Yok canım nifty testi kandan bakılıyormuş. Karından sıvı almak amniyosentez testi o da her test yapıldıktan sonra yapılacak en son test diye biliyorum.Nifty nasil oluyor cnm?karindan sivimi aliniyr
Doktorum konuşalım dedi ben sordum arkadaşlarıma filan. Ama önerir herhalde 35+ yaşlara öneriliyomuş genelde.-bridget- Canım genetik testi doktorun mu tavsiye etti yoksa sen mi araştırdın? Biz de nifty testi yaptırmayı düşünüyoruz, doktorumuza danışacağız haftaya
9 ay bi şekilde biter inşallah da ondan sonrası da korkutuyor beniKiz Allah seni 9 ay napcn
Bende deneyim bariBoşver düşünme, bak ben bebikime alışveriş planı yapıyorum henüz bişey almadım tabii erken ama fikir edineyim diye bakıyorum çok keyifli. Öyle güzel şeyler var ki. Bi de cinsiyet tahminlerine bakıyorum falanSen de bak insanın paniği falan kalmıyor
Kan alınıyormuş genetik hastalıklar inceleniliyormuş cinsiyet de bell oluyormuşNifty nasil oluyor cnm?karindan sivimi aliniyr
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. umarım Allah en kısa sürede gönlünden geçeni sana nasip eder. Her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Kendine çok dikkat et...MorDeno canım benim ismimi listeden silebilirsin bebeğimin kalp atışılarını duyamadık kürtaj olucam Rabbim sizlerin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hiç birinizin evladına ve size en ufak bir zarar gelmesin Rabbim hep korusun sizi
Ben varım ama kilodan benimKızlar benim karnım çok şiş sanki 4-5 aylık gibi böyle olan var mı
Evet Murat bey başlattı Ali Fuat bey de devam ettiriyor. Pıhtılaşma testi yapıldı evet.Merhaba oksapar murat hocamı verdi. Yapilan bir pihtisma testiniz var mıydı.neye göre kullanmaya basladiniz
Gebelikte yapılıyor mı bu test.onceden düşük hikayenizi vardiEvet Murat bey başlattı Ali Fuat bey de devam ettiriyor. Pıhtılaşma testi yapıldı evet.
Pıhtılaşma sorunum vardı burun ameliyatim sırasında söylemişlerdi onu belirttim benden test istediGebelikte yapılıyor mı bu test.onceden düşük hikayenizi vardi
Amin canım çok teşekkür ederimRabbim en kısa zamanda yerini doldursun inşallahçok üzüldüm. Rabbim yar ve yardımcın olsun.
Amin canım benim inşallah çok sağolInsallah hayirli haberlerini de paylasirsin en kisa zamanda canim benimm
İnşallah canım çok teşekkür ederimGeçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda tekrar anne olursun
Amin inşallah canım Sizde kendinize çok dikkat edin canım Rabbim sizin evlatlarınızı korusun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallahNe diyeceğimi bilemedim şimdi.. umarım Allah en kısa sürede gönlünden geçeni sana nasip eder. Her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Kendine çok dikkat et...
Hayirli olsun canim 2 gun sonra kan 1 hafta sonra da keseye gidersin nasipse:)Kızlar merhaba sonucum çok taze3. Gün embriyosu, transferin 12. Günü bugün.Değerim 464 çıktı. Listeye eklemek için erken değilmi yine de Kese ne zaman görünecek?
Canım hoca değerin iyi, 2 gün sonra kan verme, 1 hafta sonra kan ver ardından hemen ultrason günü vercem dedi. Kesenin dolu olup olmadığını mı görücem peki? Boş gebelik/ dış gebelik ne zaman anlaşılır?Hayirli olsun canim 2 gun sonra kan 1 hafta sonra da keseye gidersin nasipse:)
Ilk once gorunur cnm sonra yine cagrr ozmn bebisCanım hoca değerin iyi, 2 gün sonra kan verme, 1 hafta sonra kan ver ardından hemen ultrason günü vercem dedi. Kesenin dolu olup olmadığını mı görücem peki? Boş gebelik/ dış gebelik ne zaman anlaşılır?
Hoşgeldin canımKızlar merhaba sonucum çok taze3. Gün embriyosu, transferin 12. Günü bugün.Değerim 464 çıktı. Listeye eklemek için erken değilmi yine de Kese ne zaman görünecek?