TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Allah razı olsun arkadaşım ne kadar güzel özetlemişsin hepimizin hislerini onca acı, onca iğne, onca hormon, operasyon, hiç kolay şeyler değilmiş..stres sıkıntı hiç bitmiyor.. 5. Günde belirti olmaz zaten ama taktım işte.. senin yazmalarınla rahatladım sağolasın Allah'ım bu yolda emek veren herkesin emeklerinin karşılığını versin inşallah şu mübarek günlerde dediğin gibi çöpe atılan çocuklar var bizler çocuğa hasretiz.. Allah'ım yüzümüze gülsün seninde sağlıkla sihatle ilerlesin gebeliğin canım, minnoş minnoş bebisin olsun

Amin insallah hepimizin yuzunu guldursun Rabbim en onemlisi saglikla kucagimiza aldigimizi gorelim insallah❤en kisa zamanda hayirli haberlerini bekliyoruz

Aminn canim sagolasin Allah razi olsun

Ne kadar belirti arama desek te mutlaka arıyoruz yapacak bir şey yok kendi adıma ben de 5 gün hiç belirti yoktu sonra ufak ufak basladi. Adet günüm geldiğinde aşırı kasık ağrım oldu. Göğüslerim hala şiş değil mesela sadece ucu acıyor. İlaç kullandığın için zaten adet olamazsın korkma. Ben test yapmadım direkt kan verdim

Kaçıncı gün kan vermiştin? Evet benimde göğüslerde hiç belirti yok sadece uçlarını tutunca acıyor benim normalde de adet günüm düzensiz olduğu için kestiremiyorum zamanı günüm belli olsa belki o günler belirti arardım biraz

Allah razı olsun inşallah tabiki de okurum. Rabbim hepimize sağlıcakla evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin inşallah

İnşallah sizinde gebeliğiniz sağlıkla ilerlesin peki belirti var mıydı
Benim belirtilerim 5.günden itibaren sadece karın ağrısıydı. Ağlıyordum ağrıdan meğer bebegimmis. Çok şükür. Rabbim dileyen isteyen herkese nasip etsin. Hamilelere de sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah biz olunca bitecek sanıyoruz oysaki asıl olan tutunca başlıyor. Kese var mı yolc var mı bebek var mı kalbi ne alemde ağrım var bebeme bir şey mi oldu ağrı yok bir şeyler ters mı gidiyor. Bebek rahme düştüğünden beri annelik iç güdüsü

Slm herkeze bende geçiş yaptım bu tarafa
33 yaşındayım yeni doğum günü hediyesi oldu
10 Nisan'da pozitif gördüm
17 Nisan'da keseyi gördüm 5mm

Haklısın valla biz şuan bebek olmadan önceki stresteyiz olunca da o stresleri yaşayacağız doğuma kadar böyle devam edecek

12.gunde kan verdim. Öncesinde moralim bozulmasın diye yapmak istemedim. Direkt öğreneyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…