Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Bal0ncuk Bal0ncuk peki sizdeki o problem nedir tam olarak canım
Bal0ncuk Bal0ncuk kız İnan en iyi ürologlara gitti ki hiçbi şey yok her şey normal yani cinsel hayat da dahil şekil be biçim her şey doğuştan diyen de oldu varikosel yok. Yani bi de tüp bebek diye bi dürümcü da mevcut olunca doktorlar üstünde durmuyor diyebilirim. Çünkü tıp o aşarak güzel bi şey ki ilerledi ki azospermi olanlar bile çöküş şükür öutlu ulaşa biliyor. Eşimdeki tanı astonaoligospermi

Bal0ncuk Bal0ncuk tatlım merhaba aynen bizimki erkek infertilitesinden kaynaklı. Şimdi biz üç dört yerde yaptırdık biri özel esentepe hastanesi orada sonuç 67 milyon çıktı ilerici hızlı hareket 30. Sonra özel bi tüp bebek merkezinde oldu orada 32 mil çıktı ileri hızlı 20 lerdeydi sonra bi yerde daha yapıldı yine 56 milyon çıktı ileri hızlı yüzde 44 çıktı en son soranus tüp Bebek’e merkezinde yaptırdık 6 milyon çıktı yani doktor sperm tahlilleri her zaman farklı olur fakat sizdeki sorun her şekilde erkekten kaynaklık dedi. Anacım yine Olan bize oluyo sorun bizde olmasa bile sonuçta aileyiz biriz öyle düşüp kendimizi rahatlatıyoruz. Şimdi sabırsızlıkla sonucu bekliyoruz acaba olacak Mı diye 🤲🏻
Cnm aslında ileri hızın sayın vs hepsi iyi..
Neden erkek kaynaklı demişler ilginç...
Sayı iyi hız iyi... Daha ne olsun?
Benm eşimin mlde sayısı 10-15 milyon değişiyor
İleri hız 0

Bal0ncuk Bal0ncuk sen merak etme Allah’ın izniyle güzel spermleri seçiyorlar o yüzden hem de Allah’ın izniyle oluyor iyi yerde tedaviyi olmak da çok önemli ve etkili şu durumda
Nerde tüp bebek tedavisi oldn cnm

Cnm aslında ileri hızın sayın vs hepsi iyi..
Neden erkek kaynaklı demişler ilginç...
Sayı iyi hız iyi... Daha ne olsun?
Benm eşimin mlde sayısı 10-15 milyon değişiyor
İleri hız 0

Nerde tüp bebek tedavisi oldn cnm
Tatlım Bal0ncuk Bal0ncuk bu som gün gittiğimiz merkez olan Bursa Soranus Tüp bebek merkezi sonuçları seninki gibi çıktı çok düşük ileri hareketlilik de öyle doktorumuz sevgili uzman doktora Serbülent hoca tüp bebek dedi direkt zaten hoş bizde öyle istiyorsuk olsun bi an evvel diye. Şimdi bekliyorum ama içimde hiçbi şey yolcu yani his vs kaptırmıyorum kendimi. Transferde çok başarılı oldu en iyi hastamız şuan sizsiniz dediler fakat insanın gözü bunları pek görmüyor şu süreçte uçup gidiyor... peki sizin nasıl gidiyor şuan

Tatlım Bal0ncuk Bal0ncuk bu som gün gittiğimiz merkez olan Bursa Soranus Tüp bebek merkezi sonuçları seninki gibi çıktı çok düşük ileri hareketlilik de öyle doktorumuz sevgili uzman doktora Serbülent hoca tüp bebek dedi direkt zaten hoş bizde öyle istiyorsuk olsun bi an evvel diye. Şimdi bekliyorum ama içimde hiçbi şey yolcu yani his vs kaptırmıyorum kendimi. Transferde çok başarılı oldu en iyi hastamız şuan sizsiniz dediler fakat insanın gözü bunları pek görmüyor şu süreçte uçup gidiyor... peki sizin nasıl gidiyor şuan
Benim hikayem uzun :KK70:
Umarım sonucun pozitif olur banada umud olursun 🙏

Benim hikayem uzun :KK70:
Umarım sonucun pozitif olur banada umud olursun 🙏
Anlatmak istersen ben her zaman dinlerim kuzum Bal0ncuk Bal0ncuk güzel haberi almak çok istiyorum ama İnan sizden de bunu duymayı daha çok istiyorum belki yan yana yüz yüze değiliz ama senin için hep dua edeceğimi bil çünkü çok iyi anlıyorum. Senin yaşın filan kaç peki. Daha önce tüp bebek denesin sanırım. Nedense tedavide yaşa çok takılıyor doktorlar filan böyle bi kriter oluşturuyorlar

Anlatmak istersen ben her zaman dinlerim kuzum Bal0ncuk Bal0ncuk güzel haberi almak çok istiyorum ama İnan sizden de bunu duymayı daha çok istiyorum belki yan yana yüz yüze değiliz ama senin için hep dua edeceğimi bil çünkü çok iyi anlıyorum. Senin yaşın filan kaç peki. Daha önce tüp bebek denesin sanırım. Nedense tedavide yaşa çok takılıyor doktorlar filan böyle bi kriter oluşturuyorlar
Hayır daha önce bir negatif çipli aşılamam var kuzum sadece... Yaşm 31

