Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Canım ne yaşadın bilmiyorum ama yazılanları okuyunca üç aşağı beş yukarı tahmin ettim, çok zor bir durum. Bende 8 haftalık bebeğimi kaybetmiştim 😔 zamanla daha az üzüleceksin, inşallah Allah bir an önce kucağını doldursun 🤲🤲
Amin amin Allah razı olsun cnm rabbim bu yolda isteyen herkese sağlıkla nasip etsin inş 🤲
Benimde 9 haftalıktı gelişimi durdu kalp atışı yoktu kürtaj olmak zorunda kaldım .
Çok zor gerçekten yaşayan anlayan bilir hayırlısı böyleymiş.

Benim de Çarşamba günü 5. Gün embriyosu transfer edildi 🤗 tüp bebek yaptırıp kaset testlerle öğrenen oldu mu acaba sonucunu ya da en erken kaç gün sonra öğrendiniz
Hayırlısı olsun canım insallahh pozitifi gorursun 🙏🏻 🧿
Ben transferin 7.gunu kaset testte öğrenmiştim. Ama daha erken öğrenen de var 😁 eğer ki taze transferse çatlatma iğnesi etkisinden dolayı biraz beklemek gerekebilir.

Hayırlısı olsun canım insallahh pozitifi gorursun 🙏🏻 🧿
Ben transferin 7.gunu kaset testte öğrenmiştim. Ama daha erken öğrenen de var 😁 eğer ki taze transferse çatlatma iğnesi etkisinden dolayı biraz beklemek gerekebilir.
Yaaa inşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz 🤗 evet taze transfer ama 3 şubatta çatlatma iğnesi oldum etkisi ne zaman gider acaba 🥲

Oohh atlattin canım hadi Gözünaydin. Şimdi heyecanla embriyologdan haber bekleme zamanı 😍🙏🏻💜
Aynen saol canim😍
Simdi bu 3.gun 5.gun embriyosu diye sayiliyo ya bugunden basliyomu sayilmaya. Yani bugun 1.gun olarak sayilir mi yoksa yarin mi 1.gun embriyosu deniliyo

Kızlar bugün adet oldum, pazartesi 17:20 ye randevu aldım 😀 sadece aklıma bişey takıldı, benim taze transfer olucak inşallah. Pazartesi gidince bana kan tahlili yapipboyle mi iğne yazar yoksa direkt rahme bakıp mi iğne yazar? Size doktorlar ne yapmıştı? Saati çok geç verdi eğer kan tahlili ne göre iğne yazacaksan, ne ara sonuç cıkacak da ben iğne alıcam eczaneden şaşırdım. Ayrıca doktor çok yoğun, sadece pazartesi 17:20 boş dedi sekreteri. Hiç bir şekilde başka saat alternatifi vermiyor, sizin doktorlarda mi böyle, ben bi sinir oldum bu duruma ya. Benden önce biri arasa randevu mu veremeyecek ya da o saatte işte toplantı olsa ne olucak, gereğinden fazla hasta alıyorlar sanırım

X