Genetik tarama yapılmış miydi embriyoları?İlkinde tuttu çok şükür canım. Adana'da Bülent Haydardedeoğlu'na gittim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Genetik tarama yapılmış miydi embriyoları?İlkinde tuttu çok şükür canım. Adana'da Bülent Haydardedeoğlu'na gittim.
Yapılmadı. İlk deneme olunca, öncesinde bi kayıp olmayınca istemedi doktor.Genetik tarama yapılmış miydi embriyoları?
Anladım canım, sağlıkla devam etsin inşallahYapılmadı. İlk deneme olunca, öncesinde bi kayıp olmayınca istemedi doktor.
Amin canım en kısa zamanda darısı da sana olsun sağlıkla inşallah.Anladım canım, sağlıkla devam etsin inşallah
Oksaparı hergğn mü gün aşırı mı kullanıyordun canımEvet canım oksapar kullanıyordum zaten ikisinde de..
Her günOksaparı hergğn mü gün aşırı mı kullanıyordun canım
Günaydın canım, iyiym ben şükür iyi gidiyo Sen ve bebişler de iyisiniz di mi?Günaydın kızlar nasılsınız?Hamilelik nasıl geçiyor? Aslimuu93 nasıl ikiz bebek cnm vakit kalmıypr dimi bide kriz vve atal haftalarında görceksin ağlamalarını
İyiyiz çok şükür cnm mızmızlanmalar ağlamalar acıkmalar gülücükler gidiyoruz büyüyoruz çok şükür.Nasıl gidiyor gebelik kolay gecer inşallahGünaydın canım, iyiym ben şükür iyi gidiyo Sen ve bebişler de iyisiniz di mi?
Maşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklarİyiyiz çok şükür cnm mızmızlanmalar ağlamalar acıkmalar gülücükler gidiyoruz büyüyoruz çok şükür.Nasıl gidiyor gebelik kolay gecer inşallah
Valla çok zormuş kuzum annemlerde kalıyorum bir yatakta o bir yatakta ben bütün gece ayaktayızAslı çok mu zor ikiz çocuk bakmak ya
Ayy canım hiç vakit yok vallahi neye uğradığımı şaşırdımGünaydın kızlar nasılsınız?Hamilelik nasıl geçiyor? Aslimuu93 nasıl ikiz bebek cnm vakit kalmıypr dimi bide kriz vve atal haftalarında görceksin ağlamalarını
O sıkıntılar gecer cnm yeterkı dogacagı varolsun benımde basında kanamam oldu dedım tutmadı dusuk yaoıyorum sonra rahım ahzım cok kısaldı hep kanamam oldu plasentadan agrı sancı derken kucagımdalar cok sukurMaşallah sağlıkla büyüsün kuzucuklar
Genel olarak iyi geçti 3 ay çok şükür, arada ufak sıkıntılar da oldu geçti gitti. İnşallah kalan zaman daha rahat geçer
Amanın yandıkValla çok zormuş kuzum annemlerde kalıyorum bir yatakta o bir yatakta ben bütün gece ayaktayız
Geçer bugünlerde geçerAyy canım hiç vakit yok vallahi neye uğradığımı şaşırdım
Daha cok uyurlar sımdı cnm uyanma süreleri zamanla uzayacakbende tek kalınca kalıyorum oyle bırıne bıberon bırı gogsumde ıkı el ıkısıne de calısıyor.ikiz annesi olmak emek istiyor cnm tecrube aramıyotAyy canım hiç vakit yok vallahi neye uğradığımı şaşırdım
İnşallah canımm şu 40 günü atlatsakGeçer bugünlerde geçer
Valla öyleymiş kuzum bir de seninkiler de ilk zamanlarda memeyi zor çekiyor muydu benim kız çekiyor hemen yoruluyor sonra yine veriyorum yine yoruluyorDaha cok uyurlar sımdı cnm uyanma süreleri zamanla uzayacakbende tek kalınca kalıyorum oyle bırıne bıberon bırı gogsumde ıkı el ıkısıne de calısıyor.ikiz annesi olmak emek istiyor cnm tecrube aramıyot