- 12 Ekim 2016
- 9.148
- 33.715
Tüp bebekle canım 2. Deneme de oldu şükür insallahh sağlıkla devam ederAmin inşallah canım
1 gün mü var şimdi aramızda
Nasıl geldi bebişin..
Tedavi ile mi normal mi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tüp bebekle canım 2. Deneme de oldu şükür insallahh sağlıkla devam ederAmin inşallah canım
1 gün mü var şimdi aramızda
Nasıl geldi bebişin..
Tedavi ile mi normal mi.
Çok şükür canım kendine ve bebişe çok dikkat etTüp bebekle canım 2. Deneme de oldu şükür insallahh sağlıkla devam eder
İnşallah yarın güzel haberler alırsınız öncelikle
Tedavi öncesinde sperm dna hasar testi yapıldı mı eşinize? Gerekirse tedaviye başlamadan önce 3 ay vitamin takviyesi yapılıyor hem kadına hem erkeğe. Kullanmış mıydınız bilmiyorum.
Gittiğiniz merkezin laboratuarı gerçekten iyi mi araştırdınız mı?
Aklıma gelen ihtimaller bunlar oldu.
Tabi en önemlisi doktorunuzun söyleyecekleri
Evet yapıldı bir sorun çıkmadı bütün testler yapıldı morfolojiye kadar herseye ayrıntılı bakıldı eşim varikosel ameliyatı olmuştu 3 aydır da takviye kullanıyor proxeed plus ben de Teatrio ve folik asit kullanıyorum cok iyi baktık eşim de ben de keçiboynuzu kürü de yaptım her akşam kaynattım ayrıca atom hazırladım ona da bana da içinde aklına gelen yumurta ve siperm kalitelisi artıracak şeyler bıraktım neden böyle oldu anlam veremedim yarını bekliyorum cok üzgünüm şuan ve şaşkınım gerçekten daha önce hiç gebeliğim olmadı görünen bir sorun yoktu bende ama yas faktörümüz var 38 39 yaşındayız eşimleİnşallah yarın güzel haberler alırsınız öncelikle
Tedavi öncesinde sperm dna hasar testi yapıldı mı eşinize? Gerekirse tedaviye başlamadan önce 3 ay vitamin takviyesi yapılıyor hem kadına hem erkeğe. Kullanmış mıydınız bilmiyorum.
Gittiğiniz merkezin laboratuarı gerçekten iyi mi araştırdınız mı?
Aklıma gelen ihtimaller bunlar oldu.
Tabi en önemlisi doktorunuzun söyleyecekleri
Öyle mi dersiniz bilmiyorum hiç fikrim yok eşimde varikosel vardı takviyelerle yol kat ettik ama yumurtadan da olabilir dediğiniz gibi bilmiyorum üzüldüğüm kesin ama elimden bir şey gelmiyor doktorum ne diyecek yarını bekliyorum keşke bir mucize olsa diyorum ana saatler geçtikçe umudumu kaybettimYumurtalariniz boş çıkmış muhtemelen. Yumurta kalitesi ile ilgili tedavi öncesi vitamin falan kullanmışmiydin. İlk 3 gün yumurta kalitesi sonraki gün erkeğin spremi embriyoyu olustiruyor diye biliyorum. Eğer ki daha ilk günden embriyo olusmadiysa yumurta da problem vardr gibi doktorunuzla uzunca konuşun mutlaka
Yine de yarını bekleyin inşallah geç döllenme olur sağlıkla ilerlerEvet yapıldı bir sorun çıkmadı bütün testler yapıldı morfolojiye kadar herseye ayrıntılı bakıldı eşim varikosel ameliyatı olmuştu 3 aydır da takviye kullanıyor proxeed plus ben de Teatrio ve folik asit kullanıyorum cok iyi baktık eşim de ben de keçiboynuzu kürü de yaptım her akşam kaynattım ayrıca atom hazırladım ona da bana da içinde aklına gelen yumurta ve siperm kalitelisi artıracak şeyler bıraktım neden böyle oldu anlam veremedim yarını bekliyorum cok üzgünüm şuan ve şaşkınım gerçekten daha önce hiç gebeliğim olmadı görünen bir sorun yoktu bende ama yas faktörümüz var 38 39 yaşındayız eşimle
