- 18 Mart 2013
- 621
- 1.047
Şükürler olsun sağlıkla kucağımıza da alalım inş. Bizde 2. kontrol için Pazartesi gideceğiz.Duydum ve geldim şükürler olsun.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şükürler olsun sağlıkla kucağımıza da alalım inş. Bizde 2. kontrol için Pazartesi gideceğiz.Duydum ve geldim şükürler olsun.
İnşallah görürsün canım içini ferah tutBelirti herkeste hatta her hamilelikte olur olmaz belli değil onun için hiç takılmayın o konuya bu perşembe benimde ilk ultrason kontrolüm var inşallah sağlıklı bir kese görürüz içinde miniğim görünürmü onu düşünüyorum bende
Ayy evet bir an önce karnımda hissetmek istiyorum ama daha çok neyse ki Pazartesi 2. kontrolümüz var görücem bebişleri inşallah sağlıkları iyidir.Bende belirti gitti aynı sizler gibi oldum acaba bir şey mi oldu. İçimizde kipirdadigini hissetsek de rahatlasak inşallah
Evet di mi yaa böyle çok zorBende belirti gitti aynı sizler gibi oldum acaba bir şey mi oldu. İçimizde kipirdadigini hissetsek de rahatlasak inşallah
Ayy evet bir an önce karnımda hissetmek istiyorum ama daha çok neyse ki Pazartesi 2. kontrolümüz var görücem bebişleri inşallah sağlıkları iyidir.
Kızlar bir de karninizda şişkinlik var mı bakıyorum iki aylık böyle olmaz. Estrofemden kaynaklı mı acabaEvet di mi yaa böyle çok zor
Hızır mısın mübarek inşallah canım benim. Rabbim sağlıcakla kucağimiza almayı da nasip etsinNapiyorsunuz ayolll buralar endişeden geçilmiyor. Yapmayın böyle lütfen ,yoksa bu 8 ay geçmez. Herkeste belirti olmaz zaten, keseyi , bebeği ve kalp atışını duyduysaniz sakin olun. Hamileliğinizin tadını çıkarın 4 aydan önce bebekleri hissetmemiz mümkün değil.. zor ama sabır diliyorum
Ilaçlar şişirio canım bende de varKızlar bir de karninizda şişkinlik var mı bakıyorum iki aylık böyle olmaz. Estrofemden kaynaklı mı acaba
Evet canım benim karnımda şiş sanki ödem var gibi ve progestan çok gaz yapıyor bende estrofem de ödem yapıyor olabilir bu ilaçları 12. haftaya kadar kullanacaksın demişlerdi siz ne kadar kullanacaksınız.Kızlar bir de karninizda şişkinlik var mı bakıyorum iki aylık böyle olmaz. Estrofemden kaynaklı mı acaba
Doktor ne zaman bırakacağını söyledi mi?Ilaçlar şişirio canım bende de var
Duydum ve geldim şükürler olsun.
Ben henüz sormadım büyük ihtimalle aynıdırEvet canım benim karnımda şiş sanki ödem var gibi ve progestan çok gaz yapıyor bende estrofem de ödem yapıyor olabilir bu ilaçları 12. haftaya kadar kullanacaksın demişlerdi siz ne kadar kullanacaksınız.
12. HaftaDoktor ne zaman bırakacağını söyledi mi?
Ayni durum esimi darliyorum belirtim yok doktora gidelim diye gizli gitmeyede ginlum razi degil ne guzel iste rahat et diyor erkek kafasi lazim bize ama cogunlukra bu haftalarda bi gecmis sanki belirtiler ınsaalah rahat ederiz kalp sesini de duyuncaBenimde 5 gün falan hafif bi bulantım vardı iki gündür hiç bi belirti kalmadı çok iyi hissetmeye başladım kendimi demek ki normal arada geçip arada yine belli eder kendini bence iyice evhamlı olduk sanki demek ki olabiliyor böyle
AminAllah biz duymayanlara da nasip etsin
Var, kilo da aldım ben biraz. İlaçların etkisi çok oluyor olabilir, gebelikten de oluyordur.Kızlar bir de karninizda şişkinlik var mı bakıyorum iki aylık böyle olmaz. Estrofemden kaynaklı mı acaba
İnan bunu kendime hep tekrar ediyorum çok saçma geliyor bu paniğim ama çok garip hormonlardan mıdır nedir kendime engel olamıyorumNapiyorsunuz ayolll buralar endişeden geçilmiyor. Yapmayın böyle lütfen ,yoksa bu 8 ay geçmez. Herkeste belirti olmaz zaten, keseyi , bebeği ve kalp atışını duyduysaniz sakin olun. Hamileliğinizin tadını çıkarın 4 aydan önce bebekleri hissetmemiz mümkün değil.. zor ama sabır diliyorum
Canım ne yaptin, kalp atışını duydun mu?Alirsin insallah hic cocugu olmayana daha çok üzülüyorum ben,herkes birden fazla çocuk sahibi olacak degil ya...Kendim ettim kendim buldum diyorum ben
Normalde dun gidecektim randevum iptal oldu bugün akşama doğru gideceğim yazarim buraya sonucu.Canım ne yaptin, kalp atışını duydun mu?