- 25 Mart 2019
- 4.317
- 15.004
Yaa inşallah benim normalde de hep düşüktür ama şimdi yerlerde bildiğinO da geçer 2-3 haftaya canım benim ilk 3 ayım yaza denk gelmişti çok düşüyordu tansiyonum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa inşallah benim normalde de hep düşüktür ama şimdi yerlerde bildiğinO da geçer 2-3 haftaya canım benim ilk 3 ayım yaza denk gelmişti çok düşüyordu tansiyonum
Evet canım dış değil ama boş gebelik dedi. Ağlaya ağlaya doktor değiştim oda bekleyelim moral bozma dedi 1 hafta bekledim ama ömürden ömür gitti resmen 1 haftada.Aslimuu93 uyuyabildin mi heyecandan
Omur-un Hatunu bos gebelik mi dediler. Bazı doktorlar gerçekten sadece insani korkutmak adına doktor gibi. Gebeliğin en başında bekleme gereği bile duymuyorlar. Hayır belki senin ki riskli gebelik ve yaşattığı stresten bebegini kaybedebilirdin. Tam tersi moral vermesi gerekirdi. Ne güzel rabbim sana hediyesini göndermiş bulantilarda geçecek insallahh bende bulantı yok ama yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum. Özellikle akşam yemeği sulu yemek et balık bakliyat yeşillik geriye peynir ekmek kalıyor şükür
Evet canım çok stres oldum.Böyle bişeyi emin olmadan nasıl diyebiliyor ya nasıl üzmüşler seni canım benim.
Şükürler olsun bebişin de sen de sağlıklısınız. Aklına bile getirme kuzu o günleri.
Sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşallah
Allah en kısa zamanda yeniden bebiş nasip etsin inşallah sağlıklaevet ikiz covid nedeniyle kese için çağırmadı direkt kalp atışı için gitmiştik, gideceğimiz gün kanamam oldu bir kere bozulmuş diğerinde kalp atışı durmuş
Amin canım sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallahEvet canım çok stres oldum.
Daha erken zamanda söyledi bekleyelim kese var az küçük felan dese anlayacağım ama boş dedi direk..
Ama Allah'ın izniyle alacağız kucağımıza
Yaaaa inanamıyorum sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah 2 güncüük . Sancı hissediyo musun pekiKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Yaaaa aslııı çok duygulandım masallahh sana bebislerine bugünlere kadar her şey çok güzel ilerledi Allahın izni ile bebislerini kucağına alacaksın çok az kaldıKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
İnşallah kuzum Yani sancıları akşamları çok hissediyorum nstdeyken pek hissetmedim ama baya yüksek çıktı demek ki akşamları iki katı filan çıkacak nst bağlasalarYaaaa inanamıyorum sağlıkla kolaylıkla gelsinler inşallah 2 güncüük . Sancı hissediyo musun peki
İnşallah fulyam inşallah Yani doktor en geç zaten pazartesi alacağım dedi o zamana kadar da acilen gelmeni istemem dedi hani suyun gelebilir kanama olabilir plasentalar aşırı yaşlanmış dedi ne oluyorsa Planlı yapalım zaten kilo olarak da çok iyiler daha da yüksek kilolu doğabilirler dedi. Zaten ciğer geliştirici de seni olduk ağır bir durum olmayacağını düşünüyorum dedi. Planlı olsun güle oynaya gel makyajını yap fotonu çektir dedi Hayırlısı artık küvez durumu da Allah’a kalmış kuzumYaaaa aslııı çok duygulandım masallahh sana bebislerine bugünlere kadar her şey çok güzel ilerledi Allahın izni ile bebislerini kucağına alacaksın çok az kaldı
Ayy tüylerim diken diken oldu bi anKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Ayy zaman geldi çattı desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kolaylık versin inşallah şafak son 2 yani ay çok heyecanliKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
Ne güzel haber sağlıkla doğsunlar hepimiz çok heyecanlandık bizede moral oldu vallaKızlar bebişler 2.5 kg olmuşlar. Nstde sancılarım baya çıktı plasentalar yaşlanmış rahim ağzı kısalmış o yüzden bu çarşamba 20.01.2021 saat 10.00 da kuzular geliyor inşallah
İnşallah canımAmin canım sağlıklı olsun bebişlerimiz inşallah
İnşallah kuzumAyy tüylerim diken diken oldu bi an
2 gün sonra kucağındalar inşallaah canım benim Sağlıkla gelsinler anneciklerine
İnşallah canım valla çok heyecanlıAyy zaman geldi çattı desene Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim kolaylık versin inşallah şafak son 2 yani ay çok heyecanli
Darısı başınıza inşallah canımNe güzel haber sağlıkla doğsunlar hepimiz çok heyecanlandık bizede moral oldu valla
Senin test sonucun belli oldu mu canım? Cinsiyet de belli olacak demiştin?Ne güzel haber sağlıkla doğsunlar hepimiz çok heyecanlandık bizede moral oldu valla
Hayır henüz olmadı bekliyorum canım inşallah iyi sonuç gelirSenin test sonucun belli oldu mu canım? Cinsiyet de belli olacak demiştin?
Sağol kuzum inşallah Edeceğim tabi ki zaten uyanık olacağım epidural sezeryane karar verdik doktorumla ten tene temasımız olsun diyeAslimuu93 yaaa canım ikizler maşallah tatlı tatlı büyüdüler şimdi güzel ailesinin yanında büyümeye devam edecekler inşallah sağlıkla gelsinler aslıcım Bence de bakımını yap fotoğrafçını çağır Güzel güzel fotolarını çektir Tabii ki bize de dua etmeyi unutma
Çok sevindim senin adına bı avaz da gelsin kuzular inşallah darısı bizlerin başına inşallahSağol kuzum inşallah Edeceğim tabi ki zaten uyanık olacağım epidural sezeryane karar verdik doktorumla ten tene temasımız olsun diye
İnşalllah bana 2 gece uyku yokÇok sevindim senin adına bı avaz da gelsin kuzular inşallah darısı bizlerin başına inşallah