Tüp bebek annesi olma yolunda çabalarımız ve tecrübelerimiz🌺🌼🌸

Günaydın güzel kizceler anneler anne adayları musmutlu güzel bı gün olsun inşallah uyuyamıyorum ilk deneme tüp bebek yarın yumurta toplamaya gidiyorum heyecan basiyo nasıl olcak ne olcak kaç tane olur kaçı kalır tutunur mu deli sorular kafamda

Bu heyecanlar hiç bitmiyor canım hayırlısı ile insallahh kaliteli embriyolar olur doktor ultrasonda kaç tane gördü. Sebepsiz mi yoksa bir problem var mı olmamasinda

Bu heyecanlar hiç bitmiyor canım hayırlısı ile insallahh kaliteli embriyolar olur doktor ultrasonda kaç tane gördü. Sebepsiz mi yoksa bir problem var mı olmamasinda
İnşallah hepimizin canimm 10 tane falan gördü doktorum sebepsiz dendi devlette Timur hoca hidorsalpenks dedi başka doktorda ameliyat oldum sonra tüp alındı aynı doktor la tup bebek deneme deyiz şu an

İnşallah hepimizin canimm 10 tane falan gördü doktorum sebepsiz dendi devlette Timur hoca hidorsalpenks dedi başka doktorda ameliyat oldum sonra tüp alındı aynı doktor la tup bebek deneme deyiz şu an
Canım hayırlı olsun inşallah tedavin yumurta sayın çok güzel inşallah hepsi de güzel kaliteli olurlar bende aykı şekilde hidrosakpenks olan tüpümü aldırdım. Şimdi adetimi bekliyorum transfer için

10 yumurta gayet güzel toplamadan sonra bazen görülen sayıdan fazla çıkabiliyor. Önemli olan döllenip kaliteli olması. Şimdiden hayırlısı olsun güzel haberler alirsin insallahh

Canım hayırlı olsun inşallah tedavin yumurta sayın çok güzel inşallah hepsi de güzel kaliteli olurlar bende aykı şekilde hidrosakpenks olan tüpümü aldırdım. Şimdi adetimi bekliyorum transfer için
İnşallah canım dualarım hepimizle

10 yumurta gayet güzel toplamadan sonra bazen görülen sayıdan fazla çıkabiliyor. Önemli olan döllenip kaliteli olması. Şimdiden hayırlısı olsun güzel haberler alirsin insallahh
İnşallah olumlu sonuclar alırız hepimiz

Kızlar anca yazabiliyorum sancılarım baya yüksek çıktı nstde. Doktor çarşamba bir daha görecek bugünki gibi çıkarsa perşembe cumaya sezeryana alabilir. Yoksa 1 hafta 10 gün sonraya. Herşey çarşamba belli olacak

Yaa heyecanladımmm
Bebişlere kavuşmana çok az kaldı Sağlıkla, en doğru zamanda gelsinler inşallaah

Yaaa masallahh canım çok az kaldı sağlıkla gelsinler

Yaaa masallahh canım çok az kaldı sağlıkla gelsinler
İnşallah kuzum kiloları da 2200 olmuş.. doktor ultrasonda az çıkabiliyor dedi. Küveze girerler mi dedim. 2500 olup giren var 2100 olup gitmeyen var dedi. Biz allahtan ciğer geliştirici de olmuştuk hakkimızda hayırlısı artık

İyi ki olmuşsun ciğer geliştiricinizi. Allahın izniyle sağlıkla doğsunlar Biz bile böyle heyecanlanıosak seni düşünemiyorum
Çok şükür herşeyleri hazır odaları fln da tamam. Hastane çantanızı da hazır et kuzum. Hakkında en hayırlısı olsun

Aynen kuzum hazır çantamız da hayırlısıyla gelsinler
Aslimuu93 yaaa geliyor bebişler rabbim kolaylıkla doğum yapmanı nasip etsin ikisi de sapasağlam gelsinler inşallah
İnşallah kuzum sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…