İnşallah canım çok aminGözünaydin canım. Şimdi dinlenme zamanı adete kadarinsallahh güzel embriyolarin olsun
Amin canım inşallaahİnşallah canımm Allahım bana da nasip etsin sizin gibii anne olmayı
Ayy hadi inşallah bebeğin tutunur sımsıkı anneciğineİyi akşamlar kızlarben bu akşam İstanbul’a geldim çünkü adetim bugün başlayacaktı ve geldi çok şükür aksatmadan yarın transfer hazırlığı için randevumm varr Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda ilerler Bu arada S SweetMagnolia canım sonuçların güzel gelmesine çok sevindim için rahat bir şekilde ilerlesin hamileliğin ogrtmn33 cannım sana da çok geçmiş olsun inşallah hepsi birden kaliteli olsunlar Fly3646 Kriel kızlarr sizler ne yapıyorsunuz tatile gittiniz mi bi yere nerelerdesiniz
Amin canım inşallahAyy hadi inşallah bebeğin tutunur sımsıkı anneciğinesağ ol canım Beklemedeyim senden güzel haberler inşallah gelir
Bir gün iyi bir gün kötü yuvarlanıp gidiyorumİyi akşamlar kızlarben bu akşam İstanbul’a geldim çünkü adetim bugün başlayacaktı ve geldi çok şükür aksatmadan yarın transfer hazırlığı için randevumm varr Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda ilerler Bu arada S SweetMagnolia canım sonuçların güzel gelmesine çok sevindim için rahat bir şekilde ilerlesin hamileliğin ogrtmn33 cannım sana da çok geçmiş olsun inşallah hepsi birden kaliteli olsunlar Fly3646 Kriel kızlarr sizler ne yapıyorsunuz tatile gittiniz mi bi yere nerelerdesiniz
daha dur asıl yuvarlanma göbüş büyüdüğündeBir gün iyi bir gün kötü yuvarlanıp gidiyorumhadi bakalım inşallah yarın güzel haberle gelirisn canım
Ya canım heyecanlar başlıyorr deseneİyi akşamlar kızlarben bu akşam İstanbul’a geldim çünkü adetim bugün başlayacaktı ve geldi çok şükür aksatmadan yarın transfer hazırlığı için randevumm varr Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda ilerler Bu arada S SweetMagnolia canım sonuçların güzel gelmesine çok sevindim için rahat bir şekilde ilerlesin hamileliğin ogrtmn33 cannım sana da çok geçmiş olsun inşallah hepsi birden kaliteli olsunlar Fly3646 Kriel kızlarr sizler ne yapıyorsunuz tatile gittiniz mi bi yere nerelerdesiniz
Günaydınn kızlarrYa canım heyecanlar başlıyorr desenesorunsuz, sağlıkla ilerlesin transfer sürecin inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.
İyiyim ben çok şükür, evde geçiyo çoğu zaman malum corona..
Sağol canım çok şükürİyi akşamlar kızlarben bu akşam İstanbul’a geldim çünkü adetim bugün başlayacaktı ve geldi çok şükür aksatmadan yarın transfer hazırlığı için randevumm varr Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda ilerler Bu arada S SweetMagnolia canım sonuçların güzel gelmesine çok sevindim için rahat bir şekilde ilerlesin hamileliğin ogrtmn33 cannım sana da çok geçmiş olsun inşallah hepsi birden kaliteli olsunlar Fly3646 Kriel kızlarr sizler ne yapıyorsunuz tatile gittiniz mi bi yere nerelerdesiniz
Aminn canım inşallahSağol canım çok şüküryakında seninde güzel haberlerini alacağız allahın izniyle
Günaydın canımGünaydın kızlar
Bekliyoruz güzel haber vereceğin günleriGünaydınn kızlarr
Evet canım başlıyor nasipse hastanedeyiz doktor civanımızı bekliyoruzamin inşallah her şey güzel olsun Yaa evet aslında hiç bir yere gitmememiz lazım ama ailemi çok özlemiştim gidip geldim. Tabi gebelikte daha da dikkatli olmak gerekiyor En güzeli kuzum bende inşallah güzel haberi alırsam hep evdeyim artık
Günaydın Bebisler nasılGünaydın kızlarrr
Ayyy hala hamile görünüyosunGünaydın kızlarrr