- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Büyük ihtimal görünür canım. Benim 5.haftada görülmüştü kese 7. Haftada kalp atışı duymuştuk4 haftalık olmus oluyo takvime göre yinede doktora soracağım unutmazsam salı günü kesemiz görünürse inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Büyük ihtimal görünür canım. Benim 5.haftada görülmüştü kese 7. Haftada kalp atışı duymuştuk4 haftalık olmus oluyo takvime göre yinede doktora soracağım unutmazsam salı günü kesemiz görünürse inşallah
Büyük ihtimal görünür canım. Benim 5.haftada görülmüştü kese 7. Haftada kalp atışı duymuştuk
Ağzına sağlık canımm benim inşallah Allahım duysunDualarımız seninle güzel güzel yumoslarin olsun sonrada en güzel embriyoya dönüşsün bebis olsun
4 hafta 4 günlük tüp bebek yaptirdim bendeKaç gün oldu canım. Herkeste belirti olmuyor. Zaten tam olarak hamilelik belirtileri 5.6.haftadan sonra hissediliyor.
Yok yok inan ki hiç bitmiyor sonu güzel olsun sağlıkla kavuşalım insallahh o zmanda bitmez gibi ama simdilik hedefim dogurayim bideAy insallah yaaa geçmek bilmiyo günler tedavi ye başla stres ol nolcak diye olsun sonrada betası kesesi kalbi nedir bu analık böyle
Hayırlısı olsun canim4 hafta 4 günlük tüp bebek yaptirdim bende
İnşallah canım sağlıklı sıhhatli alırsın kucağınaYok yok inan ki hiç bitmiyor sonu güzel olsun sağlıkla kavuşalım insallahh o zmanda bitmez gibi ama simdilik hedefim dogurayim bide
Sağolasin 6 senedir ilk defa hamile kaldım cok tedirginlik yaşıyorum yanlis bisey mi yapiyorum diye hep korkuyorumHayırlısı olsun canim
Canım yarın dualarımız sana Güzel güzel yumurtaların toplansın inşallah, şükür bak ne güzel ilerliyor tedavin gelişmelerden haberdar et bizi.Günaydın cicik anneler kovid testlerimiz negatif çıktı çok şükür yarın sabah opu var Allahım kolaylık versin inşallah bana dua edin sabah 11 de
Çok sağ ol kuzum dualarınızı hissedicem inşallahUykusuzluğu hamilelikte bu şekilde yaşayan görümcem var canım aynı senin anlattığın gibi sersem oldu kadın resmenaz dayan inşallah bal topun olduğunda hepsini unutacağızKızlar uykularım çok bozuldu benim ya, 2 3 kere wc kalkıyorum gece, geri de dalamıyorum 2 saat dön dur yatakta sonra.
3 saat uyuyorum, 2 saat uyanıgım, tekrar 2 saat dalıyorum 1 saat yine uyanığım.
Sersem gibiyim bu sabah..
Bende de uyku düzensizliği var. Yani deliksiz uyuyamıyorum. Gündüz uykum geliyor yatıyorum ama yine uyuyamıyorumKızlar uykularım çok bozuldu benim ya, 2 3 kere wc kalkıyorum gece, geri de dalamıyorum 2 saat dön dur yatakta sonra.
3 saat uyuyorum, 2 saat uyanıgım, tekrar 2 saat dalıyorum 1 saat yine uyanığım.
Sersem gibiyim bu sabah..
Bebiş için seve seve katlanıyoruz tabi ki canım hadi inşallah darısı sana olsun beraber dayanalımÇok sağ ol kuzum dualarınızı hissedicem inşallahUykusuzluğu hamilelikte bu şekilde yaşayan görümcem var canım aynı senin anlattığın gibi sersem oldu kadın resmenaz dayan inşallah bal topun olduğunda hepsini unutacağız
Öğlen uykusu severdim artık o da yok gündüzleri uyuyamıyorum ben de. Böyle böyle idare edicez artık demek ki kuzumBende de uyku düzensizliği var. Yani deliksiz uyuyamıyorum. Gündüz uykum geliyor yatıyorum ama yine uyuyamıyorum
O zaman sen baya az uyumuş oluyosun. Akşam erken yatmaya çalış madem bu ara.Bende de var o akşam ne kadar geç yatarsam yatayım sabah ezanından önce yada ezan vakti uyanıyorum bidaha uyku yok gün içinde geliyo direniyorum uyumuyorum akşama yatayım diye ama akşamda erkenden gelmiyo uykum 3 4 gündür sabah uykusuna hasret kaldım
En sinir olduğumda uykum var akşam yemek yiyoruz öyle bir uykum geliyor ki hadi diyorum kapatayım gözümü belki iyi gelir uyumak göz kapaklarım ağrıyor artık yok bizim hormonlar ters çalışıyor herhaldeÖğlen uykusu severdim artık o da yok gündüzleri uyuyamıyorum ben de. Böyle böyle idare edicez artık demek ki kuzum
Var bi tuhaflık en sevdiğim dizilerin yarısında uyuyakal akşamları, sonra gece uyuyama.En sinir olduğumda uykum var akşam yemek yiyoruz öyle bir uykum geliyor ki hadi diyorum kapatayım gözümü belki iyi gelir uyumak göz kapaklarım ağrıyor artık yok bizim hormonlar ters çalışıyor herhalde
Deniyorum kız 10 buçuk 11 de yatağa gidiyorum yatayım diye ama bı bakiyorum saat 1 olmuş dön dur zor uyuyorum kendiligimdende uyanıyorum sabah o vakitlerdeO zaman sen baya az uyumuş oluyosun. Akşam erken yatmaya çalış madem bu ara.
Bu ara bi uyku düzensizliğidir gidiyor herkeste demek ki canım.. normale döneriz inşallah yakındaDeniyorum kız 10 buçuk 11 de yatağa gidiyorum yatayım diye ama bı bakiyorum saat 1 olmuş dön dur zor uyuyorum kendiligimdende uyanıyorum sabah o vakitlerde