TÜP BEBEK 2021 KASIM ANNELERİ

Tamamen sana ve bebegine kalmis bi durum ama emzik emdigi zaman yorulur ve memeden sut ememeyebilir deniliyor cene kuvvetlenmesi bakimindan da oneren oluyor.dikkatli kullanilirsa verilebilir ozellikle uykuya gecis sirasinda verin diyolar tabi bebek tutarsa benimki almadi acikcasi kimi bebek kabul etmiyo ,alistirayim diye pekmeze sekerli suya falan batirip vermeyinbence almiyosa zorlamayin ne guzel masallah meme emiyo o aciksa da acikmasa da memede kalmak memede uyumak isteyebilir guvende hissetmek icin kokunu duymak icin bi de yeni doganlarin midesi visne kadardir cabuk doyup cabuk acikirlar yine de dedigim gibi siz bilirsiniz sizin karariniz

Ben ne olur ne olmaz die almıştım bibs marka emzik ama bizim sıpa kabul etmedi emziği bende bi daha denemedim canım.

Canlar ben de kucagima aldim minisimi dunemzirme konulari zorlaniyorum aglayip duruyor ben de emzik henuz vermedim napcaz bilmiyorummm
Canım çok sevindim bu yolda başından beri beraberiz ne güzel şimdi evlatlarımızı kucağımıza almamız şükürler olsun . Rabbim sağlıklı sıhhatli uzun ömürler nasip etsin inşallah . Meme reddi yaşıyorsan lansinoh göğüs ucu var onları bebekler çok güzel tutuyor ben almıştım ama red yaşamadım o yüzden kullanamadım. Daha olmadı bi dene istersen.

Canim biz dun 15 gunluk kontrolune gittik daha oncede yazmistim bizdexe ayni durum uyumuyir kesinliklr ve doktorumuz emzik verdi emme refleksi gelissin iyice diye. Gece de 1 kez mama verecegiz. Bir sure bebegi rahatlatmamiz lazim dedi. Ve uyumazsan seninde sutun olmayacak zamanla azalacak hic emziremezsin dedi.

Benim de bir sorum olacak. Dalin marka bebek çamaşır deterjanı yumuşatıcı kullanıyorum ama süt ve kaka lekeleri bı türlü çıkmıyor. Uzun program bile denedim.Buna bir çözüm yolu olabilecek bir şey var mı?

Ah süper o zaman doğru karar. Aynen uyumadığım zaman sütüm az geliyor deneyimledim

Ben de dalin sabun bazlı olan deterjan kullanıyorum ama leke sorunu olmadı canım. Kaç derecede yıkıyorsun. Bi tık yüksek sıcaklıkta dene istersen.

Kızlar selamlar. Gece uykuları nasıl bebişlerinizin. Geceleri uykular haram oldu modundayım:) çözüm de yok ilk üç ay doktor patron o dedi böylr böyle büyüyxek heralde:)
Wala iki gecedir anamızı ağlatio canım şimdi eşim yattı ben devraldım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…