TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlarrrrrrrr. Listeye eklemediğim ya da yanlış yazmişsam çünkü bazen yazmayan arkadaşlar adına Sherlock Holmes gibi araştırarak bulup yazıyorum, kalp atışı duyanlar tarihini ve haftasını yazarsa güncellerim. Öptüm hepinizi

Kızlar 8+2 deyim bu akşam durduk yerde bacaklarım ve karnım ağrımaya başladı sanki adet ağrısı gibi. Şiddetli ağrı değil şükür ki ama yine de korkuyorum. 8. Haftayı geçip böyle arada ağrıları olan var mıııı ?

Benim oluyo zaman zaman normal canım rahim büyüyormuş ondan.

Merhaba , 25 Şubat transfer , 8 Mart test , 16 Mart kese görme , 30 Mart kalp atışı , 12 nisan kontrol hersey yolunda çok şükür

Ben de de oluyor , karın bel kasık sürekli bir tanesi bazen birden fazlası hissettiriyor kendisini , doktorum da olacağını söylemişti zaten , korkulacak birsey olduğunu zannetmiyorum . Zaman zaman midem de agrıyor benim

Kizlar birsey soracagim biz simdi ilk 3 ay iki haftada bir mi kontrol olacagiz??

Kizlar birsey soracagim biz simdi ilk 3 ay iki haftada bir mi kontrol olacagiz??
Keseyi gördükten 2 hafta sonra çağırdı doktorum , kalp atışını duyduk, 2 hafta sonra tekrar çağırdı normal kontrol oldu ( 9+4 ) şimdi 3 hafta sonra gel dedi , o zaman gittiğimde detaylı ultrason yapılacakmış hem de

Deta
Detayli ultrason 20 haftalk falan degilmiydi cnm,)

Canım benim keseyi yanlış yazmışsın. Kese tarihim 6 Nisan 4+5tim gördüğümüzde

Deta

Detayli ultrason 20 haftalk falan degilmiydi cnm,)
Valla doktorum öyle dedi bana , ilk detaylı tarama , ikincisi de ileri de olacak dedi . Normalde 10. haftalarda kan alıp tarama yapanlar da var ama doktorum önce detaylı ultrason yapacağız gerek görürsek kandan tarama yapmak yerine amniyosentez isteyebiliriz gerek olmazsa kandan tarama yapariz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…