Geçmiş olsun çok üzüldüm ikizler miydievet 5. güne devam etmemesi çoğunlukla sperm kaynaklı benim yumurtalar sorunlu.. ben de bülent hocanın hastasıyım 22 yumurtadan 4 tane çıktı ve hepsi de 5. güne gitti. güçlü yumurta 1 tane bile olsa 5. güne gidiyor.. biz gebelik elde etmiştik ama kalpleri durdu şimdi yeniden başlayacağım
Cok teşekkürler sabah doktorumuza gideceğiz bakalım yarın olsun sabırla bekliyorum amin Rabbim isteyen bu yolda caba harcayan herkese nasip etsin Zor ve heyecanlı bir süreç benim maceram kısa sürdü hayırlsını diliyorum her şerde bir hayır her hayırda bir şer vardır bakalım yarın neler olacakYine de yarını bekleyin inşallah geç döllenme olur sağlıkla ilerler
Doktorunuzla konuşunca o ne dicek bakalım.
En kısa zamanda bebeğinize kavuşursunuz inşallah
Soracağım kuzuşumYarın gidince sorarsın kuzu hiç bilmiyorum ben. Doğuma yakın oluyodur belki.
Yok kuzum ya anca 13.40a bulabildik heyecan doruktaBende hiç bilmiyorum kuzu. Doğuma yaklaştığının emareleridir belki yarın sabahtan mı randevunuz
Ayy ömürcüm sen hamile misin maşallah sana Çok sevindim nasıl gidiyor gebeliğin? Bizim aynen az kaldı artık
Evet canım. Çok şükür iyi tabi bulantılar tansiyon düşmeleri saymasakSoracağım kuzuşum
Yok kuzum ya anca 13.40a bulabildik heyecan dorukta
Ayy ömürcüm sen hamile misin maşallah sana Çok sevindim nasıl gidiyor gebeliğin? Bizim aynen az kaldı artık
Oyyy maşallah tosun paşa gelecek HemiCanın iyiyim çok şükür 3. ayı bitirdik bebişle, bu hafta da cinsiyet öğrendik erkekmiş, güzel gidiyor şükür
Sen nasılsın kuzum inşallah rahat geçiyor hamileliğin?
O da geçer 2-3 haftaya canım benim ilk 3 ayım yaza denk gelmişti çok düşüyordu tansiyonumEvet canım. Çok şükür iyi tabi bulantılar tansiyon düşmeleri saymasak
Canım çok sevindim ne güzel sende transfer gününe gelmişsin artık rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordr. Biz çok bekledik şükür hamileyiz. İnsallahh sende hayırlısı ile transferini atlatip pozitif haberini bizlere veririsn dualarım seninleKriel Fly3646 Bu post ilk açıldığında sorular sormuştum bana yardımcı olmuştunuz. (Kendimi hatırlatayım doğal yollar ile oluşan 3 gebeliğim var ve 3 ü de düşük ile sonuçlandı) O dönem kafam çok karışıktı üzerine eşim covid olmuştu tedavimiz ertelenmişti. Şimdi transfer günümü beklerken bu sayfada ikinizin de hamile olduğunuzu görünce çok sevindim 20 ocak günü transfer olacağım lütfen bana dua edin
Canım ben opudan sonraki adetim ile transfere başlamıştım. Ne kadar gecikme oldu sende. Bu süreçte ilaç falan kullandın mı o yüzden gecikme olmuş olabilir. Ya da sürpriz bir gebelik olabilirIyi akşamlar kızlar rahim dinlendirme de adetinde gecikme yaşayan oldu mu hiç