Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

İyi akşamlar kızlar ben bu akşam İstanbul’a geldim çünkü adetim bugün başlayacaktı ve geldi çok şükür aksatmadan yarın transfer hazırlığı için randevumm varr Çok heyecanlıyım inşallah her şey yolunda ilerler Bu arada S SweetMagnolia canım sonuçların güzel gelmesine çok sevindim için rahat bir şekilde ilerlesin hamileliğin ogrtmn33 cannım sana da çok geçmiş olsun inşallah hepsi birden kaliteli olsunlar Fly3646 Kriel kızlarr sizler ne yapıyorsunuz tatile gittiniz mi bi yere nerelerdesiniz

Ayy hadi inşallah bebeğin tutunur sımsıkı anneciğinesağ ol canım Beklemedeyim senden güzel haberler inşallah gelir

Bir gün iyi bir gün kötü yuvarlanıp gidiyorum hadi bakalım inşallah yarın güzel haberle gelirisn canım

Ya canım heyecanlar başlıyorr desene sorunsuz, sağlıkla ilerlesin transfer sürecin inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.
İyiyim ben çok şükür, evde geçiyo çoğu zaman malum corona..

Ya canım heyecanlar başlıyorr desene sorunsuz, sağlıkla ilerlesin transfer sürecin inşallah Güzel haberlerini bekliyoruz kuzum.
İyiyim ben çok şükür, evde geçiyo çoğu zaman malum corona..
Günaydınn kızlarr
Evet canım başlıyor nasipse hastanedeyiz doktor civanımızı bekliyoruz amin inşallah her şey güzel olsun Yaa evet aslında hiç bir yere gitmememiz lazım ama ailemi çok özlemiştim gidip geldim. Tabi gebelikte daha da dikkatli olmak gerekiyor En güzeli kuzum bende inşallah güzel haberi alırsam hep evdeyim artık

Sağol canım çok şükür yakında seninde güzel haberlerini alacağız allahın izniyle

Bekliyoruz güzel haber vereceğin günleri
Doktordan güzel şeyler duyarsın inşallah, çıkınca yaz bize de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…