Bal0ncuk Bal0ncuk bazen insanda kelimeler de bitiyor değil mi ? Ne konuşmak istiyor ne düşünmek ne de ağlamak. Çünkü biliyorsun ki ağlayınca konuşunca çözülen hiçbir şey olmuyor ama şunu unutma ki mucizeler Allah tarafından umulmadık anda gelir ve olur. Bak burada onca kadın hep bu umuda sarılıyoruz pes etmiyoruz yani edemiyoruz. Eşi azospermi olan bir çok insan var ya da kendisinde sıkıntı olan kadınlar sorun kimde olursa olsun her şey Allahtan. Böyle olup da çocuk sahibi olan o kadar insan var Ki işte onlar pes etmeyenler. Biz bilime güvenmek zorundayız gerisini de yüce Allah’a bırakmak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun

Kriel Kriel yaaa yarım saattir dün den bugüne bir sürü mesaj okudum. Sabahki testini verip sonuç mesajına kadar çok heyacanlandım sanki benim sonucum gibi😍 ve değerinin yükselmesine çok sevindim💃🏻💃🏻 İnşallah böyle sağlıkla devam etsin ve bize de nasip etsin 🌸🙏🏻
Bİ şey şey diyeyim Bahara giderken Bahara giderken aynı bende okurken o kadar heyecanlandım ki Allah’ım ne oldu acaba sonuç böyle bi ateş bastı sanki kendi sonucumu alacakmış gibi oldu🐣❤ bizi çok heyecanlandırdın senin için İnan dua ettim desem yeridir 😘 Kriel Kriel
Kızlar ne tatlısınız ya 🥰🥰 Sağolun Allah razı olsun🤲🏻 Sonuç beklemek çok zordu benim için de gerçekten ama çok şükürr şu anımaa🤲🏻 Allah sizlere de daha yüksek değer bol ikinci çizgiler görmeyi nasip etsinn ♥️

Bal0ncuk Bal0ncuk bazen insanda kelimeler de bitiyor değil mi ? Ne konuşmak istiyor ne düşünmek ne de ağlamak. Çünkü biliyorsun ki ağlayınca konuşunca çözülen hiçbir şey olmuyor ama şunu unutma ki mucizeler Allah tarafından umulmadık anda gelir ve olur. Bak burada onca kadın hep bu umuda sarılıyoruz pes etmiyoruz yani edemiyoruz. Eşi azospermi olan bir çok insan var ya da kendisinde sıkıntı olan kadınlar sorun kimde olursa olsun her şey Allahtan. Böyle olup da çocuk sahibi olan o kadar insan var Ki işte onlar pes etmeyenler. Biz bilime güvenmek zorundayız gerisini de yüce Allah’a bırakmak. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun
Evet kuzum insan bazen sadece susarak izliyor etrafı... Yazılan herşeyden mutlup olup inşallah diyor sadece :)
Beterin beteri var elbette... İnsanlar 1 spermm için nelere göğüs geriyorlar... Halimize bin şükür

Evet kuzum insan bazen sadece susarak izliyor etrafı... Yazılan herşeyden mutlup olup inşallah diyor sadece :)
Beterin beteri var elbette... İnsanlar 1 spermm için nelere göğüs geriyorlar... Halimize bin şükür
Bal0ncuk Bal0ncuk Aynen dediğin gibi yavrum bu günümüze de bu halimize de bin şükür olsun ❤️

A Arnavut34 canım benim de eşimin varikoseli var iki taraflı ameliyat oldu sonrasında kendiliğinden hamile kalmıştım ama kaybettik malesef. Üzerinden bir yıl geçti am eşimin değerleri yine bozuldu😕 ama tüp bebekte bunu pek takmıyorlar doktorlar inşallah sağlıklı yumurtalarımız olur ve güzelce döllenirler ☺️🙏🏻

A Arnavut34 canım benim de eşimin varikoseli var iki taraflı ameliyat oldu sonrasında kendiliğinden hamile kalmıştım ama kaybettik malesef. Üzerinden bir yıl geçti am eşimin değerleri yine bozuldu😕 ama tüp bebekte bunu pek takmıyorlar doktorlar inşallah sağlıklı yumurtalarımız olur ve güzelce döllenirler ☺️🙏🏻
Bahara giderken Bahara giderken aynen tatlım varilosel ameliyatı da olsa spermleri düzelmek için uğraşmaya değmez dedi doktorum. Çünkü biz de ilaç aldık ben her gün keçiboynuzu suyu içiriyordum eşime he evet sperm sayısı vs arttırdı etkiledi fakat doktor bunlara lüzum yok siz sürece değil sonuca odaklanmak zorundasınız dedi. Bi yandan öyle yani erkek kaynaklı bile olsa problem iş yine bizde bitiyor. Eşime diyğrım bi kaç tane sperm ve biraz para veriyorsun o yüzden bebek benim bebeğim ona göre 😝😂 şaka bi yana tabi dediğin gibi erkekteki infertilite durumunda onların tedavi olmasına pek de gerek kalmıyor tatlım

İnşallah güzel yumurtalar kaliteli bi kaç döllenme herkese nasip olsun İnşallaaah 🐣❤️

Heey ben de geldim,arkayı dörtleyelim!
İlk denemem.Dondurulmuş 6 tane bebekler bebeği embriyom var.Transfer için hazırlık aşamasındayım!23'ünde kontrol var sonra da transfer :KK200:
Hosgeldin tatlım 💜 kasımın son günleri transferin olur o zamn 🙏🏻🎉

Heey ben de geldim,arkayı dörtleyelim!
İlk denemem.Dondurulmuş 6 tane bebekler bebeği embriyom var.Transfer için hazırlık aşamasındayım!23'ünde kontrol var sonra da transfer :KK200:
Merhaba tatlım huzun kovan kusu huzun kovan kusu hoşgeldiiin :) hayırlısı olsun inşallah kaçıncı gün embriyosu peki canım benim de ilk denemem ve 12 Kasım’da dondurulmuş birinci kalite 5. Gün embriyosu transferim oldu:) inşallah her şey yolunda gider senin için ❤️

X