Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Aslimuu93 Aslimuu93 uyuyabildin mi heyecandan :KK60:
Omur-un Hatunu Omur-un Hatunu bos gebelik mi dediler. Bazı doktorlar gerçekten sadece insani korkutmak adına doktor gibi. Gebeliğin en başında bekleme gereği bile duymuyorlar. Hayır belki senin ki riskli gebelik ve yaşattığı stresten bebegini kaybedebilirdin. Tam tersi moral vermesi gerekirdi. Ne güzel rabbim sana hediyesini göndermiş bulantilarda geçecek insallahh 🙏🏻 bende bulantı yok ama yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum. Özellikle akşam yemeği sulu yemek et balık bakliyat yeşillik 😁 geriye peynir ekmek kalıyor şükür 😁
Evet canım dış değil ama boş gebelik dedi. Ağlaya ağlaya doktor değiştim oda bekleyelim moral bozma dedi 1 hafta bekledim ama ömürden ömür gitti resmen 1 haftada.
Sonra çok şükür kalp atışı alıyorum dedi doktor ama duyurtmadı ben erkenden duyurtma taraftarı değilim dedi 🙈 hala duymadım minnak kalp atışını 🥰
Bende sulu yemeği yiyip hemen çıkarıyorum.
Sadece şuana kadar eşimden tiskindim oda sigaradan kaymaklı 🙈
Yatağın ucuna Git diyorum 🙈

Böyle bişeyi emin olmadan nasıl diyebiliyor ya 😡 nasıl üzmüşler seni canım benim.
Şükürler olsun bebişin de sen de sağlıklısınız. Aklına bile getirme kuzu o günleri.
Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah🙏🏻😍
Evet canım çok stres oldum.
Daha erken zamanda söyledi bekleyelim kese var az küçük felan dese anlayacağım ama boş dedi direk.. 😡
Ama Allah'ın izniyle alacağız kucağımıza 🥰

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah ❤️❤️
Yaaaa aslııı 🤭 çok duygulandım masallahh sana bebislerine bugünlere kadar her şey çok güzel ilerledi Allahın izni ile bebislerini kucağına alacaksın çok az kaldı 🙏🏻 💕

Yaaaa inanamıyorum🙈🙈🙈 sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah❤️❤️ 2 güncüük😍 . Sancı hissediyo musun peki
İnşallah kuzum❤️ Yani sancıları akşamları çok hissediyorum nstdeyken pek hissetmedim ama baya yüksek çıktı demek ki akşamları iki katı filan çıkacak nst bağlasalar 😂
Yaaaa aslııı 🤭 çok duygulandım masallahh sana bebislerine bugünlere kadar her şey çok güzel ilerledi Allahın izni ile bebislerini kucağına alacaksın çok az kaldı 🙏🏻 💕
İnşallah fulyam inşallah❤️ Yani doktor en geç zaten pazartesi alacağım dedi o zamana kadar da acilen gelmeni istemem dedi hani suyun gelebilir kanama olabilir plasentalar aşırı yaşlanmış dedi ne oluyorsa 😑 Planlı yapalım zaten kilo olarak da çok iyiler daha da yüksek kilolu doğabilirler dedi. Zaten ciğer geliştirici de seni olduk ağır bir durum olmayacağını düşünüyorum dedi. Planlı olsun güle oynaya gel makyajını yap fotonu çektir dedi 😂 Hayırlısı artık küvez durumu da Allah’a kalmış kuzum 🙏🏻

Kızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah ❤️❤️
Ayy tüylerim diken diken oldu bi an😍😍😍
2 gün sonra kucağındalar inşallaah canım benim🙏🏻 Sağlıkla gelsinler anneciklerine🙏🏻

Ayy zaman geldi çattı desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲 şafak son 2 yani 😍 ay çok heyecanli

Ne güzel haber sağlıkla doğsunlar ❤️❤️ hepimiz çok heyecanlandık bizede moral oldu valla 😍

Ayy tüylerim diken diken oldu bi an😍😍😍
2 gün sonra kucağındalar inşallaah canım benim🙏🏻 Sağlıkla gelsinler anneciklerine🙏🏻
İnşallah kuzum ❤️
Ayy zaman geldi çattı desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kolaylık versin inşallah 🤲 şafak son 2 yani 😍 ay çok heyecanli
İnşallah canım valla çok heyecanlı❤️
Ne güzel haber sağlıkla doğsunlar ❤️❤️ hepimiz çok heyecanlandık bizede moral oldu valla 😍
Darısı başınıza inşallah canım❤️

Aslimuu93 Aslimuu93 yaaa canım ikizler maşallah tatlı tatlı büyüdüler şimdi güzel ailesinin yanında büyümeye devam edecekler inşallah 🥰🥰 sağlıkla gelsinler aslıcım 🙏🏻 Bence de bakımını yap fotoğrafçını çağır Güzel güzel fotolarını çektir ❣️ Tabii ki bize de dua etmeyi unutma 🙈

Aslimuu93 Aslimuu93 yaaa canım ikizler maşallah tatlı tatlı büyüdüler şimdi güzel ailesinin yanında büyümeye devam edecekler inşallah 🥰🥰 sağlıkla gelsinler aslıcım 🙏🏻 Bence de bakımını yap fotoğrafçını çağır Güzel güzel fotolarını çektir ❣️ Tabii ki bize de dua etmeyi unutma 🙈
Sağol kuzum inşallah ❤️ Edeceğim tabi ki zaten uyanık olacağım epidural sezeryane karar verdik doktorumla ten tene temasımız olsun diye 😑

X