Hayırlısı olsun inşallahKızlar merhaba sonucum çok taze3. Gün embriyosu, transferin 12. Günü bugün.Değerim 464 çıktı. Listeye eklemek için erken değilmi yine de Kese ne zaman görünecek?
İkiz olma ihtimali var mı sizceHayırlısı olsun inşallahbenim de değerim 400 civarıydı , doktorum ikinci kez baktırmama gerek olmadığını söyledi ve 10 gün sonra direk kese görmeye çağırdı
Bilemedim ki canım ya , yükselmesi biraz gösterebilir belki ilk değerden ziyade . Benim zaten tek empriyo idi . Allah gönlüne göre versin inşallahİkiz olma ihtimali var mı sizce
Bu hafta gittiğimde benden de genetik testler alındı. 21 güne anca çıkar sonucu dedi aynı testlerden mi bahsediyoruz acaba ? Aynı ise neye bakıyolar genetik testlerde ?Doktorum konuşalım dedi ben sordum arkadaşlarıma filan. Ama önerir herhalde 35+ yaşlara öneriliyomuş genelde.
Gebelik esnasında mı yapıldı o testPıhtılaşma sorunum vardı burun ameliyatim sırasında söylemişlerdi onu belirttim benden test istedi
Evet öğrendikten 10 gün sonra sadece kan verdim.Gebelik esnasında mı yapıldı o test
Ben burada universiteye gittim. Iyi bir prof.hocam pihtilasma testi yapayım diye .Gebelikte tramboli paneli dedikleri pihtilasma testini yapamayız dedi.acaba sizinki farklı bir testmi.kanda plt oranına falan mı bakıldı. Vitalede mi yaptirdiniz.haftaya bende gitmeyi düşünüyorum.Evet öğrendikten 10 gün sonra sadece kan verdim.
Benimde 3 mayıs sabırsızlanmaya başladım iyiceBenim de 3 Mayısher gün olsa her gün görürüm.
Harika cok heyecanli canim guzel haberlerini bekliyoruz❤kızlar merhaba ben bugun 12 bucukta kalp atısı ıcın gidicem ilk öğrendiğim günden daha heycanlıyım anlamadım valla
Bana çok ayrıntılı bir test yaptıklarını düşünmüyorum dediğim gibi sadece kan verdim Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde. Zaten tehlikeli bir durum yok dedi. Kanama zamanı, pıhtılaşma zamanı Aptt,pt,inr testi istemişlerdi.Ben burada universiteye gittim. Iyi bir prof.hocam pihtilasma testi yapayım diye .Gebelikte tramboli paneli dedikleri pihtilasma testini yapamayız dedi.acaba sizinki farklı bir testmi.kanda plt oranına falan mı bakıldı. Vitalede mi yaptirdiniz.haftaya bende gitmeyi düşünüyorum.
Gerçekten çok heyecanlıBenimde 3 mayıs sabırsızlanmaya başladım iyice
Gideyim bende bunları yaptırayım ozaman.benim dediğim epey detaylı.cor aspirin kullanıyorum sonuç çok sağlıklı çıkmaz sorarım. Şimdi 2 dr gidiyorum bir tanesi oksapar kullan diyor digeri gerek yok.ama ortada yapilan bir test yok sonra pismannolmak istemiyorum.Bana çok ayrıntılı bir test yaptıklarını düşünmüyorum dediğim gibi sadece kan verdim Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'nde. Zaten tehlikeli bir durum yok dedi. Kanama zamanı, pıhtılaşma zamanı Aptt,pt,inr testi istemişlerdi.
Insallah canım 2 saat kaldı bakalım:)Harika cok heyecanli canim guzel haberlerini bekliyoruz❤
Evet bu kez daha da büyümüş görücez inşallah hareketlerini de görürüz inşallahGerçekten çok heyecanlıbebislerimiz büyüyecek inşallah. Bir bakacağız kıpır kıpır
Canim benim hic korkma kanama alaniyla ilgilidir bebeklerin iyidir dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerini bekliyoruzTuvalete girdim pecete oldugu gibi kirmizi kan oldu merkeze kendi doktoruma gidiyorum direk bana dua edermisiniz bebeklerim beni birakmasinlar..
Cok korkuyorum birine yada ikisine bisey oldu diye kalbim agzimda usgye nasil giricem bu korkuyla bilmiyorum ama her seye hazirlikli olmaya calisiyorum her şey AllahtabCanim benim hic korkma kanama alaniyla ilgilidir bebeklerin iyidir dualarimiz seninle insallah hayirli haberlerini bekliyoruz
İnşallah bir şey yoktur. Hayırlı haberlerini bekliyoruz. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallahTuvalete girdim pecete oldugu gibi kirmizi kan oldu merkeze kendi doktoruma gidiyorum direk bana dua edermisiniz bebeklerim beni birakmasinlar..