TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Canım mesajla ulaşabiliyorum anca cevap bekliyorum sordum doktorum a da

Kormamak gerçekten elde değil daha günde 3 tane fitil kullanıyorum progestan. Kadındoğum Doktoru bugün yok hastane de tüp bebek doktorum başka şehirde zaten ona artık gitmiycem. İnşallah sıkıntılı durum değildir şu an elimden gelen istirahat etmek başka bişey gelmiyor
Hic korkma cnm doktorun da normal oldugunu soyleyecektir inslalah cevap verince icim rahatlayacak dinlen bol bol

🤣 canım aynen ya ben belirtim yok deyip durdum dün yürüyüş yapmıştım kasığım semsert oldu birden hah dedim orda, hatırlattı kendini, akşama doğru da hafif bulantım oldu. Yarın da ben görücem yine miniğimi 🥰
İnşallah sağlıcakla görür duyarsın kalbinin sesini annesi😍😍

6. ve 7. haftalarda yaşanabiliyormuş doktorum öyle söylemişti. Nedeni ise bizim bu progesteron hormonumuz yetersiz kalıyormuş normal gebelik yaşayanlara göre. Tüp bebek olunca nazlı oluyorlar biraz🥰❤️ O yüzden gün aşırı yaptığımız progestanı 5 gün aralıksız yapmıştık.

Hic korkma cnm doktorun da normal oldugunu soyleyecektir inslalah cevap verince icim rahatlayacak dinlen bol bol
Doktorum dönüş yaptı dinlenmemi ve günlük 50 lik progestan kalçadan yapmamı söyledi sağlık ocağında arkadaşım var hemen ona yazdırdım yürümek istemedim için iğneyi eşim yapacak inşallah yarın doktordan güzel haberler le gelirim

Doktorum dönüş yaptı dinlenmemi ve günlük 50 lik progestan kalçadan yapmamı söyledi sağlık ocağında arkadaşım var hemen ona yazdırdım yürümek istemedim için iğneyi eşim yapacak inşallah yarın doktordan güzel haberler le gelirim
NOrmalde hergun vurulmuyormuydun cnm insallah hayirli haberlerini bekliyoruz canim benim esim vurabiliyormu ne guzel

Çok teşekkür ederim inşallah hayırlısıyla sağlıkla devamı gelir 🙏🏻😊 9 Mart’ta transfer oldum. Sen?
Ben 5 martta oldum canım beta hcg değerim iki katı artmadı hep %60-70 arttı geçtiğimiz perşembe günü keseyi gördük 4 hafta 5 günlük dedi bana küçük geldi bide beta öyle olunca hiç umudum kalmamıştı ama umut oldun bana seninde sanırım beta iki katı artmamış ama kalp atışını duydun o kadar çok sevindim ki

Ben 5 martta oldum canım beta hcg değerim iki katı artmadı hep %60-70 arttı geçtiğimiz perşembe günü keseyi gördük 4 hafta 5 günlük dedi bana küçük geldi bide beta öyle olunca hiç umudum kalmamıştı ama umut oldun bana seninde sanırım beta iki katı artmamış ama kalp atışını duydun o kadar çok sevindim ki
Benim de hiç iki katı kadar artmadı. Benim hiç umudum yoktu devam edeceğine dair. İnşallah hayırlısıyla sen de duyacaksın beta değeri artışı ile alakalı değil 🙏🏻

Yok iğneyi kesmiştik gün de 3 tane fitil olarak kullanıyor dum. Öğrendi mecbur önceki tedavilerim de de sürekli git gel zor oluyor du en iyisi öğrenmek dedi
Cok iyi bilen biri olmasi canim igneye devam ozmn bir sure daha sanrm bana da proluton depot verdi bugun ve haftaya birer tane

En son kadin doguma gittigimde 5+0dim sadece keselri gorduk 5mmdi bugun kontrolum var 5+6yim bakalim gorunecekmi..
Hayırlı olsun canım ben de bugün kese görmeye gittim bizim de ikiz çok şükür ama hiç başka bişey sormadım sadece keseleri gördük yolk kesesi bebek oluşumu falan sormadık hiç 9 gün sonrası için randevu verdi inş bebek ve kalp atışını duyarım demek ilk başta yalnızca kese görmek normal kızımda hem kese hem bebeği görmüştük o yüzden bu değişik geldi

Hayırlı olsun canım ben de bugün kese görmeye gittim bizim de ikiz çok şükür ama hiç başka bişey sormadım sadece keseleri gördük yolk kesesi bebek oluşumu falan sormadık hiç 9 gün sonrası için randevu verdi inş bebek ve kalp atışını duyarım demek ilk başta yalnızca kese görmek normal kızımda hem kese hem bebeği görmüştük o yüzden bu değişik geldi
Ne guzel gozunuz aydin insallah saglikla kucaginiza alrsnz😍

Kızlar yaa az önce peçeteye kahverengi pembemsi akıntı şeklinde leke geldi yaa ödüm kopuyor ters bişey olacak diye doktor randevum yarın bugün gitme durumum da yok korkudan uzandım kalkmıyorum. ☹️
Çok geçmiş olsun bişey olmaz inş çoğu kişide oluyor lekelenme

Herkese selammmmmmm 😇
2020 Kasim Annesiyim
2021 Kasim Anne adaylarina selam ederim 😉

forumu okuyunca birden gecmise döndüm,gecen yil bugunlerde mide bulantilarim vardi hic ozamanlar bitmeyecek sanirken iki bebisim su an kucagimda😍
Biri oglan biri kız🥰
38+0 da sezeryan ile dünyaya geldiler
Benim gibi ikiz anneleri varsa erken doğum olacak diye korkmasınlar.bizler tedaviyle hamile kaldığımız için zor yollardan geçtik buyüzden hepinizi kucak dolusu öpüyorum 😘

X