- Konu Sahibi Yarenberru
Kizlar ben hala hamilelik testi yapıyorum anlamadim gitti hiç doktorada gitmedim çağırmıyor sadece tes bir de merak ediyorum bu durum da ben iki haftalik mi hamileyim nasıl bir süreç bu ya merak ediyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sana test günü vermedi mi canımKizlar ben hala hamilelik testi yapıyorum anlamadim gitti hiç doktorada gitmedim çağırmıyor sadece tes bir de merak ediyorum bu durum da ben iki haftalik mi hamileyim nasıl bir süreç bu ya merak ediyorum
Yarın yine test yapicam hamilelik testiSana test günü vermedi mi canım
İdrar mı kan mıYarın yine test yapicam hamilelik testi
Bende çıktım doktordan histeroskopi önerdi 3000 dedi ama onu kaldırcak gücümüz yok onu yapamıcaz iki ay sonra dpndurulmuş transfer edicezYarın yine test yapicam hamilelik testi
Progesteron seviyesine lh seviyesine falan bakiyolar 14. Günde bakılması gereken hormonlar oluyor onlara bakıyorlar benimde öyle oldu önce kan tahlilleri in hepsi sonra rahim filmi çekildiRahim filmi çekinmedim canım henüz o fasla gelemedim sanırım benden 11 tüp kan aldılar sadece adetimin 2.ci günü ve bana adetin 14.cü gün tekrar gel dediler aç karnına sabah 8 de ne yapacaklarına dair fikrin varmı.kan testlerimin hepsi normal değer çıktı e nabızdan baktım
Bilmiyorum kanda bütün hormon düzeylerine bakilmisti benim öncesinde prolaktin yüksek çıkmıştı o zamanlar onuda ilaçla düşürdük herhangi bi pürüz var mı diye bakıyorlar sanırım iki yıl boyunca hiç gebelik olusmamisti bendeOne ki bilgim yok ve niye istiyor
Çok karışık ve yorucu inşallah ikincisi tutucak inaniyorumBilmiyorum kanda bütün hormon düzeylerine bakilmisti benim öncesinde prolaktin yüksek çıkmıştı o zamanlar onuda ilaçla düşürdük herhangi bi pürüz var mı diye bakıyorlar sanırım iki yıl boyunca hiç gebelik olusmamisti bende
Hayırlısı inşallah bakalım sizin tutmuş sanırım tebrik ederim kaçıncı gününuzdu şuan daha kese vs gorunmeyecegi için çağırmamis olabilirÇok karışık ve yorucu inşallah ikincisi tutucak inaniyorum
Gittim canım. Tutmaması için hiç bir engel yokmuş... istedigin zaman gel 2. Transferini yapalım dedi. Bakalım 5 ay beklerim büyük ihtimal ... sen naptın canım ?Canım sen gittin mi doktora benim yarın randevym adetim de normale döndü benim
Dondurulmuş transferi ne kadara yapacak dr ?Bende çıktım doktordan histeroskopi önerdi 3000 dedi ama onu kaldırcak gücümüz yok onu yapamıcaz iki ay sonra dpndurulmuş transfer edicez
14.günuHayırlısı inşallah bakalım sizin tutmuş sanırım tebrik ederim kaçıncı gününuzdu şuan daha kese vs gorunmeyecegi için çağırmamis olabilir
Gittim canım. Tutmaması için hiç bir engel yokmuş... istedigin zaman gel 2. Transferini yapalım dedi. Bakalım 5 ay beklerim büyük ihtimal ... sen naptın canım ?
Canım banada aynısını demişti engel yok falan dedi ama histeroskopi önerdi tabi bana bağlı yaptırmam dedim ana sanırım yaptırcaz transfer ücreti 4000 canım 3500 de histeroskopi ama şuan yaptırmıcam kardeşimin sünneti var o geçtikten sonra ağustos gibi falan oluyo sanırımDondurulmuş transferi ne kadara yapacak dr ?
Senin ne kadarDondurulmuş transferi ne kadara yapacak dr ?
Ne durumdasın canım14.günu
5000₺ Canım biz de bir kaç ay içerisinde yaptıracaz. Bu sefer 2 tane koyduracağızSenin ne kadar
Bize iki tane koymaz yaştan dolayı5000₺ Canım biz de bir kaç ay içerisinde yaptıracaz. Bu sefer 2 tane koyduracağız
Resmi olarak hamilesin yaniBu gün kan verdim :) bide sanirim enfeksiyon var bende onlara uğraşacam fitilin önemini anladim kullanmadım iki dozu kaşık ağrısından duramadım doktor 12 hafta kulanicaksin ndedi