Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok gayet normal benimde 13.gun 1128 di.Ben şimdi beta değerime taktım 12. Gün 1422 'di tek embryo gördük. Down sendromunda beta değerleri yüksek ipoluyormus çok yüksek mı ki degerim
Canım geçmiş olsun inşallah hepsi de döllenirler evet yarın yumurtaların döllenmesiyle ilgili arayıp Bilgi verecekler sonra yine gün gün gelişimleri için arayacaklar. Eğer sana ekstra bir şey vermedilerse rahim dinlendirme yapacaklardır diye düşünüyorum. Opu sonrası adetinle başlarsın ve ilaçları da adetin başlayınca veriyorlarCanlar iyi akşamlar..Anca eve girebildik bugün opu gerçekleşti 3 yumurta toplanmış şükür. Beni ayılmam için odaya aldıklarında doktor eşime anlatmış sağolsun eşim de pek anlamamış. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor ben doktorumdan haber bekleyeceğim sanırım. Doktor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış. Rahim besleyici ilaçları transfer yapılınca mı veriliyor? Bu arada tatlı hamişler siz anlattıkça biz pek mutlu oluyoruz buralarda :) sanki kendim yaşıyorum anlattıklarınızı
Teşekkür ederim canım. İnşallah canım inşallah çabalayan bütün hepimizin duaları kabul olsun pozitif haberler pozitif sonuçlar alalım. Evet eşime salı günü çağırabilirim ya da adeti başladığında demiş benim de kafam karıştı. Hayırlısı bakalım yeter ki döllensinler de ben ne zaman derse o zaman giderimCanım geçmiş olsun inşallah hepsi de döllenirler evet yarın yumurtaların döllenmesiyle ilgili arayıp Bilgi verecekler sonra yine gün gün gelişimleri için arayacaklar. Eğer sana ekstra bir şey vermedilerse rahim dinlendirme yapacaklardır diye düşünüyorum. Opu sonrası adetinle başlarsın ve ilaçları da adetin başlayınca veriyorlar
Amin canım inşallah Beklemeye ve dua etmeye devamTeşekkür ederim canım. İnşallah canım inşallah çabalayan bütün hepimizin duaları kabul olsun pozitif haberler pozitif sonuçlar alalım. Evet eşime salı günü çağırabilirim ya da adeti başladığında demiş benim de kafam karıştı. Hayırlısı bakalım yeter ki döllensinler de ben ne zaman derse o zaman giderim
Hayırlısı olsun canım. Güzel embriyolrn olsun insallahhCanlar iyi akşamlar..Anca eve girebildik bugün opu gerçekleşti 3 yumurta toplanmış şükür. Beni ayılmam için odaya aldıklarında doktor eşime anlatmış sağolsun eşim de pek anlamamış. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor ben doktorumdan haber bekleyeceğim sanırım. Doktor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış. Rahim besleyici ilaçları transfer yapılınca mı veriliyor? Bu arada tatlı hamişler siz anlattıkça biz pek mutlu oluyoruz buralarda :) sanki kendim yaşıyorum anlattıklarınızı
Sağlıklı embriyolar olsun yumoşların inşallah canım Gün gün ararlar seni, o telefonun çalması çok heyecanlı oluyoCanlar iyi akşamlar..Anca eve girebildik bugün opu gerçekleşti 3 yumurta toplanmış şükür. Beni ayılmam için odaya aldıklarında doktor eşime anlatmış sağolsun eşim de pek anlamamış. Bundan sonraki süreç nasıl işliyor ben doktorumdan haber bekleyeceğim sanırım. Doktor sadece antibiyotik ve ağrı kesici yazmış. Rahim besleyici ilaçları transfer yapılınca mı veriliyor? Bu arada tatlı hamişler siz anlattıkça biz pek mutlu oluyoruz buralarda :) sanki kendim yaşıyorum anlattıklarınızı
Kan testini yaptırdın mı canım?Günaydın kızlar Hayırlı sabahlar
Yarın test günüm inşallah heyecan tavanKan testini yaptırdın mı canım?
Çok heyecanlı hadi güzel bi değer bekliyoruz senden hemen yaz bize deYarın test günüm inşallah heyecan tavan
Degerim kaç çıkacak çok merak ediyorum
İnşallah cnm büyük azimle hiç yaptirmadim dayandımÇok heyecanlı hadi güzel bi değer bekliyoruz senden hemen yaz bize de
Vallahi canim ya ama bugün yine evde test yaptım dayanamadım tam güzel gördüm bu sefer ikinci çizgiyi bi kan testi kaldı hayırlısı inşallah Rabbım isteyen herkese nasip etsinGünaydın herkese uyanıp 2 ders yapıp geri uyudum Ssevincli ayy çok heyecanlı vallahi iyi dayandın he