TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Boşver düşünme, bak ben bebikime alışveriş planı yapıyorum henüz bişey almadım tabii erken ama fikir edineyim diye bakıyorum çok keyifli. Öyle güzel şeyler var ki. Bi de cinsiyet tahminlerine bakıyorum falan🤣 Sen de bak insanın paniği falan kalmıyor😇
Bende deneyim bari 😅 yoksa iflah olmayacağım. 😂.

MorDeno MorDeno canım benim ismimi listeden silebilirsin bebeğimin kalp atışılarını duyamadık kürtaj olucam Rabbim sizlerin evlatlarınızı sağlıklı sıhhatli kucağınıza almayı nasip etsin hiç birinizin evladına ve size en ufak bir zarar gelmesin Rabbim hep korusun sizi
Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. umarım Allah en kısa sürede gönlünden geçeni sana nasip eder. Her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Kendine çok dikkat et...🙏

Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.. umarım Allah en kısa sürede gönlünden geçeni sana nasip eder. Her şeyin hayırlısını diliyorum senin için. Kendine çok dikkat et...🙏
Amin inşallah canım Sizde kendinize çok dikkat edin canım Rabbim sizin evlatlarınızı korusun sağlıklı sıhhatli bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏🏻

Kızlar merhaba sonucum çok taze🙏🏻3. Gün embriyosu, transferin 12. Günü bugün.Değerim 464 çıktı. Listeye eklemek için erken değilmi yine de🙃Kese ne zaman görünecek?
Hayirli olsun canim 2 gun sonra kan 1 hafta sonra da keseye gidersin nasipse:)

Canım hoca değerin iyi, 2 gün sonra kan verme, 1 hafta sonra kan ver ardından hemen ultrason günü vercem dedi. Kesenin dolu olup olmadığını mı görücem peki? Boş gebelik/ dış gebelik ne zaman anlaşılır?
Ilk once gorunur cnm sonra yine cagrr ozmn bebis:KK66:

X