişim durdu kürtaj kararı alındı. Cok üzüntülü bir dönemdi şükür şimdi atlattık ama hala kendimi bebeğim dogsaydi bak 6 aylık olacaktı, bak bir yaşında olacaktı diye düşünürken buluyorum. Sanırım bu hiç geçmeyecek
Insallah canimGeçmiş olsun canım, maşallah sayın güzelmiş. Hepsi güzel güzel embriyolarin olsun
Aynen canim birebir aynı bizde hiç kalp atışını duymadık dusunceler bile ayni bende diyorum yaşasaydı 12 haftalık olacaktık ara ara düşünüyorum hep ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip inşallahBirebir aynı durumları yaşamışız canım. Kalp atışı hiç olmadı, gelişim durdu kürtaj kararı alındı. Cok üzüntülü bir dönemdi şükür şimdi atlattık ama hala kendimi bebeğim dogsaydi bak 6 aylık olacaktı, bak bir yaşında olacaktı diye düşünürken buluyorum. Sanırım bu hiç geçmeyecek
Canım hadi GözünaydinKızlar bugün adet oldum, pazartesi 17:20 ye randevu aldım sadece aklıma bişey takıldı, benim taze transfer olucak inşallah. Pazartesi gidince bana kan tahlili yapipboyle mi iğne yazar yoksa direkt rahme bakıp mi iğne yazar? Size doktorlar ne yapmıştı? Saati çok geç verdi eğer kan tahlili ne göre iğne yazacaksan, ne ara sonuç cıkacak da ben iğne alıcam eczaneden şaşırdım. Ayrıca doktor çok yoğun, sadece pazartesi 17:20 boş dedi sekreteri. Hiç bir şekilde başka saat alternatifi vermiyor, sizin doktorlarda mi böyle, ben bi sinir oldum bu duruma ya. Benden önce biri arasa randevu mu veremeyecek ya da o saatte işte toplantı olsa ne olucak, gereğinden fazla hasta alıyorlar sanırım
Ah canım kime doğru düzgün bilgi veriliyor ki devlette hele doğru düzgün bilgi yoktu, burda da ikinci aşamayı anlatıyorlar genelde. Devlette yapılan sistemi anlatayım sana canım, sabah hemen kan tahlili yapılır ardından rahme bakilirdi, ogleden sonra da iğne yazılırdı. Bana 7 günlük iğne vermişti, sonra kontrol yapıldı, 2 günlük iğne verdi. Toplam 9gun iğne oldum. 10. Gün yumurta çatlama iğnesi yapılıp 12. Gün sabahtan yumurta toplandı. Taze transfer yapılacaksa da üç gün sonra transfer etmişlerdi. Yani hersey 15-16 gün içinde bitmişti benimBenim de böyle 2 kaybım var maalesef, tüpe karar verdik adeti bekliyorum ben de merak ediyorum muayene edip doğrudan başlanıyor mu ilaçlar yoksa kan tahlili yapılıyor mu acaba, bana adet olunca gel dedi sadece,doktorum iyi ama fazla ayrıntıya girmiyor
Amin canim inşallah hepimiz sağlıklı tez vakitte bebislerimize kavuşuruz ben pazartesi günü iğnelere başlıyorum canım sen ne durumdasın canimAynen canim birebir aynı bizde hiç kalp atışını duymadık dusunceler bile ayni bende diyorum yaşasaydı 12 haftalık olacaktık ara ara düşünüyorum hep ama yapacak bişey yok hayırlısı böyleymiş rabbim tez vakitte sağlıkla tekrar nasip inşallah
Sen şu an hangi aşamadasın
Sag ol canım o zaman çok iyi olur, bende sonuç çıkmasını mi bekleyeceğiz diyordum. Bu durum iyi olduCanım hadi Gözünaydin
Ben tüp bebege başladığımda alttan muayene oldum ilaçları verdi kan verdim ama sonuç beklemedim. Onlr sonuçlar çıkınca kontrol ediyormuş öyle söylemişlerdi. Belki seninde öyle bir şeydir. Her şey yolunda gider insallahh hayırlısı ile başla
Hayırlı olsun yeni tedavin beybi eşin üroloğa gitti mi yoksa yine direkt tüp bebeğe mi başladınız?Amin canim inşallah hepimiz sağlıklı tez vakitte bebislerimize kavuşuruz ben pazartesi günü iğnelere başlıyorum canım sen ne durumdasın canim
Ayy çok sevindim canim hadi hayırlısı olsun.Amin canim inşallah hepimiz sağlıklı tez vakitte bebislerimize kavuşuruz ben pazartesi günü iğnelere başlıyorum canım sen ne durumdasın canim
Yaaa hamile misin çok sevindim canım masallahh sağlıkla kucağına alHayırlı olsun yeni tedavin beybi eşin üroloğa gitti mi yoksa yine direkt tüp bebeğe mi başladınız?
