TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Günaydın arkadaşlar benimde 5+5 de kese yolk sac ve embriyo göründü ama kalp atışı yok dedi doktor tüp bebek doktoruma değil başka doktora da görünmüştüm bana yarın sabah gel aç ve susuz gel test yapıcam dedi sonra sabah gittim bana radyoloji uzmanı da bir görsün seni dedi yukardan ultrason ile baktı oda yolk sac var kese düzgün 6. Haftada embriyoyu göremedim dedi usg ile takibini öneriyorum dedi aşağıya doktorun yanına indim bana hemen kürtaj yapalım o doktor da görememiş dedi aç susuz gel diye o yüzden söylemiş kan felan da almadı bende ben kürtaj olmak istemiyorum beklemek istiyorum dedim bütün ilaçlarını bırak doğal akışında olsun çok kanaman olursa hemen gel dedi bende tüp bebek doktoruma sormadan ilaçlarımı bırakamam dedim kızdı Böyle başına gelen var mı 5+5 de hiç kalp atışı görünmeyip sonradan görüp duyan çok moralim bozuk bir daha da o doktorun yanından bile geçmeyeceğim %1 ihtimal bile olsa ben hemen nasıl aldırırım

Canim daha 5+5te ne kurtaji hemen bu doktorlar nasil ya.. yolk var bebek varmiş sonucta bazen atim gec olusabiliyor 7.haftada falan bence de baska doktora git

Canim daha 5+5te ne kurtaji hemen bu doktorlar nasil ya.. yolk var bebek varmiş sonucta bazen atim gec olusabiliyor 7.haftada falan bence de baska doktora git
Benim beta hcg de yavaş artıyor ondan hemen yapalım dedi ama anlayamıyorum bide bana yarın gel kürtaj yapalım demiyor hazırlıksız hiçbirşeyden haberim olmadan gittim hastaneye eşimle ne olduğunu anlayamadık tüp bebek doktoruma sordum o bekleyelim salı günü kontrole gel bazen geç döllenme olabiliyor dedi ilaçlarını sakın bırakma dedi kese düzgün embriyo oluşmuş ve gelişiyor günü gününe

Seni en iyi bilen tup bebek doktorun tabiki de benim doktorum ilk kese gordugunde sagliksiz olsa kese bozuk olurdu demisti kendini belli eder demisti inşallahh haftaya sagsalim duyarsiniz kalbini

Seni en iyi bilen tup bebek doktorun tabiki de benim doktorum ilk kese gordugunde sagliksiz olsa kese bozuk olurdu demisti kendini belli eder demisti inşallahh haftaya sagsalim duyarsiniz kalbini
Kese bu şekilde canım ama o kadar moralimi bozdu ki böyle umudumu bitirdi

Eklentiler

• CFC5CA2B-B981-40CB-84C2-48787FDFB87A.jpeg
    87,1 KB · Görüntüleme: 72
Kizlar mucizelerimin kalp atişlarini duyduk rabbime binlerce kez sukurler olsun rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahhh
Gözün aydın canım çok sevindim darısı bize inşallah haftası senin haftana uyumlu çıktımı kaç hafta günde görmüş oldun.bende cumartesi gideceğim inşallah görürüm

Canim kac haftaliksin suan insallah saglikla devam eder cnm tup bebek doktorun en iyisini bilir kuzum

Gözün aydın canım çok sevindim darısı bize inşallah haftası senin haftana uyumlu çıktımı kaç hafta günde görmüş oldun.bende cumartesi gideceğim inşallah görürüm
Amin inşallah canim guzel haberini bekliyoruz senin de embriyo transferine gore bugun 6+3 gunlugum embriyolarin biri 6+0 biri 6+1 normal dedi doktor gelisimlerine

Canım ben 5+5 de karından ultrason ile sadece keseyi gördüm yolk sac bile görünmedi hem bakan doktor hem tüp bebek doktorum nolmal bu haftada sadece kese görmeyi bekliyoruz dedi. Ben daha önce boş gebelik geçirdiğim için dayanamadım 2 gün sonra başka hastane de vajinal muayne ile yolk kesesi göründü yine o doktor da bu hafta da normal kalp atışı görünmemesi dedi bir hafta sonra net belli olur dedi yani 3 ayrı doktor da bu haftalar da görünmemesi normal derken bile o nasıl Bi doktor hemen kürtaj öneriyor. Senin kanaman falan yok demi Bi de ne zaman transfer olmuştun

6 hafta 1 günlük oldu canım oda kalp atışını göremedi ama bekleyelim demişti 10 gün sonra gel bakalım kalp atışını görebilecekmiyiz dedi
Normal canim ben ilkinde 6+6gun duymustum duyacaksin sen de insallah7 8 haftaya kdr normal

Ben 5 martta transfer olmuştum canım geç döllenme olabiliyormuş 3. Gün embriyosu benim ki bende anlamadım bide olmak istemiyorum dedim hemen yüzü felan değişti kızmaya başladı bu sağlıklı değil niye ısrar ediyorsunuz gibi konuştu bişey diyemedim o anda kafam allak bullak oldu ama yani gelişen bir bebek var 5 hafta 5 günlüktü bir gün sonra tam 6 haftalık dedi ondan bir hafta önce de 4 hafta 5 günlük demişti

İnşallah canım çok teşekkür ederim içime su serptiniz ama duyamasam bile keşke demeyeceğim ben gelişen bebeği nasıl aldırırım belki atacaktı ile nasıl yaşayım
Daha cok erken hic kotu dusunme saglikla sihhatle kucagina alacaksin insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…