- 10 Temmuz 2019
- 547
- 670
- 32
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bilmiyorum ama karnım davul gibi şişiyor o değil gebeligimi saklayamiycamVar, kilo da aldım ben biraz. İlaçların etkisi çok oluyor olabilir, gebelikten de oluyordur.
Ben alnıma dövme yaptırmazsam iyi hehehhehe görmemiş olunca , çok bekledim sonuçtaBilmiyorum ama karnım davul gibi şişiyor o değil gebeligimi saklayamiycam
Atimlarini bi gorseydim sağsalim soz verdim kendime kuruntularimi birakicam(insallah) yarin kontrolum var kesenin biri rahim agzina yakindi yerine cikmişmi bakacak doktor inşallahhh cikmiştirNapiyorsunuz ayolll buralar endişeden geçilmiyor. Yapmayın böyle lütfen ,yoksa bu 8 ay geçmez. Herkeste belirti olmaz zaten, keseyi , bebeği ve kalp atışını duyduysaniz sakin olun. Hamileliğinizin tadını çıkarın 4 aydan önce bebekleri hissetmemiz mümkün değil.. zor ama sabır diliyorum
Ben evdeyim, evden çalışıyorum pandemi dolayısıyla pek fazla insan da görmüyorum yakınlar dışında. zaten kilo fazlam vardı almıştım, tüp bebek tedavisinde de ilaçlardan biraz aldım, şimdi iyice şişiyorum biri görse beni oha nolmuşun dicek doktorum da alma diyetisyene git gerekirse dedi gidicem sanırımBilmiyorum ama karnım davul gibi şişiyor o değil gebeligimi saklayamiycam
Hahahaha aynen benimde tüm arkadaşlarım iş yerim falan biliyor yakın akrabalarım da dahil diğerlerine 5/6 aylık olduğunda söylerim.Ben alnıma dövme yaptırmazsam iyi hehehhehe görmemiş olunca , çok bekledim sonuçta
Ben nasipse 3 aylık olunca Instagram'da paylasicam. Bı tane bebek günlüğü aldım onun kartları var çok güzel onunla foto çektirip duyuru yapicam inşallahHahahaha aynen benimde tüm arkadaşlarım iş yerim falan biliyor yakın akrabalarım da dahil diğerlerine 5/6 aylık olduğunda söylerim.
Kilona dikkat et canım bende hayatım boyunca maksimum çıktığım kiloda hamile kaldım gerçekten inanamıyorum kendime ama benim elimde değildi ilaçlar ve bu pandemi hepimize kilo aldırdı bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum umarım gereksiz kilo almam birde minyonum top gibi olurum yuvarlanırımBen evdeyim, evden çalışıyorum pandemi dolayısıyla pek fazla insan da görmüyorum yakınlar dışında. zaten kilo fazlam vardı almıştım, tüp bebek tedavisinde de ilaçlardan biraz aldım, şimdi iyice şişiyorum biri görse beni oha nolmuşun dicek doktorum da alma diyetisyene git gerekirse dedi gidicem sanırım
Bende almak istiyordum bebek günlüğü hatta bugün araştırdım senin ki nasıl nerden aldın. Ben sosyal medyadan anca 5/6 aylık olunca paylaşırımBen nasipse 3 aylık olunca Instagram'da paylasicam. Bı tane bebek günlüğü aldım onun kartları var çok güzel onunla foto çektirip duyuru yapicam inşallah
Instagram'da bı sayfadan aldım.sandal hediyelik diyeBende almak istiyordum bebek günlüğü hatta bugün araştırdım senin ki nasıl nerden aldın. Ben sosyal medyadan anca 5/6 aylık olunca paylaşırım
Baktım canım güzelmiş gerçektenInstagram'da bı sayfadan aldım.sandal hediyelik diye
Aynen ben de öyleyim taşıyamam kendimi zor olurKilona dikkat et canım bende hayatım boyunca maksimum çıktığım kiloda hamile kaldım gerçekten inanamıyorum kendime ama benim elimde değildi ilaçlar ve bu pandemi hepimize kilo aldırdı bende yediklerime dikkat etmeye çalışıyorum umarım gereksiz kilo almam birde minyonum top gibi olurum yuvarlanırım
Seni bekliyoruz canımTatli hamisler dua edin yarin araniza katilabiliyim artik yarin 12.gun :)sabahtan gitcem haber veririm insallahh
Insallah canimmSeni bekliyoruz canım
Beni de Perşembe çağırdılar gebelik kaydı oluşturmak için..Kızlar sağlık ocağına giden var mı içinizde? Hemşire hanım bugün beni kayıt oluşturmak için davet etti. Çok tatlıydı, çok güzel bilgiler paylaştı. İki tüp kan ve idrar örneği de aldılar yalnız, ne için diye soramadım bilen var mı?
Canim gebelik takibini onlar da yapacak tetanoz asilarin olacak arada cihazla kalp sesi bakacaklar her gittiginde tansiyon vs beni de bugun aradilar sistemden beta sonucumu gormusler atim duymadan kayit yapmiyorlar diye biliyordum ama yapalim dedilerKızlar sağlık ocağına giden var mı içinizde? Hemşire hanım bugün beni kayıt oluşturmak için davet etti. Çok tatlıydı, çok güzel bilgiler paylaştı. İki tüp kan ve idrar örneği de aldılar yalnız, ne için diye soramadım bilen var mı?
Yarin listedesin insallah canimmTatli hamisler dua edin yarin araniza katilabiliyim artik yarin 12.gun :)sabahtan gitcem haber veririm insallahh