iki kesem var :O)

merhaba enigmacım öncelikle çok geçmiş olsun bol bol dinlen c vitamini al portakal suyu ve de ballı açık çay tüket bende transfer öncesi ve sırasında tam 10 gün grip olmuştum ilaç alamadım c vitamini beni ayağa kaldırdı. sadece Parol kullanabiliyorsun ateşin ağrın olursa hepi bu. Bende çarşamba günü kontrole gittim ense kalınlıkları ve gelişimleri çok şükür iyi çıktı 1 ay sonra tekrar gidicem sanırım cinsiyetleri belli olacak sağlıklı olsunlar gelişsinlerde ben pek cinsiyetlere takılmıyorum. Bu arada 2 kilo aldım şu an 12. haftanın içindeyim umarım sağ salim kucağımıza da alırız tatil yaklaşıyor nete daha çok girebilirim. Tekrar geçmiş olsun :nazar:

ayşem ben atlattım gibi meyve suyu içmeye karşı olduğum için bol bol meyve yiyorum ama mecburen arada da biri verince içiyorum :O)
diyetten kalma alışkanlık kola içmek o kadar kötü gelmiyor desem hoş ida bebişler için sakıncalı ama
işte bu gün hem çok iyi hem de çok güzel hissediyorum böyle devam etmesi dileği ile canım...

ben dün 13.haftamı bitirdim bu gün 14 haftaya girdik aynı gidiyoruz seninkilerde bende ayın 20 sinde
gidicem inşAllah cinsiyetlerini görürüz.ben ultrason resmini de ekledim şimdlik minicik meleklerim ama büyüyeceklr teyzesi :O)

bu arada mesajımın altında gebelik haftamla gün gün açıklama yazıyorya o açıklamanın en alt satırında sağa tıklayıp muhtemel doğum tarihini girersen seninde mesajlarının
altında bebişlerinin her gün nelerinin değiştiğini nasıl geliştiğini sende kursun bayağı açıklamalı olur tavsiye ederim
sağ olsun kadınlar kulübü hep bizi düşünmüş sen de dene canım...

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum bir kaç gündür sarı renk akıntı oluşmaya başladı idrar rengi de koyulaştı sanırım üşüttüm o kadarda çorapsız gezmemeye çalışıyorum evin içinde dahi çıkarmıyorum. Zaten 2 litreye yakın su tüketmeye çalışıyorum doktora geçen hafta gitmiştim bir daha ki kontrol 29 Haziranda. Sizce biraz kendimi sıcak tutsam geçer mi? Daha başka neler yapabilirim dersiniz? İnternetten okudum 12- 13. haftalarda kokusuz kaşıntısız sarı renk akıntılar çok yogun değilse normal yazıyor. Doktora da gitmek istemiyorum. Ne yapayım sizce? Bu durumu yaşayan var mı aramızda?

Canım benim başıma gelmedi ama bence eğer devam ederse dr unu ara bir sor illede gitmene gerek yok orada.
işyerindeki arkadaşımın kaşıntı sorunu vardı içten içe kaşıntısı vardı.dr la telefonda görüştü 2-3 gün geçmeyince içten kaşıntı dr fitil verdi
gebelikte mantar oluşumu olabiliyormuş dedi.
bence en iyisi dr unla telefonla görüş...

X