Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Evet canım dün sancısı vardı doktora gitti. Sancı çıkmış. Takipte şu an bir hafta 10 güne doğum olabilir demiş doktor ama hala gelmedi her geç kalışı bende merak uyandırıyor doğuma mi gitti diye 😁
Hayırlısı ile ıns zamanında yapar cnm hepınız bıran once kucaga alın ıns bıdahakı kontrol ne zaman

Dinleniyorum kuzum dünden beri wc harici kalkmadım diyebilirim. Ama akşamları çok kasılma oluyor kaskatı karnım 😞

Yok kuzum doğuma gitsem söylemem mi (çok acil birşey olmadıkça) 😂 Gece bölük pörçük uyuduğum için sabah geç uyanıyorum
Rahatkatıcı serum verselerdı keske cnm sana belşı hafyadan sonra acaba verılmıyomu ben o sancışarı ıkı uc hafta cektım ıyıce sıddtlendı nişanın gelmedıgı surece korkma yada suyun dınlen derın nefes al

Bnmde ılk bebekte vardo altında buyuk cok kanamam oldu 45 gın ama bebek kendı buyudukce atlattı asırı kanamada olsa yat uzan korkma kanaman oldumukı
Yok canım Allahtan kanama yaşamadım. Öyle arada hafif kasık ağrısı oluyor ama doktor normal dedi. Kanamamim olmamasi rahatlatıyor beni ama tabi kanama alanı her zman riskli durum.

Rahatkatıcı serum verselerdı keske cnm sana belşı hafyadan sonra acaba verılmıyomu ben o sancışarı ıkı uc hafta cektım ıyıce sıddtlendı nişanın gelmedıgı surece korkma yada suyun dınlen derın nefes al
Magnezyum ve progestana devam edelim dedi canım. Zaten ileri haftalar olduğu için çarşamba bakacağız doğuma karar vericez dedi.. dediğin gibi belki de faydasını olmayacağını mı düşündü ondan vermemiş olabilir

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım biz coktan uyandık bır yaramaz oglan kucagımda kızım da yanımda uyuyor sımdı sızler neler yaptınız bakalım.dr kontrolleriniz ne alemde
Maşallah kuzucuklara ♥️🧿 ben ikili taramayı bekliyorum canım bu hafta gidecem. İnşallah iyi cıkar sonuclar🤲🏻 Çok şükür iyiyiz☺️

Selam herkese 🌸 eczhnm eczhnm tugce9192 tugce9192 kızlar geçmiş olsun hastaneye yatacak kadar mı kanamanız oldu 😕 inşallah iyisinizdir şimdi. Bol dinlenin en yakın zamanda geçer inşallah riskleriniz 🙏🏻
cok şükğr cok kanamamıştı ama gece gördüm sabah igne vurdurmaya gidicektim öyle gittik.
ztn kanama az ya da cok doktora gitmemiz gerekiyor acildeki doktor kızdı akşam neden gelmedin diye

Ben çok uyaniyorum.dun akşam özellikle hiç uyuyamadım. Tam tersi olması gerekmiyor mu hormonlar dan biizm daha çok uyumamız gerekiyor diye biliyorum 😁
Bende de oluyo uykusuzluk, gece bi wc kalkim bidaha dalmam 1 saati buluyor. Ben de daha uykucu oluruz diye düşünüyodum ama yok.

Bende de oluyo uykusuzluk, gece bi wc kalkim bidaha dalmam 1 saati buluyor. Ben de daha uykucu oluruz diye düşünüyodum ama yok.
Merhaba ben Aralık adetimle tüp bebek tedavisi ne başladım. 4gun gonalf kullandım ilk kontrlde polip çıktı tedavin iptal edildi.11 Aralık'ta da polip i aldırdım.yarin adet günüm fakat sol kasığımda batma var oturduğugmda canıma yakacak kadardı.gece de yatakta dönerken yine ağrıdı.normalde adet olacagimda bu denli ağrılı batma olmazdı.

Merhaba ben Aralık adetimle tüp bebek tedavisi ne başladım. 4gun gonalf kullandım ilk kontrlde polip çıktı tedavin iptal edildi.11 Aralık'ta da polip i aldırdım.yarin adet günüm fakat sol kasığımda batma var oturduğugmda canıma yakacak kadardı.gece de yatakta dönerken yine ağrıdı.normalde adet olacagimda bu denli ağrılı batma olmazdı.
Bu adetle birlikte doktor kontrolunuz var mı? Hem tedaviye başlamak icin hem o ağrı ve batma icin doktorun görmesi iyi olur.

cok şükğr cok kanamamıştı ama gece gördüm sabah igne vurdurmaya gidicektim öyle gittik.
ztn kanama az ya da cok doktora gitmemiz gerekiyor acildeki doktor kızdı akşam neden gelmedin diye
Anladım canım tekrar çok geçmiş olsun Bir daha yaşamazsın inşallah

Bu adetle birlikte doktor kontrolunuz var mı? Hem tedaviye başlamak icin hem o ağrı ve batma icin doktorun görmesi iyi olur.
Evet var tedaviye başliycam insallah yine bı akisilik çıkmaz.1cm bir kistim Vardı o buydu belkide

Magnezyum ve progestana devam edelim dedi canım. Zaten ileri haftalar olduğu için çarşamba bakacağız doğuma karar vericez dedi.. dediğin gibi belki de faydasını olmayacağını mı düşündü ondan vermemiş olabilir
Ilerı haftada verılmıyoda olabılır cnm haftan guzel korkma 35 te dıgum yapan ark ıkız bnm bı on gun kaldı encoj kuvezde belkı kalmazlat ıkıhafta daha dururlat

X