- 3 Ekim 2010
- 1.196
- 2.525
Ben hep gerindim yatakta uyku sersemi.Bazen unutup hafif uzanmışlığım bile oldu.Hiçbir şey olmaz korkmaMerhaba kizlar gunaydin sabah ister istemez gerindim bunda bir problem olabilir mi bebeğe zarari var mi bilgisi olan paylaşabilir mi
Canim.2 gündür belirtimde yok korkuyorum goguslerim siserdi karnıma kasigima agri giderdi cumartesi gunu doktora gidicem sırf bu yüzden belirtim kayboldu diyeBen hep gerindim yatakta uyku sersemi.Bazen unutup hafif uzanmışlığım bile oldu.Hiçbir şey olmaz korkma
Belirtiler eğer olacaksa 5.6. hafta gibi çıkıyor ama.Benim 6'dan sonra bulantım başladı mesela.Aklımda kalmasın gideyim diyorsan git tabii ama belirti kesinlik taşıyan bir şey değil :)Canim.2 gündür belirtimde yok korkuyorum goguslerim siserdi karnıma kasigima agri giderdi cumartesi gunu doktora gidicem sırf bu yüzden belirtim kayboldu diye
Tedirgin oldum o yüzden gitmek istedim yakınımda bir hastaneyeBelirtiler eğer olacaksa 5.6. hafta gibi çıkıyor ama.Benim 6'dan sonra bulantım başladı mesela.Aklımda kalmasın gideyim diyorsan git tabii ama belirti kesinlik taşıyan bir şey değil :)
Bulantılar ne durumda canım hafifledi miBelirtiler eğer olacaksa 5.6. hafta gibi çıkıyor ama.Benim 6'dan sonra bulantım başladı mesela.Aklımda kalmasın gideyim diyorsan git tabii ama belirti kesinlik taşıyan bir şey değil :)
Sanki hafifledi gibi yani inşallah öyledir ilaca devam ettiğim için anlayamıyorum pek.Yerini yanmaya bıraktı gibi ama onu çok takmıyorum bulanmasın yeter :) 3'ünde gideceğim kontrole 2'li de o zaman yapılır diye düşünüyorum.Geçmek bilmedi şu 1 ay!Büyüdü mü ne oldu ne bitti heyecan içindeyim.2'liyi de merak ediyorum tüp bebek doktoru fetal dna önermişti ama 2'liye göre karar vereceğim.İnşallah gerek kalmaz.Sen ne yaptın yaptırdın mı yoksa haftaya falan mı?Bulantılar ne durumda canım hafifledi miikili test için gittin mi
Bende 10 gün sonra gideceğim canım. Benimde 1 ay olmuş olucak. Yaa gerçektende geçmiyor merak ediyor insan. Ben de gittiğimde 2li olucak. İnsallahh güzel sonuçlar alırız.Sanki hafifledi gibi yani inşallah öyledir ilaca devam ettiğim için anlayamıyorum pek.Yerini yanmaya bıraktı gibi ama onu çok takmıyorum bulanmasın yeter :) 3'ünde gideceğim kontrole 2'li de o zaman yapılır diye düşünüyorum.Geçmek bilmedi şu 1 ay!Büyüdü mü ne oldu ne bitti heyecan içindeyim.2'liyi de merak ediyorum tüp bebek doktoru fetal dna önermişti ama 2'liye göre karar vereceğim.İnşallah gerek kalmaz.Sen ne yaptın yaptırdın mı yoksa haftaya falan mı?
Çok ciddi boyutta olmadığı için henüz almadım ama eğer dayanamazsan alırım ben de gaviscon bulunsun evde.2liden çok cinsiyete odaklandığım için tek merakım o şu an.2li için çok da kafama takmak istemiyorum düşündükçe sonu gelmiyor çünkü bir de baştan beri yumurta büyüdü mü embriyo yaşadı mı 5. güne geldi mi vs vs yıldımBende 10 gün sonra gideceğim canım. Benimde 1 ay olmuş olucak. Yaa gerçektende geçmiyor merak ediyor insan. Ben de gittiğimde 2li olucak. İnsallahh güzel sonuçlar alırız.
Benımde midemde arada yanma oluyor gaviscon içiyorum iyi geliyor.
Evet canım o stres hiç bitmiyor. Cinsiyet için erken gibi ama erkekse görünebilirÇok ciddi boyutta olmadığı için henüz almadım ama eğer dayanamazsan alırım ben de gaviscon bulunsun evde.2liden çok cinsiyete odaklandığım için tek merakım o şu an.2li için çok da kafama takmak istemiyorum düşündükçe sonu gelmiyor çünkü bir de baştan beri yumurta büyüdü mü embriyo yaşadı mı 5. güne geldi mi vs vs yıldım2 haftada bile boyut farkı inanılmazdı şimdi baya büyümüştür diye düşünüyorum.Bir de benim çok hafif alt göbeğim şişmeye başladı o da bir sevindiriyor sanki karnım hiç büyümeyecek gibi düşünüyordum
Gözünaydin canım ne güzel haberler almışsınSelam arkadaşlar benim fetal dna sonucum iyi geldi çok mutluyumbirde erkek bebeğimiz olacakmış
Canım gözün aydın çok sevindimSelam arkadaşlar benim fetal dna sonucum iyi geldi çok mutluyumbirde erkek bebeğimiz olacakmış
İnşallah canım çok şükürCanım gözün aydın çok sevindimsenin de oğluşun olcak demek sağlıkla gelsinler inşallah
Gözünaydin canım. Şimdi dinlenme zamanı adete kadarGünaydın cicik anneleropu dan yeni çıktım eve geldim 11 tane bık bık toplandı e2 7 binlerde girdim opuya doktor bey bu değere daha çok çıkmalıydı dedi hayırlısı olsun kaliteli olsun da ne diyim Biraz kanamam var çok az inşallah adet olunca doktor beyle haberleşecez
İnşallah canımm Allahım bana da nasip etsin sizin gibii anne olmayıGeçmiş olsun canım, maşallah 11 yumurta çok güzel, sağlıklı embriyolar olsun hepsi de inşallah
Ufak kanamalar oluyor, dinlen güzelce geçer