- 24 Haziran 2017
- 1.269
- 2.162
Tek sıkıntın uyku düzeni olsun canım bebişlere bizden selam söyleGünaydın kızlar bu ara çok uyuyorum bir hafta uykusuz bir hafta uykulu dengesizleşti iyice düzenim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tek sıkıntın uyku düzeni olsun canım bebişlere bizden selam söyleGünaydın kızlar bu ara çok uyuyorum bir hafta uykusuz bir hafta uykulu dengesizleşti iyice düzenim
Yok canım sanmıyorum benim de 2.5 civarı doktor sorun yok dedi.Kriel canim ben bugün tahlil yaptrdim tsh 2.8 çıkmis. Haftaya persembe gidicem doktora sıkıntı olur mu acaba o zmana kadar
Benımde birde idrarda lökosit çıktı galiba enfeksiyon varYok canım sanmıyorum benim de 2.5 civarı doktor sorun yok dedi.
Canım hoşgeldin hayirlsii olsun test yapmadın mı yapsan çıkarKızlar merhaba .Ben eski öğretmenhanım .O hesabım kapandı yeni bir hesap açtım .Buraya da yazayım dedim.17 Aralık’ta taze çift 5.gün embriyo transferi oldum .Dualarınızı beklerim
Yaptım canım 3.günden beri test yapıyorum Şimdilik pozitif , ama daha kan vermedim .Salı gününü bekliyorum , gününde vereceğim .Sadece dün hafif kanamam oldu , peçete sildikçe pembe pembe geldi .Somra kesildi sabah da biraz kahverengi leke Halinde geldi .Doktora test yaptığımı söylemedim aradım , yerleşme olabilir aspirini kes , oksaparı da bir iki günlüğüne kes dedi .Buda transfer hariç 8.gün testim , bu sabah yaptım .Gittikçe koyulaşıyor çok şükür , inşallah devamı gelirCanım hoşgeldin hayirlsii olsun test yapmadın mı yapsan çıkar
Masallah canım bende 7.gun test yaptım poztif çıkmıştı sonra lekelenme oldu sadace bir kere bana da aspirin ve kan sulandırıcı igneyi bırak dedi doktor bir daha gelmwdi bende yerleşme diye düşündüm devamı olmayınca. Keseyi görmek nasip olsun yakın zaman da insallahYaptım canım 3.günden beri test yapıyorum Şimdilik pozitif , ama daha kan vermedim .Salı gününü bekliyorum , gününde vereceğim .Sadece dün hafif kanamam oldu , peçete sildikçe pembe pembe geldi .Somra kesildi sabah da biraz kahverengi leke Halinde geldi .Doktora test yaptığımı söylemedim aradım , yerleşme olabilir aspirini kes , oksaparı da bir iki günlüğüne kes dedi .Buda transfer hariç 8.gün testim , bu sabah yaptım .Gittikçe koyulaşıyor çok şükür , inşallah devamı gelir Eki Görüntüle 2747522
Canım onu doktoruna söyle istersen.Benımde birde idrarda lökosit çıktı galiba enfeksiyon var
Hoşgeldin aramıza tekrar canım çok şükür, tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin inşallahYaptım canım 3.günden beri test yapıyorum Şimdilik pozitif , ama daha kan vermedim .Salı gününü bekliyorum , gününde vereceğim .Sadece dün hafif kanamam oldu , peçete sildikçe pembe pembe geldi .Somra kesildi sabah da biraz kahverengi leke Halinde geldi .Doktora test yaptığımı söylemedim aradım , yerleşme olabilir aspirini kes , oksaparı da bir iki günlüğüne kes dedi .Buda transfer hariç 8.gün testim , bu sabah yaptım .Gittikçe koyulaşıyor çok şükür , inşallah devamı gelir Eki Görüntüle 2747522
Teşekkür ederim canım inşallah .Keseyi ve kalp atışını duyduğum günlerde gelirHoşgeldin aramıza tekrar canım çok şükür, tebrikler, sağlıkla gelsin bebişin inşallah
Çok şükür canım gözün aydınnkızlar kalp atışını duydum bugğn
normalde 31 indeydi randevum ama kan tahlili için üni hastanesine gittim .
cok kısa duydum kalp atışını Fly3646
canım 6 haftalık bebek boyu 3.4 mm crl düşük mü değer küçğükmmüÇok şükür canım gözün aydınn
Gözünaydin canım. Bende bugün gittim devlete tahlil yaptrdim ama muayane olmadım. Perşembe kendi doktoruma gıdıcem insallahh bende duyarım kalp atışınıkızlar kalp atışını duydum bugğn
normalde 31 indeydi randevum ama kan tahlili için üni hastanesine gittim .
cok kısa duydum kalp atışını Fly3646
olsun canım . benim doktora gittigim hoca arkafaşımın abisi :)Gözünaydin canım. Bende bugün gittim devlete tahlil yaptrdim ama muayane olmadım. Perşembe kendi doktoruma gıdıcem insallahh bende duyarım kalp atışını
İyidir canım bi sorun olsa söyler doktor zaten.canım 6 haftalık bebek boyu 3.4 mm crl düşük mü değer küçğükmmü
İyi yapmışsın bugün tahlil yaptırmakla kuzum perşembe gittiginde tahlillerini de gösterirsin doktoruna. Öyle kafan daha rahat olur.Gözünaydin canım. Bende bugün gittim devlete tahlil yaptrdim ama muayane olmadım. Perşembe kendi doktoruma gıdıcem insallahh bende duyarım kalp atışını
Yazdım canım bol su iç şimdilik antibiyotige gerek yok demiş. Tsh icinde gelince bakarız bir daha ilaç yazabilirim demiş. Su içmeye çalışıyorum işteİyi yapmışsın bugün tahlil yaptırmakla kuzum perşembe gittiginde tahlillerini de gösterirsin doktoruna. Öyle kafan daha rahat olur.
İdrar enfeksiyonu ile ilgili yazdın mı doktoruna ne dedi