- 12 Şubat 2021
- 8.523
- 12.074
Bence tedaviyle fln oldugu icin ilaclar vs de yapiyor almamissndr ben de oyle almis gorunuyrm bakalmKilo aldın mı peki sen? Ben hamile kaldığımdan beri 1,5 kilo almışım. Ama goruntude daha çok gibi bu da ödem oldugunu gösteriyor. Sabah ve akşam arada baya fark oluyo
Hiç almadımKilo aldın mı peki sen? Ben hamile kaldığımdan beri 1,5 kilo almışım. Ama goruntude daha çok gibi bu da ödem oldugunu gösteriyor. Sabah ve akşam arada baya fark oluyo
Insallah simsiki tutunur cnm hayirli haberler,)Kızlar benimde 2 gün sonra transferim olacak banada dua edin ayet sure zikir farketmez
Amin canım inşallah ya çok duaya ihtiyacım varInsallah simsiki tutunur cnm hayirli haberler,)
BennKızlar benim karnım çok şiş sanki 4-5 aylık gibi böyle olan var mı
Bebisleri saklayamicaz herhalde ilkinde baya saklamistm hahahaBennhayatımda hiç böyle şişmemiştim resmen karnımı içime çekemiyorum insanlara 5 aylık oldum desem belli derler progestan yapıyor bence yani, ben ona yoruyorum..
Demek ki birçok kişinin de böyle olmuş. Göbek bebekten olsa hiç sıkıntı değil garibim içerideki 2-3 Gr bir şey.Bennhayatımda hiç böyle şişmemiştim resmen karnımı içime çekemiyorum insanlara 5 aylık oldum desem belli derler progestan yapıyor bence yani, ben ona yoruyorum..
Ben de oyle dusunuyorum gobege sabah aksam progestan belki o da siskinlik yapiordr brz:)Demek ki birçok kişinin de böyle olmuş. Göbek bebekten olsa hiç sıkıntı değil garibim içerideki 2-3 Gr bir şey.Galiba ilaçların etkisi önceki kullanılan ilaçlardan da olabilir birçok hormon ilacı aldık. İnşallah geçer
Geçen babam diyoki karnın şişmeye başlamışDemek ki birçok kişinin de böyle olmuş. Göbek bebekten olsa hiç sıkıntı değil garibim içerideki 2-3 Gr bir şey.Galiba ilaçların etkisi önceki kullanılan ilaçlardan da olabilir birçok hormon ilacı aldık. İnşallah geçer
Bana igne 10 hafta fitil 12 hafta dendiBen günde 3 kere 2şer progestan alıyorum kızlar zaten progestan koyduğum gibi hafif kasıklarım ağrıyor ama Napalım bakalım ne kadar kullanıcaz..
Benim doktorum da sürekli ilk 3 ay çok önemli diyor inşallah keser 3 aydan sonraBana igne 10 hafta fitil 12 hafta dendi
Bir sikinti olmazsa keser 12 haftada cnmBenim doktorum da sürekli ilk 3 ay çok önemli diyor inşallah keser 3 aydan sonraiğne kullanmıyorum ben gerek görmedi. Corasprin ve folikasit alıyorum birde.
Hadiya ben sanmiom valla gram verecegmi hic kolay vermem oleHatta doktorum şunu da dedi progestanı kestiğimizde 1-2 kg kesin verirsin dedi.
Nifty nasil oluyor cnm?karindan sivimi aliniyr-bridget- Canım genetik testi doktorun mu tavsiye etti yoksa sen mi araştırdın? Biz de nifty testi yaptırmayı düşünüyoruz, doktorumuza danışacağız haftaya
Bencede ben onu kiloya dönüştürürüm gitmez o bendenHadiya ben sanmiom valla gram verecegmi hic kolay vermem ole
Daha once 4 ay her gun cikariyordm yine de kilo vermedim sadece ayni kaldimBencede ben onu kiloya dönüştürürüm gitmez o benden