- 12 Ekim 2020
- 552
- 1.264
CanımSelam kizlar hangi mamayi kullaniyosunuz mama kullananlar ben hipp kullaniyodum bi haftadir sma deniyorum ikisini de oneriyolar bi sure sma kullanmayi dusunuyorum ne kadar dikkat etsem de hipp kopuruyodu sma kopurmuyo.bi de iki gundur benimki cok uyuyo gunduz ,iki gece falan nerdeyse hic uyumadan sabah etmistik bu sefer gunduz narkoz yemis gibi uyuyunca endiselendim esim uykusu duzene girecek falan diyo da bilmiyorum.uyku egitimi icin erken mi ?bir de uyumadigi zaman emzik vereyim en azindan sakinlessin diyorum bibs marka oneriyolar burda da yazilmisti her bebek kolay tutuyo diye cesit cesit varmis silikon kaucuk damakli damaksiz siz hangisini kullaniyosunuz hangisi uygun
biz bebelac lf kullanıyoruz canım.aptamille başlamıştık deli gibi gaz yaptı dr.önerisi ile bebelac şuan iyiyiz çok şükür.tedarik etmekte zorlanıyoruz sadece evet canım mama yedikleri için su veriyorum ben de…bir çay kaşığı ağzını temizlesin pamukçuk olmasın mama da şekerli çünkü.emzik olarak da tommee tippee geceBu bitince tekrar hippe doneyim o zaman ya degisiklik olsun dedim, bi de kullandim kopurmeyince devam edeyim dedim 800 luk aldim bi 8-10 gun gider sonra hipp alirim.bi de kabizlik yada gaz sancisi icin ozellikle mamayla beslenen bebeklere zeytinyagi verilir mi bi de su icirilir mi bizimkiler senin bebegin mamayla besleniyo kuruyodur su vermen lazim diyolar her gun gunde iki kere birer cay kasigi ver diyolar hatta geldiklerinde kendileri de veriyo bize kucukken veriyolardi diyolar ben her gun vermiyorum ama kafam karistigi icin doktorlarin verme demesine ragmen arada veriyirum