TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Günaydın Taze Anneler nasılsınız bugün ? Ben iyiyim çok şükür bir şikayetim yok akşamları sadece çok yorgun oluyorum çalıştığım için sanırım dinlenince geçiyor. İlaçlarımın bitmesini iple çekiyorum 12. haftada bırakabilirsin demişti doktorum artık ilaçlardan midem bulanmaya başladı vitamin de dahil zor içiyorum.

Canım bana kızımda taze 3. gün embriyosu transfer edildi ve şu an 8 yaşında kızım çok şükür

Benim de taze embriyo transferi 3. gün embriyosu taze transfer tuttu. Doktorun en doğrusunu bilir ona güvenmek zorundasın

Merhaba subat 22 de transfer oldum 6 martta tahlil yaptirdim cok sukur ilk tup bebek denemesinde pozitifi gorduk artik 10 haftaligiz kalp atisi keseydi derken artik cinsiyetini merak ediuoruz insallah hepimiz de bebislerimizi sagsalim kucagimiza aliriz.Allah isteyen herkese hayirlisiyla nasip etsin insallah

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Kaçıncı haftada keseyi ve kalp atışı gördünüz.

Bu mide yanmasini napacagiz ya gaviscon yarim saat idare ediyor bi kaşik corba icsem bile yaniyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…