TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar bana doktorum bebek rahmin ağzına tutunmuş dedi recetedeki tanıda da düşük tehdidi yazıyor. İstirahat et dedi bol bol. Benim için dua eder misiniz? İki gündür de kasık ağrım var korkuyorum 😔
Canım bol bol dinlen Allah ın izniyle bebeğin seni bırakmayacak🌺 daha önceki muayenelerinde Bebek yine rahim ağzına yakın mıydı ?

Kızlar bana doktorum bebek rahmin ağzına tutunmuş dedi recetedeki tanıda da düşük tehdidi yazıyor. İstirahat et dedi bol bol. Benim için dua eder misiniz? İki gündür de kasık ağrım var korkuyorum 😔
Canim benim insallah dinlenince bebek buyudukce duzelir merak etme

Canım bol bol dinlen Allah ın izniyle bebeğin seni bırakmayacak🌺 daha önceki muayenelerinde Bebek yine rahim ağzına yakın mıydı ?
Yok üst taraftaydı. Şimdi aşağıda. Bazıları da bebek o haftalarda orada olur ileriki haftalarda yukarı çıkıyor diyor. Sağ olun😍

Canm benimde 5.haftada oyleydi sonra yukari ciktilar seninki de cikar bence kucuk haftalarda boyle olmasi normal diye biliyorum😊

2 doktorda devam etmeme karar verdi vardir bi bildikleri takilmiyorum sormadimda 🤭 12.haftada biraktirir ama inşallah cunku gobegim mosmor
Çok şiddetli baskı uygulamıyorum tabi ki ama hafif sertlik falan olur mu diye merak ediyordum. Keseyi gördüm yolk kesesi de vardı. Kalp atışı içinde pazartesi gideceğim. Dün ne kadar kafaya taktıysam bugün rüyamda kanamam olmuştu o kadar panik halindeydim ki kalkar kalmaz rüyaymış şükürler olsun dedim. 😓🤦‍♀️
Benzer kabusları ben de görüyordum 😔 10 haftalık oldu şimdi bebeğim , allahım sağlıkla kucagımıza almayı nasip etsin inşallah 🙏💕 tedirgin olmamak pek mümkün değil ama maalesef

Benim de aynı canım Plasenta Previa gibi görünüyor, eşi aşağıda dedi doktorum. İstirahat önerdi, ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi. Ben temel ihtiyaçlarım dışında hiç kalkmıyorum neredeyse. Senin kanaman her gün mü oluyor?

Kızlar merhaba 🌺 bugün transfer gününden sonraki 5. Günüm, 5.gun blastokist embriyosu.. ilk iki gün filan kasıkta batmalar, hafiften adet olacak hissi oldu ama onları ilaçlara fitillere bağladım sebebini ama şuan hichic belirti filanda yok. Gerçi olmayadabilir ama sizler neler yaşanmıştınız transferden sonra? Ve en erken kaset testi kaçıncı gün yaptınız

Benim de aynı canım Plasenta Previa gibi görünüyor, eşi aşağıda dedi doktorum. İstirahat önerdi, ilerleyen haftalarda yukarı çıkabilir dedi. Ben temel ihtiyaçlarım dışında hiç kalkmıyorum neredeyse. Senin kanaman her gün mü oluyor?
Benim hiç kanamam olmadı hala da yok inşallah olmaz 😔 inşallah hiçbir sorun olmaz tüm sıkıntılarımız sonucunda bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız

Kızlar merhaba 🌺 bugün transfer gününden sonraki 5. Günüm, 5.gun blastokist embriyosu.. ilk iki gün filan kasıkta batmalar, hafiften adet olacak hissi oldu ama onları ilaçlara fitillere bağladım sebebini ama şuan hichic belirti filanda yok. Gerçi olmayadabilir ama sizler neler yaşanmıştınız transferden sonra? Ve en erken kaset testi kaçıncı gün yaptınız
Ben 8.gün yapmıştım ve çıkmıştı😍 inşallah sizin de çıkar Rabbim hepimize nasip etsin 🙏

Benim hiç kanamam olmadı hala da yok inşallah olmaz 😔 inşallah hiçbir sorun olmaz tüm sıkıntılarımız sonucunda bebeğimizi sağlıcakla kucağımıza alırız
Çok sevindim, kanaman olmadan farkedilmiş olması büyük şans gerçekten. İnşallah şu ilk üç aylık dönemi sağlıkla bir atlatsaydık hayırlısıyla🙏🏻

Ben 4.gun yapmiştim ilk golgeyi o zaman gordum 5.gun kan vermiştim ama asla erken yapma sonra beklemek cok zor oldu🤭 belirtimde sadece 2-3gun siddetli kasik agrim oldu 6-7-8.gunler

