TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Ben 24 saat nobet usulu calisiyorum boyle olursam nasil olur bilemiyorum😔
Is basa dusunce bebegi bile unutuyorsun canim ben gun icinde oyle unutuyorum ki bi eve gelecegim zaman aklima geliyor tum gun ayaktayim normalde bos buldugum zaman oturabiliyorum aslinda bir arkadaşım ziplamis merdivenlerden atlamis cocuga hic bir sey olammais hamile oldugunu bilmiyormuş boyle dusununce de her sey nasip aslinda da tup bebek anneleri olarak daha cok tedbirliyiz sadece

Is basa dusunce bebegi bile unutuyorsun canim ben gun icinde oyle unutuyorum ki bi eve gelecegim zaman aklima geliyor tum gun ayaktayim normalde bos buldugum zaman oturabiliyorum aslinda bir arkadaşım ziplamis merdivenlerden atlamis cocuga hic bir sey olammais hamile oldugunu bilmiyormuş boyle dusununce de her sey nasip aslinda da tup bebek anneleri olarak daha cok tedbirliyiz sadece
Yok o konuda cok pimpirik değilim ben agir seyler haric her isimi yapiyorum benim arkadasmda damacana kaldirmiş dusun haberi yokken rabbim koruyor işte sukurler olsun🤲 halsizlik konusu kotu acil hemşiresiyim ama inşallahh bian once gecer bu hallerimiz

Yok o konuda cok pimpirik değilim ben agir seyler haric her isimi yapiyorum benim arkadasmda damacana kaldirmiş dusun haberi yokken rabbim koruyor işte sukurler olsun🤲 halsizlik konusu kotu acil hemşiresiyim ama inşallahh bian once gecer bu hallerimiz
Insallah canim tatli ani olarak kalir senin isin de zor Allah yardimcin olsun ben de 2.sinif ogretmeniyim yuregim agriyor son zamanlarda konusmaktan insallah miniklerimize ani olarak anlatiriz🥰

Canim cok cok gecmis olsun Rabbim tez zamnda yuzunu guldursun.Aklima takildi da keseyi gormeye gittiginizde sorun var miydi goremedi mi doktor o zaman
İlk gittiğimde bir sorun yoktu. Sonra zaten lekelenmem başladı. Kendi doktorum dolu olunca başka bir dr a gittim şehir hastanesinde. O da kese etrafında kanama var dedi dikkatimi çekti içinde bebek yoktu. Sordum daha var filan dedi başka hasta aldı. Bence o zaman da bir sıkıntı vardı...

İlk gittiğimde bir sorun yoktu. Sonra zaten lekelenmem başladı. Kendi doktorum dolu olunca başka bir dr a gittim şehir hastanesinde. O da kese etrafında kanama var dedi dikkatimi çekti içinde bebek yoktu. Sordum daha var filan dedi başka hasta aldı. Bence o zaman da bir sıkıntı vardı...
Off doktorlarin bazıları neden boyle isleri zor ama umut bekliyor insan Rabbim en jisa zamanda yuzunu guldursun insallah🤲 kanaman ne renkti senin benim de kahve olmustu bir de eger hastalikli ise vucut kabul etmiyor diye okumustum insallah guzel gunler gelir senin icinde

Insallah canim tatli ani olarak kalir senin isin de zor Allah yardimcin olsun ben de 2.sinif ogretmeniyim yuregim agriyor son zamanlarda konusmaktan insallah miniklerimize ani olarak anlatiriz🥰
Sizin ki hem beden hem kafa yorgunlugu Allah kolaylik versin canim🤲 yardimcimiz olsun rabbim bebişlerimizi de korusun🥰

Kızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla
Çok üzüldüm canım, sabırlar diliyorum umarım hemen toparlarsın 😟

Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda hayırlısiyla yeniden nasip etsin
Lekelenmeler nasildi sonradan kanamayamı cevirdi. Cuma gunden beri arada peceteye gelen kahverengi lekeler var. Acile gittim kese yerinde duruyo dedi

Off doktorlarin bazıları neden boyle isleri zor ama umut bekliyor insan Rabbim en jisa zamanda yuzunu guldursun insallah🤲 kanaman ne renkti senin benim de kahve olmustu bir de eger hastalikli ise vucut kabul etmiyor diye okumustum insallah guzel gunler gelir senin icinde
Senin lekelenme ne kadar surmustu gectimi

Merhaba, lutinus tablet kullanıyorum, kanamam olunca acile gitmek zorunda kaldım, bir gün yatış yaptım, bana hastanede lutinus vajinal tableti ağızdan alabilirsin dediler ve içtim, ara ara lekelenmelerim devam ediyor, serum la birlikte aktif kanamam kesildi, lutinus vajinal tablet sadece vajinal yolla kullanıldığı yazıyor, başına böyle bir durum gelen var mı? Olayın üzüntüsünden bizde sorgulayamadık, ancak şimdi içime bir kurt düştü🌱
Ben de kullanıyorum fakat bana doktorum vajinal olarak vermişti.

Kızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben bir süre işime vs. odaklanıp kendimi toparlarsam belki yeniden denerim.
Rabbim tez vakitte yerini doldursun inşallah 🙏

Kızlar, bu sürecin hepimiz ne kadar zor ve yıpratıcı olduğunu biliyoruz. Ben bugün kalp sesini duymayı beklerken kesenin boş olduğunu öğrendim. Haftaya keseyi alacaklar. Çok çok üzgünüm. Kendimi psikolojik olarak ne zaman toparlarım bilmiyorum. Benim durumum sizi demoralize etmesin lütfen. Kendinize çok iyi bakın. Umarım hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınız. Ben bir süre işime vs. odaklanıp kendimi toparlarsam belki yeniden denerim.
Çok üzüldüm gerçekten rabbim yardımcınız olsun. En kısa zamanda kendinizi toparlayıp bir melek sahibi olursunuz inşallah 🙏🙏

Cok gecmis olsun Rabbim tez zamanda hayırlısiyla yeniden nasip etsin
Lekelenmeler nasildi sonradan kanamayamı cevirdi. Cuma gunden beri arada peceteye gelen kahverengi lekeler var. Acile gittim kese yerinde duruyo dedi
Kanamaya çevirmedi sadece bir kere leke içinde kırmızılık vardı. Bence ihmal etmeyin her hafta gerekirse kontrol olun. Benim yaşadığım durum çok küçük ihtimal bunu da unutmayın...

Kizlar size bir sey sormak istiyorum dun esim dezenfektan sıktı esyalara ben odanin disindsydim pencerede acti ama cok kotu koktu yatarken bile bogazimda kalmisti resmen cok korktum sonrasinda bebege bir sey olmus mudur suan bir sey yok ama 15 dk filan o hava burnumdan gitmedi sanki

X