Selam kızlar ben şuan 7 haftalık hamileyim. İkizlere herkeste aynı olacak diye birşey yok ama başımıza böyle birşey gelirse muhakkak dikkat edin. Öncelikle 5,5 6 haftada aniden bulantı ve kusmam başladı. Sıfr yhemek su hiçbirşey yok, sadece kusuyordum. Sabahtan akşama kadar devam eden. Bu şekilde 2 gün geçti en son bunlar normal degil hastaneye gittim. Hastaneye gidecegim gün ishalim de başladı. Neyse bu sorunu serumla çözdük. Serum takviyesi aldım. Vitaminli biraz kendimi topladım derken. İdrar yolu enfeksiyonu arttı kanda enfeksiyon çıktı. Şimdide nefes alamıyorum. Ve cigerden gelen bir şekilde öksürüyorum. Hastaneden 2 gün oldu çıkalı ama birazdan tekrardan gidecegim. Büyük ihtimal cigerlerimde enfeksiyon kaptı ya da zatürre oldum. Anlatmak istediğiö belki ilk gün aşırı kusma oldıgunda gitseydim bu kadar kötü olmayacaktm. Bu durumlarda kimseyi degil kendinizi dinleyin. İnsan kendinin doktoru dur. Bana normal dediler ama bu kadar istigfar etmek nornal degildi. Bir günde sayısını bilmediğin bir şekilde oldu. Lütfen sizde normal diyip geçmeyin. Akibetim belirsiz daha neler ile karşılaşacagım bilmiyorum. Lütfen normal olmayan birşey hissettiğinizde doktora gidin