TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Acikcasi hic denemedim dokunarak anlasilabiliyor mu bence siz de cok baski uygulamayin daha kucuk bebisiniz kalp atisini duyup keseyi gordunuz mu? Biliyorum insan merak ediyor ama ben sahsen karnimi yada kasigimi bastirip anlamaya calismaya korkarim yanlis bisey yaparim diye.kiminde hic belirti olmaz kiminde de daha yogun hissedilir dedigim gibi cok siddetli degilse bu kasik agrilari bel agrilari normal telas yapma insallah bebisin daha sıkı tutunup kendine yer aciyordur.Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin

Çok şiddetli baskı uygulamıyorum tabi ki ama hafif sertlik falan olur mu diye merak ediyordum. Keseyi gördüm yolk kesesi de vardı. Kalp atışı içinde pazartesi gideceğim. Dün ne kadar kafaya taktıysam bugün rüyamda kanamam olmuştu o kadar panik halindeydim ki kalkar kalmaz rüyaymış şükürler olsun dedim.

Insallah hayirlisiyla kalp atisini da duyarsiniz canim.heycanlanmamiz surekli onu dusunmemiz normal icimizde bir can var buyumekte gelismekte olan haliyle merak ve endise icindeyiz.Ama cok fazla kafaya takip stres yapmamamiz gerekir cunku bebek de etkileniyo bundan karnini oksa onunla konus sarkilar soyle tadini cikarmaya calis.saglikla kucagina alirsin insallah pazartesi de kalp atisini duyunca yazarsin.ben kese ve kalp atisi icin gittigim gun tam otobusten indim kanamam oldu cok korktum panik yaptim agladim hemen drun yanina gittim doktor bakti evet kanama olmus ama cok onemli bi durum degil dedi bak aglama cunku bunu duymani istiyorum dedi ve o muhtesem sesi duyduk bu sefer heyecan ve mutluluktan agladim.Allah sana da o buyulu ani yasatsin insallah.kendine dikkat et

Amin insallah darisi basimizabir sey soracagim kanama alani olunca kanama olmasi gerekmezmi?merk ettm

Pembe lekelenmem oldu simdi kesildi ilce doktoruna gittim ikinci kesenin yaninda kanama alani gordu daha oglen bir şey yoktu suan cok uzgunum kotuyum
Merhaba canim ben de ilk kez kese ve kalp atisi icin gittigim gun kanamam olmustu buyuk bi heycanla giderken bu yolculuk korku ve panige donustu cok uzuldum agladim ama cok sukur atlattim dr dusuk tehdidi dedi coraspini iki hafta kullanmadim ignelerime ve fitile devam ettim iki hafta sonra kontrole gittigimde cok sukur kanama alani gormedi.demem o ki hamilelikte olabiliyor boyle seyler panik yapip kendini uzme cunku cocuk da etkileniyo.benim arkadasim 7 ay boyunca kanamam oliyodu riskliydim yattim surekli dedi.Biz de dikkat etcez artik.insallah saglikla kucagina alacaksin doktorun tavsiyelerine uy bi de yedigin ictigin seylere dikkat et bazi gidalar yada cok sicak banyo falan bunlar dusuge sebep olabiliyormus sen elinden geleni yap Allah in izniyle yavruna sag salim kavusursun

Kizlar gunaydin belirtiler azaldi diyenler olmus benimde oyle sadece tiksinme var yemek yiyemiyorum hala hamur isi cok iyi geliyor bir tek cikolata seven ben agzima koyamiyorum ama bunlar normal dedi doktorum bir olacak bir olmayacak dedi belirtiler icin

Amin insallah darisi basimizabir sey soracagim kanama alani olunca kanama olmasi gerekmezmi?merk ettm
Aminn.canim benim icin soruyosan benim zaten o gun kanamam olmustu o yuzden panik icindeydim ve cok agladim dusuk oluyo diye iki hafta sonra gittigimde kanama alani gormedim bu bdni sevindirdi dedi doktorum artik bu ay baska dr a gitcem tup bebek merkeziyle isimiz bitti ay basinda gitcem insallah her sey yolundadir

Amin inşallah canım güzel tavsiyelerini yapıcam inşallah rabbim hayırlı evlatlar nasip etsin sağlıklı sıhhatli inşallah

Ayy o kadar iyi anlıyorum ki seni çünkü bende çikolatadan tiksindim ve çok üzülüyorum . Yumurtadan da tiksindim. Yiyemiyorum

Oglen doktor randevun vardi dun hicbisey yoktu her sey yolunda iki kesedede sorun gorunmuyor demişti aksamustu kanama olunca şok oldum hic beklemedigim icin ama suan iyiyim moral olarakta lekelenmem de kesildi her şey Allahtan inşallah hepimiz yavrularimiza sagsalim kavuşuruz gida veya duşla alakasi oldugunu dusunmuyorum yediklerime cok dikkat ediyorum transferden beride hic sicak dusa girmedim ben uzun surede kalmiyorum duşta ama olacagi varsa oluyor işte

Insallah canim hersey guzeldir

Kızlar bana doktorum bebek rahmin ağzına tutunmuş dedi recetedeki tanıda da düşük tehdidi yazıyor. İstirahat et dedi bol bol. Benim için dua eder misiniz? İki gündür de kasık ağrım var korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…