- 2 Mayıs 2011
- 758
- 0
Canım benim ben gönderirim sana hediye.Yaz özelden adresini
sen göndermedin mi ki hediye?? olmaz öyle iki hediye almak bi bekliyim bakalım belki esilaersayın arkadaşım gönderir ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım benim ben gönderirim sana hediye.Yaz özelden adresini
sen göndermedin mi ki hediye?? olmaz öyle iki hediye almak bi bekliyim bakalım belki esilaersayın arkadaşım gönderir ...
son durum hatırladıım kadarıyla esilaersayına hediye gitti ama henüz göndermedi, ebucubu gönderdi ama ona da gönderilmedi deilmi? cnm sen mi yollayacaktın ebucubuya hediye?
ellerine sağlık Ezgi teyzesi kızımla aldıklarını çok beğendikkkkk:)
yok canım ben çevre_en e gönderecektim ama adresini vermedi bir türlü gönderemedim... bana da esilaersayın gönderecekti ben vermiştim adresimi gönderince haber vericem demişti en son ama henüz göndermedi göndermeyeceğim de demedi... böyle karışık bir durum oldu...
yavrum güle güle kullansın inşallah aslında ben ayıcıklı ayakkabıda aldım senın paşaya onu koymayı unutmuşum kargocu oyaladı çünkü beni adres yüzünden,sonradan aldım ama koyamadım
sea.1013
Canım hediyeni aldım bugun teşekkür ederiz.. Bi ara foto ekliycem mucuk mucuk:)
şimdi aldım hediyenii çok çok teşekkür ederizz çok begendim canım resimde eklerim en kısa zamanda teşekkür ederizzz kızımla beraberrBen de nihayet hediyemi yolladım svgptrcg arkadaşıma...
certur arkadaşım ise ilk yollayanlardan biriydi ancak benim yolculuğumdan dolayı kargoda bir karışıklık oldu sanırım. Henüz elime geçmedi. Bugün kargoyu yollarken sordum şubede yokmuş bana ait kargo.