TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Sukurler olsun canim benim artik ozele devam makine ne kdr onemli iste😍🤗
Aynen canım özel hastane biraz uzak mesafede devlet iki sokak ötede ama mecbur özel e devam edeceğim perşembe bakalım dedi daha net konuşuruz dedi
Ne kadar guzel bi goruntu Allahim😍😍 darisi başima inşallahh🤲🤲
Amin canım inşallah sende herkese sırasıyla göreceğiz 😍🤗

Kızlar baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşayan oldu mu? Sanki türk filmi gibi ay başım dönüyor hamileyim
Geçmiş olsun kuzum♥️ ben de bugün onu düşünüyordum ne zaman basım dönecek diye 😂😂 filmlerde hamilelik adı altında ne görsek bizde niye olmuyor diye düşünüyoruz. İnşallah en kısa zamanda geçer 😍

Kızlar baş dönmesi ve tansiyon düşmesi yaşayan oldu mu? Sanki türk filmi gibi ay başım dönüyor hamileyim
Yataktan hızlı kalktıgımda bas donmem oluyor ama o normaldede oluyor sanki 🤭 tansiyonum bir gün 95 e 47 idi çok korkmuştuk 🥺 ama normal diyolla 🌺 nadir de olsa yasanıyor canım

Yataktan hızlı kalktıgımda bas donmem oluyor ama o normaldede oluyor sanki 🤭 tansiyonum bir gün 95 e 47 idi çok korkmuştuk 🥺 ama normal diyolla 🌺 nadir de olsa yasanıyor canım
Benim de tansiyonum 9 /5 ay hiç güzel bir şey değil.. beni mi buldu ayol.. gözlerim karardı hemen eşim yakaladı beni..

X