Sağol canım fly, eski dostum benimmm covid oldum ya ben, sonra âdet olamadım. Arada hamile kalmışım inşaallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım miniklerimiziYaaa hamile misin çok sevindim canım masallahh sağlıkla kucağına al
Koficim seni görmek çok iyi geldi gitti urologa canım, varikosel tekrarlamis, ameliyat şart. Ama ameliyat olursa tüm spermler sifirlanabilir dedi. Ne olur olmaz diye sperm dondurup sonra ameliyat olması lazım dedi. Bu süreç min 1 yıl sürecek. Bir de doktor sanırım sizin embriyolar donup cozulunce sorun olabilir taze transfer şart dedi. Size bu sefer takviye kullanıp tedaviyi yapalım dedi. Zaten bu seferde olmazsa, ara vericez o ara ameliyat vs olup bekleyeceğiz. Belki de komple birakicaz kofi. Artık çok yorgun hissediyorum. Seninle bu durumu konuşmuştuk bir ara hatırlıyorsan, olmazsa zorlamasak mi artık diyoruz...Hayırlı olsun yeni tedavin beybi eşin üroloğa gitti mi yoksa yine direkt tüp bebeğe mi başladınız?
Bizim bebekte analize gitmişti canım, bizde analiz yapılamadı, geç kürtaj olmuşum sonra eşime bana genetik tahlili yaptılar. Hiç bir sorun çıkmadı canım, kismette yokmuş resmen. Hayırlısı olsun canım, mart gözü açıp kapayan kadar gelirAyy çok sevindim canim hadi hayırlısı olsun.
Biz kurtaj sonrasi bebegi tahlile yolladık onun sonucu bekliyoruz 20 gun oldu henüz daha regl olmadim hayırlısıyla mart gibi ikinci denemeyi düşünüyoruz bakalim hayırlısıyla inşallah
Evet hayatım konuşmuştuk o yüzden sordum. Nasipse öyle de böyle de olur haklısın. Bu sefer herşey farklı olur inşaallah. Eşine de incir zeytinyağı yap toplama gününe kadar. O da takviye olur canım. Martta güzel haberlerini alırız inşaallah. Dualarım seninleKoficim seni görmek çok iyi geldi gitti urologa canım, varikosel tekrarlamis, ameliyat şart. Ama ameliyat olursa tüm spermler sifirlanabilir dedi. Ne olur olmaz diye sperm dondurup sonra ameliyat olması lazım dedi. Bu süreç min 1 yıl sürecek. Bir de doktor sanırım sizin embriyolar donup cozulunce sorun olabilir taze transfer şart dedi. Size bu sefer takviye kullanıp tedaviyi yapalım dedi. Zaten bu seferde olmazsa, ara vericez o ara ameliyat vs olup bekleyeceğiz. Belki de komple birakicaz kofi. Artık çok yorgun hissediyorum. Seninle bu durumu konuşmuştuk bir ara hatırlıyorsan, olmazsa zorlamasak mi artık diyoruz...
Sonucu görmeden tedaviyi düzenlediler bnm de kan verdim onlar sonucuna baktı sonraSag ol canım o zaman çok iyi olur, bende sonuç çıkmasını mi bekleyeceğiz diyordum. Bu durum iyi oldu
Ayyy masallahh covid yaradı mı o zamanSağol canım fly, eski dostum benimmm covid oldum ya ben, sonra âdet olamadım. Arada hamile kalmışım inşaallah hepimiz sağlıcakla kucaklayalım miniklerimizi
Canım Allah razı olsun senden burda o kadar güzel dostlar edindim ki, herkes çok destekliyor Bu arada koficim nasıl gidiyor gebelik, bulantı vs var mı, doktor bebis için ne diyorEvet hayatım konuşmuştuk o yüzden sordum. Nasipse öyle de böyle de olur haklısın. Bu sefer herşey farklı olur inşaallah. Eşine de incir zeytinyağı yap toplama gününe kadar. O da takviye olur canım. Martta güzel haberlerini alırız inşaallah. Dualarım seninle
O bebek nasibinizde varsa gelecek canım. Seni o yola koyanda Rabbim o yoldan alanda. Hiç o kısmı düşünme. Yeni bir tedavi yeni başlangıçlar. Full motivasyon bol duaKoficim seni görmek çok iyi geldi gitti urologa canım, varikosel tekrarlamis, ameliyat şart. Ama ameliyat olursa tüm spermler sifirlanabilir dedi. Ne olur olmaz diye sperm dondurup sonra ameliyat olması lazım dedi. Bu süreç min 1 yıl sürecek. Bir de doktor sanırım sizin embriyolar donup cozulunce sorun olabilir taze transfer şart dedi. Size bu sefer takviye kullanıp tedaviyi yapalım dedi. Zaten bu seferde olmazsa, ara vericez o ara ameliyat vs olup bekleyeceğiz. Belki de komple birakicaz kofi. Artık çok yorgun hissediyorum. Seninle bu durumu konuşmuştuk bir ara hatırlıyorsan, olmazsa zorlamasak mi artık diyoruz...