TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Kızlar yaa az önce peçeteye kahverengi pembemsi akıntı şeklinde leke geldi yaa ödüm kopuyor ters bişey olacak diye doktor randevum yarın bugün gitme durumum da yok korkudan uzandım kalkmıyorum. ☹️
Benimki cumadan beri var ara sira peceteye geliyo. Acile gittim kese yerinde duruyo dedi. Kendi doktorum baska sehirde yarin randevum var yarin gorup rahatlarim diye dusunuyorum.dun ve bugun sanki gelmiyo gibi.cok korktum agladimda, kotu bisey olsa boyle kalmaz cogalir rengi degisir diye dusunup kendimi rahatlatmaya calisiyorum

Herkese selammmmmmm 😇
2020 Kasim Annesiyim
2021 Kasim Anne adaylarina selam ederim 😉

forumu okuyunca birden gecmise döndüm,gecen yil bugunlerde mide bulantilarim vardi hic ozamanlar bitmeyecek sanirken iki bebisim su an kucagimda😍
Biri oglan biri kız🥰
38+0 da sezeryan ile dünyaya geldiler
Benim gibi ikiz anneleri varsa erken doğum olacak diye korkmasınlar.bizler tedaviyle hamile kaldığımız için zor yollardan geçtik buyüzden hepinizi kucak dolusu öpüyorum 😘
Allah bağışlasın inşallah 😍 sağlıcakla büyütün ❤️❤️ Rabbim bize de Sağlıkla hayırla kucağımiza almayı nasip etsin inşallah. Geriye dönüp baktığımızda insan diyor nelerin nelerin üstesinden geldim. Size hayırlısıyla kavuşmuşsunuz darısı başımıza inşallah ♥️

Herkese selammmmmmm 😇
2020 Kasim Annesiyim

forumu okuyunca birden gecmise döndüm,gecen yil bugunlerde mide bulantilarim vardi hic ozamanlar bitmeyecek sanirken iki bebisim su an kucagimda😍
Biri oglan biri kız🥰
Benim gibi ikiz anneleri varsa erken doğum olacak diye korkmasınlar.bizler tedaviyle hamile kaldığımız için zor yollardan geçtik buyüzden hepinizi kucak dolusu öpüyorum 😘
Allah bagislasin bebisleri.kucagina alinca butun bu stresli herseyi kafaya takilan gunler gecmistir.

Hayırlı olsun canım ben de bugün kese görmeye gittim bizim de ikiz çok şükür ama hiç başka bişey sormadım sadece keseleri gördük yolk kesesi bebek oluşumu falan sormadık hiç 9 gün sonrası için randevu verdi inş bebek ve kalp atışını duyarım demek ilk başta yalnızca kese görmek normal kızımda hem kese hem bebeği görmüştük o yüzden bu değişik geldi
Haftasi erken olduğu icin normal tabikide karindan bebegi gormek icin kesenin en az 18-20mm olmasi gerek

Çok geçmiş olsun bişey olmaz inş çoğu kişide oluyor lekelenme
İnşallah canım Allah razı olsun kimsenin başına gelmesin çünkü çok tedirgin ediyor korkutuyor ☹️
Benimki cumadan beri var ara sira peceteye geliyo. Acile gittim kese yerinde duruyo dedi. Kendi doktorum baska sehirde yarin randevum var yarin gorup rahatlarim diye dusunuyorum.dun ve bugun sanki gelmiyo gibi.cok korktum agladimda, kotu bisey olsa boyle kalmaz cogalir rengi degisir diye dusunup kendimi rahatlatmaya calisiyorum
Korkmamak elde değil gerçekten bende beklemekten başka çaremiz de yok yarın bakacaz inşallah herşey yolundadır canım ikimizde güzel haberle geliriz

Benim de hiç iki katı kadar artmadı. Benim hiç umudum yoktu devam edeceğine dair. İnşallah hayırlısıyla sen de duyacaksın beta değeri artışı ile alakalı değil 🙏🏻
İnşallah canım beta hcg progesteron arttırmada görevliymiş sanırım oda 20 çıktı doktor güzel dedi inşallah hiç birimizde bir sorun olmaz hepimiz o kadar emek veriyoruz yıpranıyoruz ki isteyen çabalayan kimsenin kucağını boş bırakmasın Rabbim

Kızlar yaa az önce peçeteye kahverengi pembemsi akıntı şeklinde leke geldi yaa ödüm kopuyor ters bişey olacak diye doktor randevum yarın bugün gitme durumum da yok korkudan uzandım kalkmıyorum. ☹️
Bende de aynısı oldu canım korkma doktora gittim arasaydın gelme derdim gerek yok çok normal dedi tekrar olursa korkma dedi. Kanama olursa tehlikeli dedi. Ama gitmişken beni muayene etmişti tekrar sorun yoktu içini ferah tut.

Herkese selammmmmmm 😇
2020 Kasim Annesiyim

Biri oglan biri kız🥰
Off nasıl iyi geldi bu mesaj anlatamam benim bu aralar kafamda deli sorular erken mi doğarlar normal kadın doğuma mı devam edeyim yoksa perinatologa mı gideyim gittiğim hastanenin küvez durumu nasıl acaba 8. haftada daha bunlara başladım mesajınızı okuyunca içim rahatladı inşallah bizimde çok güzel geçer hamileliğimiz ve sağlıkla alırız kucağımıza

Bende de aynısı oldu canım korkma doktora gittim arasaydın gelme derdim gerek yok çok normal dedi tekrar olursa korkma dedi. Kanama olursa tehlikeli dedi. Ama gitmişken beni muayene etmişti tekrar sorun yoktu içini ferah tut.
Ayy inşallah benimde öyle dir. yarına kadar içim içimi yer elimde değil tekrar gördüm inşallah artmaz kesilir

X