Cok kafana takip stres yapma canim ayaklarina hafif yuksek bi yastiga ya da kirlente koy bol bol dinlen yemek ve wc disinda kalkma yerinden fitil ve igne kullsniyosan duzenli yaptir gerekirse hemsire eve gelsin yapsin.Bol bol dua et.Insallah sag salim kucagina alirsin canim Allah buyuk gonderdigim duayi oku canim cok gecmis olsun insallah simsiki tutunur yavrun sana zamani geldiginde de saglikla kavusursunuz

Eklentiler

• Screenshot_20210330-153016_Instagram.jpg
    Screenshot_20210330-153016_Instagram.jpg
    67,3 KB · Görüntüleme: 39
Merhaba ben de 5 . Gun embriyo transferi oldum ve dedikleri tarihten once hic test yapmadim 9 sene hep negatif gordugum icin biraz da korktum ve surekli internetten arastirma yapiyodum belirtilerini ogrenmrk icin kimi yerlesme kanamasi diyo kimi belim agriyo kasigim agriyo falan diuo ben hep okuyup uzuluyodum ben de kasikta hafif batmalar disinda bisey yoktu ben de onlari kullandigim ilaclara bagliyordum.ama iki hafta sonra once kanda sonra idrarda pozitifi gordum cok sukur.yani herkeste belirti olmayabiliyor kiminde az kiminde daha yogun oluyor brlirtiler o yuzden hic kafana takip stres yapma insallah pozitifi goreceksin hayirlisiyla

Merhaba ben de 5 . Gun embriyo transferi oldum ve dedikleri tarihten once hic test yapmadim 9 sene hep negatif gordugum icin biraz da korktum ve surekli internetten arastirma yapiyodum belirtilerini ogrenmrk icin kimi yerlesme kanamasi diyo kimi belim agriyo kasigim agriyo falan diuo ben hep okuyup uzuluyodum ben de kasikta hafif batmalar disinda bisey yoktu ben de onlari kullandigim ilaclara bagliyordum.ama iki hafta sonra once kanda sonra idrarda pozitifi gordum cok sukur.yani herkeste belirti olmayabiliyor kiminde az kiminde daha yogun oluyor brlirtiler o yuzden hic kafana takip stres yapma insallah pozitifi goreceksin hayirlisiyla
Çok açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 bebeğini sağlıkla kucağına al insallah ❤️ çok haklısın aslında hiç belirtidir olmayabilir ki o ilk iki gün yaşadıklarımız tamamen ilaç etkisi, ama şuanda hiç transfer olmamış gibiyim hiçbir şişlik bile yok orda.. göğüslere bakıyorum ordada bişi yok.. inşallah bana da kısmet olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

Çok açıklayıcı yazmışsın çok teşekkür ediyorum 🙏🏻 bebeğini sağlıkla kucağına al insallah ❤️ çok haklısın aslında hiç belirtidir olmayabilir ki o ilk iki gün yaşadıklarımız tamamen ilaç etkisi, ama şuanda hiç transfer olmamış gibiyim hiçbir şişlik bile yok orda.. göğüslere bakıyorum ordada bişi yok.. inşallah bana da kısmet olur 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Insallah canim iyi dileklerin icin de cok tesekkur ederim.kendi adima konusayim ben hep hileli oyunlar oynamayi tercih ederim beklemeye pek tahammulum yok sabirsizim mesela internet hizina da alismisiz hemen her sey olsun istiyoruz ben 15 gun zor bekledim ve hep bi belirti gozledim ama hayat bu kadar hizli degilmis onun kendine gore bi duzeni varmis bebek ne kadar hizli gelisse de belirtiler kendini cok cabuk gostermeyebiliyor kaldi ki hepimizin vucut yapisi karakteri verdigi tepkiler farkli farkli kendinizi kimseyle kiyaslamayin ben gereksiz yere stres yapmisim kendime bu uzun bi yolculuk her anin her heyecanin tadini cikarmaya calisin ve ona ayak uydurun size soyluyorum da simdi bile niye hala karnim cikmiyo acaba cinsiyeti ne yapilan test sonuclqri nasil cikar diye dusunup duruyorum meraklar heyecanlar bitmiyor pozitif haberini aldiktan sonra bile surekli yeni seyler cikiuo merak edecek :) ve cok hakliyiz cogumuzun ilk gebeligi diye dusunuyorum yilkarca beklemisiz hasretini cekmisiz belki de bu anlari yasamayi en cok biz hakediyoruz guzel anneler 💜 Allah size de isteyen hasretle bekleyen herkese de nasip etsin hamilelere de saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah Herkes yasasin herkes tatsin bu duyguyu herkesin kolaylikla sahip oldugu kiminin kiymet bilmeyip dovup sokaga attigi cope camiye biraktigi bu evlatlara sahip olmak icin cok zorlu yollardan gectik geciyoruz da Allah bize sabrimizin mukafatini en guzel sekilde sagsalim hayirla versin insallah, guzel haberlerini bekliyorum kaderdasim 🌹🌹

X