- 19 Nisan 2020
- 3.368
- 2.854
- 29
Ne kadar guzel bi goruntu Allahim darisi başima inşallahhMerhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne kadar guzel bi goruntu Allahim darisi başima inşallahhMerhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0
Gunaydin canimGünaydın kızlar
Çok güzel yaaa sağlıcakla kalbini de duyarsın inşallahMerhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0
Merhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0
İNŞALLAH canım hepimiz sağlıkla kavuşalım Allah razı olsunÇok güzel yaaa sağlıcakla kalbini de duyarsın inşallah
Aynen canım özel hastane biraz uzak mesafede devlet iki sokak ötede ama mecbur özel e devam edeceğim perşembe bakalım dedi daha net konuşuruz dediSukurler olsun canim benim artik ozele devam makine ne kdr onemli iste
Amin canım inşallah sende herkese sırasıyla göreceğizNe kadar guzel bi goruntu Allahim darisi başima inşallahh
Gözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsınMerhaba kızlar bugün özel hastane ye gittim vajinal muayne oldum kese içinde yolk göründü çok şükür kalp atışı için erken dedi bugün 6+0
Çok teşekkür ederim, amin inşallah hepimiz sağlıklı bir şekilde alırız inşallahGozunuzaydin Allah kucaginiza almayi nasip etsin inşallah
Amin amin inşallahMasllah ne guzel Rabbim saglikla kucaklamayi nasip etsin insallah hepimize
Merhabalar , çok teşekkür ederim hoşbuldumMerhaba hayırlı olsun hoşgeldiniz
Amin inşallah hepimiz canım Allah razı olsunGözün aydın canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın
Geçmiş olsun kuzum ben de bugün onu düşünüyordum ne zaman basım dönecek diye filmlerde hamilelik adı altında ne görsek bizde niye olmuyor diye düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda geçerKızlar baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşayan oldu mu? Sanki türk filmi gibi ay başım dönüyor hamileyim
Yataktan hızlı kalktıgımda bas donmem oluyor ama o normaldede oluyor sanki tansiyonum bir gün 95 e 47 idi çok korkmuştuk ama normal diyolla nadir de olsa yasanıyor canımKızlar baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşayan oldu mu? Sanki türk filmi gibi ay başım dönüyor hamileyim
Benim de tansiyonum 9 /5 ay hiç güzel bir şey değil.. beni mi buldu ayol.. gözlerim karardı hemen eşim yakaladı beni..Yataktan hızlı kalktıgımda bas donmem oluyor ama o normaldede oluyor sanki tansiyonum bir gün 95 e 47 idi çok korkmuştuk ama normal diyolla nadir de olsa yasanıyor canım
Dönmesin aman walla iyi değil. Allah'ın gücüne gitmesin tabii de ...Geçmiş olsun kuzum ben de bugün onu düşünüyordum ne zaman basım dönecek diye filmlerde hamilelik adı altında ne görsek bizde niye olmuyor diye düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda geçer
Bu bebeler her seyimizle oynuyor valla tuzlu bir şeyler tüketseydin hemenBenim de tansiyonum 9 /5 ay hiç güzel bir şey değil.. beni mi buldu ayol.. gözlerim karardı hemen eşim yakaladı beni..
Annem ayran yaptı, onlar da buna gülüyor bunlar tatlı şeyler dio..Bu bebeler her seyimizle oynuyor valla tuzlu bir şeyler tüketseydin hemen
Tatlı şeyler de yaşayanı etkiliyor işte ..Annem ayran yaptı, onlar da buna gülüyor bunlar tatlı şeyler dio..