TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Guzel haberlerini bekliyoruz. Senin kanaman gectimi
Evet canım sadece bir kere bir günlük ped kadar kahverengi oldu, progesteron iğne verdiler ve kan sulandırıciyi kestiler. Kesenin etrafında kanama oluşmamıştı. Çok şükür iyiyiz ..

Yaaa cok guzelll maslalah saglikla kucagina alacaksin insallah en heyecamli kisma gecmissin
Rabbim hepinize nasip etsin inşallah inan ki zaman geçmiyor gibi geliyor. İnsan hemen kucağına alıp uykusuz gecelere geçmek istiyor Rabbim hepimize tamamına erdirmeyi nasip etsin sağlıcakla kucağımıza alalım yavrularımızı inşallah

Amin canim benim nazli bebislerimize saglikla kavusalim

Darisi bizlere olsun dua edin hepimiz duyalim o minicik kalpleri

İnşallah canım inşallah o günleri de göreceğiz hep birlikte

Bebeklerinizin kilosu neydi nasıl başardınız 38 haftaya gelmeyi biraz anlatır mısınız özellikle dikkat ettiğiniz şeyler oldu mu

Kızlar merhaba. Bugün transferimin 14.gunu. Doktor haftaya ultrasona gel dedi ama gün vermedi. Keseyi görmek için kaçıncı günde randevu almalıyım?

Geldim geldim çok bekledik. Dr.Ali Fuat bey olunca hep beklioz. Neyse duyduk çok şükür ama yine alttan muayene ile duyuldu. 6+2 dedi , her şey yolunda gidiyor dedi. Çok şükür
Çok şükür kuzucugum sağlıcakla ilerlesin inşallah

Arkadaşlar merhaba mesajları okudum herkes kalp atımı için 6 haftalarda gitmiş bazen 6 hafta bazen 7 haftanın sonunda duyuluyor erken gidip strese girmeyin derim duyulmadığı o zaman bir hafta sonra gelin diyorlar hepimiz için o günler zehir oluyor keseyi gördükten sonra bence olabildiğince geç alın muayene tarhini

Yaa cok sukur cok guzellpeki cnm son regl tarihine gore mi hesaplaniyor
Sanırım öyle 11 Mart transferim ama sürekli değişiyor beklenen doğum tarihi ve haftasi Dr değişti ve makine farklı ondan sanırım. Yakında düzene girer hep aynı yere gidicem ya artık.. sen daha iyi bilirsin, biz daha acemiyikkk.

Son reglye uyar büyük ihtimalle cnmoncekinde uyuyordu simdi bakalim nasil olr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…