Kızzz 250 TL ye kan testi nedir yaa napiyor bunlar altın tüplere mi koyuyorAynen bunlara da yansımış canım herşey gibi. Bi beta hcg testi 251 tl acıbademde, gereksiz fazla.
Yuh diyorumKızzz 250 TL ye kan testi nedir yaa napiyor bunlar altın tüplere mi koyuyor
Çok anormal Allah hastanelere düşürmesinKızzz 250 TL ye kan testi nedir yaa napiyor bunlar altın tüplere mi koyuyor
KatılıyorumYuh diyorum
Ben devlette acilde veriyorum valla251 mis ya 250 yazmışım o 1 lira nedir kiKriel 2 günde bir aynı yerde baktırmati mi düşünüyorsun canım
Canım bi çıksın değere göre belki son kez perşembe günü de veririm. 3 testin 3 ü de ayrı yerler olmasın diye251 mis ya 250 yazmışım o 1 lira nedir kiKriel 2 günde bir aynı yerde baktırmati mi düşünüyorsun canım
Covid korkusundan gidemedimBen devlette acilde veriyorum valla
Bende devlette kadin doğuma gidiyorum sabah erken doktor gelmeden muayene olmucagim için sekreter diyorum gönder bacım beni kanaBen devlette acilde veriyorum valla
Şaşırmışlar ay.250 tl kan testimi.. Allahım şuan bayılacammm bu nedir ya.......
Kriel güzel haberlerle inşallah canım
Hatırlıyorum kuzum ya o dönem ne çok uğraştın.. şükür ki geçmişte kaldı şimdi güzel günler başlıcakBende devlette kadin doğuma gidiyorum sabah erken doktor gelmeden muayene olmucagim için sekreter diyorum gönder bacım beni kanadış gebelikte 1 ay boyunca kan verdim zaten
250 tl kan testimi.. Allahım şuan bayılacammm bu nedir ya.......
Kriel güzel haberlerle inşallah canım
15 kere beta vermisimdirBende devlette kadin doğuma gidiyorum sabah erken doktor gelmeden muayene olmucagim için sekreter diyorum gönder bacım beni kanadış gebelikte 1 ay boyunca kan verdim zaten
Sen 3 kere denedin demi kuzum15 kere beta vermisimdir
3 gebelikte de
Devletteki haklarımı sonuna kadar kullanırım
Maşallaah baya çokmuş15 kere beta vermisimdir
3 gebelikte de
Bende dış gebelikte 15 kere vermisimdr15 kere beta vermisimdir
3 gebelikte de
Çok masrafizBende dış gebelikte 15 kere vermisimdrdevlet bizi hastanelerden ihraç edecek yakında
İnşallah senin ilk ve son olsun 2nciye kadarMaşallaah baya çokmuşşu durumda 15x251 düşünemiyorummm
Evet baloncukum 4ncu de ne kan vericem ne birşey doğumda giderim devam ederse okadar skldmSen 3 kere denedin demi kuzum
3de pozitifmiydi?
Umarım son olur ve artık kucağına alırsın
Amin inşallaah sıradan veririz güzel haberleriİnşallah senin ilk ve son olsun 2nciye kadar
Baloncuk flyy hepimiz kalırız inşallah isteyen herkes