Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Böyle bişeyi emin olmadan nasıl diyebiliyor ya nasıl üzmüşler seni canım benim.Oyyy maşallah tosun paşa gelecek Hemi
Şükür iyiyim bulantılar var tabi. Bende boş gebelik felan dediler 20 gün raporluydum stresleerimiz oldu ama çok şükür bebişimiz bizimle.
Yapmayı düşünmüyorum kuzum hep bekledim 12.gune ben asilamalar da da irademi koruyorum testlerden çok negatif aldığım için istemiyorum test yapmak kan vermek daha bı umutlu geliyo 25 inde kan vericem çok var dahaB Beklenenmucizemgeldi canim test günün ne zaman ya da ne test gününden önce test yapacak mısın
Dualarımız seninle canım. İnşallah senin de pozitif haberini alınca biz de çok sevincezKriel Fly3646 Bu post ilk açıldığında sorular sormuştum bana yardımcı olmuştunuz. (Kendimi hatırlatayım doğal yollar ile oluşan 3 gebeliğim var ve 3 ü de düşük ile sonuçlandı) O dönem kafam çok karışıktı üzerine eşim covid olmuştu tedavimiz ertelenmişti. Şimdi transfer günümü beklerken bu sayfada ikinizin de hamile olduğunuzu görünce çok sevindim 20 ocak günü transfer olacağım lütfen bana dua edin
Bende senin gibiydim 2 aşılamada hiç test yapmadim ilk tüp bebekte doktora giidp kanda ogrendim. Bu denemede bende test yapanlardanim dayanabiliyorsan dayan tabi en azından kanda yüksek çıkar arttı mı falan korkusu olmazYapmayı düşünmüyorum kuzum hep bekledim 12.gune ben asilamalar da da irademi koruyorum testlerden çok negatif aldığım için istemiyorum test yapmak kan vermek daha bı umutlu geliyo 25 inde kan vericem çok var daha
Test yaparsam çatlarim acaba yukselcekmi düşecek mi diye o yüzden işi sağlama alayım düşünmektense inşallah güzelce sonuç alırım 25 inde yoksa nolur bilmiyorumBende senin gibiydim 2 aşılamada hiç test yapmadim ilk tüp bebekte doktora giidp kanda ogrendim. Bu denemede bende test yapanlardanim dayanabiliyorsan dayan tabi en azından kanda yüksek çıkar arttı mı falan korkusu olmaz
En güzeli bekleyebilmek garanti kesin sonuç, inşallah 1 hafta sonra güzel sonucunu vermek nasip olur Ben dayanıp bekleyememiştim.Test yaparsam çatlarim acaba yukselcekmi düşecek mi diye o yüzden işi sağlama alayım düşünmektense inşallah güzelce sonuç alırım 25 inde yoksa nolur bilmiyorum
İnşallah tek ümidim duam bu şu aralar sabah biraz göğüslerim ağrıdı uyurken uyandım sağa sola dönerken ilaçlar şişkinlik yaptı sanırımEn güzeli bekleyebilmek garanti kesin sonuç, inşallah 1 hafta sonra güzel sonucunu vermek nasip olur Ben dayanıp bekleyememiştim.
Her şeyin hayırlısı canım. Bu bebek senin için hayırlısı olacaksa gelsin insallahh sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim . İyi dusunelim iyi olsun. Su an seninledir insallahh haftaya çok güzel bir beta gorursunTest yaparsam çatlarim acaba yukselcekmi düşecek mi diye o yüzden işi sağlama alayım düşünmektense inşallah güzelce sonuç alırım 25 inde yoksa nolur bilmiyorum
İnşallahHer şeyin hayırlısı canım. Bu bebek senin için hayırlısı olacaksa gelsin insallahh sağlıkla kucağına aldığın günleride görelim . İyi dusunelim iyi olsun. Su an seninledir insallahh haftaya çok güzel bir beta gorursun
Belirti de olabilir, ilaç yan etkileri de olabilir kuzum. Hiç belli olmuyo. İnşallah belirtidir diyelim bizİnşallah tek ümidim duam bu şu aralar sabah biraz göğüslerim ağrıdı uyurken uyandım sağa sola dönerken ilaçlar şişkinlik yaptı sanırım
Aynen hayrolsun vardır bı sebep dedim üstünde durmadım kuzumBelirti de olabilir, ilaç yan etkileri de olabilir kuzum. Hiç belli olmuyo. İnşallah belirtidir diyelim biz
Canım çok sevindim ne güzel sende transfer gününe gelmişsin artık rabbim geciktiriyorsa guzellestiriyordr. Biz çok bekledik şükür hamileyiz. İnsallahh sende hayırlısı ile transferini atlatip pozitif haberini bizlere veririsn dualarım seninle
Çok sağolun Benimde dualarım sizlerle inşallah bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza alın süreç ile ilgili haberdar edeceğim sizleriDualarımız seninle canım. İnşallah senin de pozitif haberini alınca biz de çok sevincez
Tabi ki hayır Bir de İstanbul’da o kadar güzel kar yağıyor ki duvara değil kalkıp camdan kara baktım bu sefer kuzumAslimuu93 uyuyabildin mi heyecandan
@Omur-un Hatunu bos gebelik mi dediler. Bazı doktorlar gerçekten sadece insani korkutmak adına doktor gibi. Gebeliğin en başında bekleme gereği bile duymuyorlar. Hayır belki senin ki riskli gebelik ve yaşattığı stresten bebegini kaybedebilirdin. Tam tersi moral vermesi gerekirdi. Ne güzel rabbim sana hediyesini göndermiş bulantilarda geçecek insallahh bende bulantı yok ama yemeklerden tiksiniyorum yiyemiyorum. Özellikle akşam yemeği sulu yemek et balık bakliyat yeşillik geriye peynir ekmek kalıyor şükür
Ben de heyecanla bekliyorum kuzum yazıcam çıkıncaAslimuu93 kuzucum heyecanla doktor ne dicek bugün bekliyoruz
Ben opu dan 12 gün sonra adet oldum ilk şimdi de 15 inde olmam gerekti olmadım doktorum bu adetimde gelmemi söylemiştiCanım ben opudan sonraki adetim ile transfere başlamıştım. Ne kadar gecikme oldu sende. Bu süreçte ilaç falan kullandın mı o yüzden gecikme olmuş olabilir. Ya da sürpriz bir gebelik olabilir
Canım lekelenme yerlesme kanamasi olabilir de. Ama yaşadığın operasyon ve ilaçlardan bir gecikmeden yaşıyor olabilrsn. Belirti herkese göre değişir. Belirtilerin çoğu ilerleyen zmanda çıkıyor zaten. Sen Bi test yap olmazsa doktoruna Bi danisirsn.Ben opu dan 12 gün sonra adet oldum ilk şimdi de 15 inde olmam gerekti olmadım doktorum bu adetimde gelmemi söylemişti
Geçen hafta 2 gün peceteye gelen kahverengi lekelenme oldu geçti sonra genelde ederimden önce oluyordu lekelenme ardından hemen adet ama bu sefer olmadı arada gelen bembeyaz bi akıntı oluyor
Ne olduğunu anlamadım gebe olsam bi belirti olması gerekmez mi
evet ikiz covid nedeniyle kese için çağırmadı direkt kalp atışı için gitmiştik, gideceğimiz gün kanamam oldu bir kere bozulmuş diğerinde kalp atışı durmuşGeçmiş olsun çok üzüldüm ikizler miydi