Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hayirli haberlerle gel inşallah caniim icini ferah tutGünaydın kızlar bugün kalp atışı randevum var dua edin benim için. İnşaallah çok sağlıklıdır ve herşey yolundadır.
Oyle durumlarda temiz havaya cikip hava al bisey olmaz fazla maruz kalip akcigerlerden kana karisirsa sikinti ama o kadar da maruz kalmamişsin zaten korkmaKizlar size bir sey sormak istiyorum dun esim dezenfektan sıktı esyalara ben odanin disindsydim pencerede acti ama cok kotu koktu yatarken bile bogazimda kalmisti resmen cok korktum sonrasinda bebege bir sey olmus mudur suan bir sey yok ama 15 dk filan o hava burnumdan gitmedi sanki
Ya aslında stres yapmıyorum ama çok ta rahat değilim benim hiç gebelik belirtim olmadığı için tedrginim.bulantı falan hiç olmadı daha o yüzden acaba bi sorun var mıdır dye düşünüyo insan illa ki. İnşaallah sağlıklıdır.Hayirli haberlerle gel inşallah caniim icini ferah tut
Keşke bende senin kadar rahat olsam hep icime vesvese geliyor bos gebelikse vs diye bence buna sukret kuzum ne guzel tum gebeligin rahat gecer insallahYa aslında stres yapmıyorum ama çok ta rahat değilim benim hiç gebelik belirtim olmadığı için tedrginim.bulantı falan hiç olmadı daha o yüzden acaba bi sorun var mıdır dye düşünüyo insan illa ki. İnşaallah sağlıklıdır.
Çok üzüldüm canım bende 1 kez kimyasal gebelik yaşamıştım seninkine benzer çok çok zor Allah sabır versin inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşursunKanamaya çevirmedi sadece bir kere leke içinde kırmızılık vardı. Bence ihmal etmeyin her hafta gerekirse kontrol olun. Benim yaşadığım durum çok küçük ihtimal bunu da unutmayın...
Camları açsaydınız keşke bana bir arkadaşım hamileyken çok dezenfektan ve kolonya kullanma dedi sık sık ellerini yıka sadece dedi ona doktoru söylemiş zararlı diye bundan sonra dikkat edersin bir şey olmaz inşallahKizlar size bir sey sormak istiyorum dun esim dezenfektan sıktı esyalara ben odanin disindsydim pencerede acti ama cok kotu koktu yatarken bile bogazimda kalmisti resmen cok korktum sonrasinda bebege bir sey olmus mudur suan bir sey yok ama 15 dk filan o hava burnumdan gitmedi sanki
O güzel sesi gümbür gümbür duyarsın inşallahGünaydın kızlar bugün kalp atışı randevum var dua edin benim için. İnşaallah çok sağlıklıdır ve herşey yolundadır.
Ben lutinus kullanıyorum ama vajinal yoldan. Hiç ağızdan alınabilir diye duymadım. Doktoruna sordun mu pekiMerhaba, lutinus tablet kullanıyorum, kanamam olunca acile gitmek zorunda kaldım, bir gün yatış yaptım, bana hastanede lutinus vajinal tableti ağızdan alabilirsin dediler ve içtim, ara ara lekelenmelerim devam ediyor, serum la birlikte aktif kanamam kesildi, lutinus vajinal tablet sadece vajinal yolla kullanıldığı yazıyor, başına böyle bir durum gelen var mı? Olayın üzüntüsünden bizde sorgulayamadık, ancak şimdi içime bir kurt düştü
Ben hep ağızdan alıyorum. Ilk hafta baş dönmesi ve uyku yaptı. Sonra tamamen bitti yan etkiler. Onun dışında yan etkisi olmadıKızlar hepinize merhaba Progestan kapsülü sabah vajinal, akşam ağızdan alıyorum. Bu şekilde kullanıp ağzının tadı değişen var mı? Acayip bir şekilde acımsı değişik bir his midemi bulandırıyor.
Cevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim, eczaneye de doktora da sordum alınabilirmişBen lutinus kullanıyorum ama vajinal yoldan. Hiç ağızdan alınabilir diye duymadım. Doktoruna sordun mu peki
Rica ederim. Sevindim canımCevaplarınız için ayrı ayrı teşekkür ederim, eczaneye de doktora da sordum alınabilirmiş
Kötüyü düşünme hemen rahat Bi hamilelik geçireceksin belli ki. Belirtiler giderek azalıyor bende de sadece bel ağrısı var ama bel fıtığım da var ondan mı gebelik belirtisi den mi bilemiyorum. Progestan hormonu da yapıyor diye okudum. Ama kızım da da hiç belirti yaşamadım nerdeyse çok şükür doğdu.Kizlar benim iki gundur tum belirtilerim bitti hatta bugun sifir uyku bitti cok dincim bulanti kesildi bunun nedeni sizce nedir bebek mi acaba yok diye dusunmeye basladim doktor da haftaya verdi randevu sizlerde bu durum oldu mu
Yaaa bunu okuyunca cok mutlu oldum hic kasik batmasida kalmadi da acaba diyor insan tup bebek olunca normalde olsa takilmayacagimiz seylere takilir oldukKötüyü düşünme hemen rahat Bi hamilelik geçireceksin belli ki. Belirtiler giderek azalıyor bende de sadece bel ağrısı var ama bel fıtığım da var ondan mı gebelik belirtisi den mi bilemiyorum. Progestan hormonu da yapıyor diye okudum. Ama kızım da da hiç belirti yaşamadım nerdeyse çok şükür doğdu.
Kizlar benim iki gundur tum belirtilerim bitti hatta bugun sifir uyku bitti cok dincim bulanti kesildi bunun nedeni sizce nedir bebek mi acaba yok diye dusunmeye basladim doktor da haftaya verdi randevu sizlerde bu durum oldu mu
Kızlar sizi okuyunca azıcık rahatladım. Bende de birkaç gündür belirti neredeyse yok, ilaçları içince bir tek oluyor bazı değişiklikler sanki, içmesem hiçbir şey olmayacak gibi geliyor. Garip bi ruh halindeyim. Perşembe kontrol var inanın iple çekiyorum duruyo mu miniğim diye.Kötüyü düşünme hemen rahat Bi hamilelik geçireceksin belli ki. Belirtiler giderek azalıyor bende de sadece bel ağrısı var ama bel fıtığım da var ondan mı gebelik belirtisi den mi bilemiyorum. Progestan hormonu da yapıyor diye okudum. Ama kızım da da hiç belirti yaşamadım nerdeyse çok şükür doğdu.
Benimde 5 gün falan hafif bi bulantım vardı iki gündür hiç bi belirti kalmadı çok iyi hissetmeye başladım kendimi demek ki normal arada geçip arada yine belli eder kendini bence iyice evhamlı olduk sanki demek ki olabiliyor böyleKizlar benim iki gundur tum belirtilerim bitti hatta bugun sifir uyku bitti cok dincim bulanti kesildi bunun nedeni sizce nedir bebek mi acaba yok diye dusunmeye basladim doktor da haftaya verdi randevu sizlerde bu durum oldu mu
Duydum ve geldim şükürler olsun.O güzel sesi gümbür gümbür duyarsın inşallah
Belirti herkeste hatta her hamilelikte olur olmaz belli değil onun için hiç takılmayın o konuya bu perşembe benimde ilk ultrason kontrolüm var inşallah sağlıklı bir kese görürüz içinde miniğim görünürmü onu düşünüyorum bendeKızlar sizi okuyunca azıcık rahatladım. Bende de birkaç gündür belirti neredeyse yok, ilaçları içince bir tek oluyor bazı değişiklikler sanki, içmesem hiçbir şey olmayacak gibi geliyor. Garip bi ruh halindeyim. Perşembe kontrol var inanın iple çekiyorum duruyo mu miniğim diye.
Bende belirti gitti aynı sizler gibi oldum acaba bir şey mi oldu. İçimizde kipirdadigini hissetsek de rahatlasak inşallahKızlar sizi okuyunca azıcık rahatladım. Bende de birkaç gündür belirti neredeyse yok, ilaçları içince bir tek oluyor bazı değişiklikler sanki, içmesem hiçbir şey olmayacak gibi geliyor. Garip bi ruh halindeyim. Perşembe kontrol var inanın iple çekiyorum duruyo mu miniğim diye.